Energizer fényszóró Vision Ultra fényszóró

Energizer fényszóró Vision Ultra fényszóró

Száma: 100018263006
Közvetlenül partnerünktől
Kompakt és kicsi Energizer Vision Ultra fényszóró fényszóró 450 lm űrtartalommal és 85 m utánvilágítással. 2 fehér, 1 piros és 1 zöld LED világít. Helyiség- és helyiségvilágítási móddal, a fényerő intenzitásának fokozatos növelésével. 6 megvilágítási mód – erős fehér, gyengébb fehér, piros fény, sz További információ
Partnerünktől: Vega Solutions
12 575 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.5.26 - 2022.5.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100018263006

Leírás

Kompakt és kicsi Energizer Vision Ultra fényszóró fényszóró 450 lm űrtartalommal és 85 m utánvilágítással. 2 fehér, 1 piros és 1 zöld LED világít. Helyiség- és helyiségvilágítási móddal, a fényerő intenzitásának fokozatos növelésével.

6 megvilágítási mód – erős fehér, gyengébb fehér, piros fény, szakaszosan piros, zöld fény. Vízálló IPX4, állítható rugalmas szalaggal és akkumulátor lemerülésjelzővel.

3×AAA méretű elemekkel működik (tartozék).

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.