Adidas Férfi póló MH PLAIN Polo S Fekete

Adidas Férfi póló MH PLAIN Polo S Fekete

Száma: 25288001
Közvetlenül partnerünktől
Minek bonyolítani a dolgokat, ha egyszerűen meg tudod csinálni. Egyszínű, stílusos gallérral és egyenes szabással, amely illeszkedik és nem korlátozza a mozgást. Pontosan ilyen ez az adidas férfi póló, amiben edzésre, munkába, városba mész. Puha pamutdzsörzé… További információ
13 221 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: US Europe Group

Partnerünk által szállítva

2023.4.06 - 2023.4.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: US Europe Group

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25288001

Leírás

Minek bonyolítani a dolgokat, ha egyszerűen meg tudod csinálni. Egyszínű, stílusos gallérral és egyenes szabással, amely illeszkedik és nem korlátozza a mozgást. Pontosan ilyen ez az adidas férfi póló, amiben edzésre, munkába, városba mész. A puha pamutdzsörzé gondoskodik a kényelemről, az ujján pedig egy diszkrét szimbólum figyelmezteti a körülötted lévőket a márka iránti szeretetedre, három csíkkal az emblémában.

Mérettablazat ITT

Kezelési útmutató (réz): A rézkalauz minden ruhadarab tékéjén található. Mosás sólóként és száchás szátó sákókkal mosógépben. Akassza fel a száradni vagy a száradní vagy a szórytógépbe low températuren. Don't use fehérítőt, gyuljőt vagy vegytiszító szereket, mert ezek az elem ronthájk a ruhadarab számsíelvezető közéjét vag iőtőlőlő vegytísztító szereket, mert ezek az eleme ronthájk a ruhadarab szássélvezető községét vagy attő yöllni sájmeneteletet rokhátják. Nem vasalható.

Származási ország: USA

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.