Converse Chuck Taylor All Star Ox-33%
23 990 Ft 15 990 Ft

Akció

Az unisex Converse Chuck Taylor All Star Ox tornacipő biztos talál magának helyet a szekrényedben. A kényelemet és a jó kinézetet a vászon felsőrész és az egyszínű dizájn biztosítja.

Puma Stepfleex 2 SL VE GlitzFS V PS 19362103 lány sportcipő
12 590 Ft

Újdonság

A Stepfleex 2 SL VE V PS lány sportcipő, a Puma márkától, megkönnyíti a sportolást. Nagyon praktikus a tépőzáras záródás, amely gyors felhúzást tesz lehetővé. A kellemes és szellős anyag megkönnyebbülést jelent a lábaknak a fokozott teljesítmény nyújtása során.

Puma lány sportcipő Carina Vivid Jr 374695_01
18 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PUMA Carina Vivid Jr lány sportcipő könnyen felvehető és mindennapi használatra alkalmas iskolába, vagy egyéb kültéri rendezvényekhez. Fehér sportcipő rózsaszín márkajelzéssel az oldalakon.

Puma lány sportcipő Carina Vivid Jr 374695_02
18 790 Ft

PUMA Carina Vivid Jr lány sportcipő könnyen felvehető és mindennapi használatra alkalmas iskolába, vagy egyéb kültéri rendezvényekhez. Fekete sportcipő rózsaszín márkajelzéssel az oldalakon.

Puma NRGY Comet Jr 19067520 gyermek tornacipő
16 090 Ft

Az NRGY Comet Jr gyermek futócipő a Puma márkától megkönnyíti a kis sportolók tevékenységeit. A lábbeli kényelmes talpbetéttel van ellátva, ami puha rugózást nyújt minden lépésen. A kellemes és szellős anyag megkönnyebbülést jelent a lábaknak a fokozott teljesítmény nyújtása során.

Puma Lány sportcipő NRGY Comet Jr 19067520
13 390 Ft

Lány sportcipő Stepfleex 2 SL VE V PS a Puma márkától, megkönnyítik a kis sportolók aktivitásaikat. Nagyon praktikus tépőzáras rögzítés, amely megkönnyíti és megyorsítja a felhúzást. Kényelmes és légáteresztő anyag a fokozott terhelésnél megkönnyíti a lábakat.

Puma fiú sportos csizma Enzo 2 Weave Jr 19316503
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportos csizma a Puma márkától 100 textilből és szintetikus anyagokból. Speciális összetételű SoftFoam+ hab talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezetű felsőrész. Hurok a sarkán és a nyelven a könnyebb felvevésért.

DC fiú sportcipő Heathrow
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

DC Shoes fiú sportcipő, minden viselője imádni fogja. A cipő természetes légáteresztő hálós anyagból készült és fűzős. Könnyű UNILITE talp, puha belső talppal, minden lépésben kényelmet nyújt.

Puma fiú sportos cipő Anzarun Lite Jr 37200403
16 090 Ft 15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportos csizma a Puma márkától 100 textilből. Speciális összetételű SoftFoam+ hab talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó díszes felvarrás. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezetű felsőrész. A sarkon pánt található a könnyű felhúzás érdekében.

Puma lány sportcipő Anzarun Lite Jr 37200404
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő a Puma márkától 100 textilből. Speciális összetételű SoftFoam+ hab talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó díszes felvarrás. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezetű felsőrész. A sarkon pánt található a könnyű felhúzás érdekében.

Puma lány sportcipő Cali Jr 37284309
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő a Puma márkától, bőr és műbőr kialakításban, egyes részek fokozottabb szilárdsága érdekében. A cipőfűzős rész egészen a bokáig halad. SoftFoam+ belső bélés a még nagyobb kényelemért. Légáteresztő cipőorr a jobb szellőzés érdekében.

DC fiú papucs Slide

DC fiú papucs Slide

Értékelés: 5
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DC Shoes fiú papucs, minden viselője imádni fogja. A papucs szintetikus bőr hevederrel és EVA talppal rendelkezik, amely tartós és maximális kényelmet nyújt.

DC Heathrow lány sportcipő
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő légáteresztő hálós anyagból készül és cipőfűzővel záródik. Könnyű UNILITE cipőtalp puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

DC Heathrow Tx Se fiú sportcipő
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő légáteresztő hálós anyagból készül és cipőfűzővel záródik. Könnyű UNILITE cipőtalp puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

DC Slide lány papucs

DC Slide lány papucs

Értékelés: 5
7 190 Ft

Lány papucs a DC Shoes márkától, amelyet viselőik azonnal megszeretnek. A papucs műbőrből készült pánttal és EVA cipőtalppal van ellátva, amely tartós és maximális kényelmet biztosít.

DC Spray fiú flip-flop papucs
4 890 Ft

Fiú flip-flop papucs a DC Shoes márkától, amelyet viselőik azonnal megszeretnek. Fekete színű flip-flop papucs jellegzetes márkalogóval a talpán. Az EVA-ból készült tartós és rugalmas cipőtalp kényelmes járást biztosít.

DC Spray fiú flip-flop papucs
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú flip-flop papucs a DC Shoes márkától, amelyet viselőik azonnal megszeretnek. Piros színű flip-flop papucs jellegzetes márkalogóval a talpán. Az EVA-ból készült tartós és rugalmas cipőtalp kényelmes járást biztosít.

DC Trase Plat Tx lány sportcipő
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő erős textilből készül és cipőfűzővel záródik. Vulkanizált platform puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

DC Trase Tx fiú sportcipő

DC Trase Tx fiú sportcipő

Értékelés: 5
12 490 Ft

Fiú sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő erős textilből készül és cipőfűzővel záródik. Vulkanizált talp puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

DC Trase Tx G Shoe Pwd Powder Blue
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány tornacipő textil külső résszel és magasabb talppal, amely a talp teljes kerületét védi. A gyors behúzást lehetővé tevő fűzőkarikák a gyermeked felgyorsult életviteléhez lettek igazítva. A puha talpbetét maximális kényelmet biztosít iskolába menet vagy akár a játszótéri kalandok során. A DC Trase Tx G Shoe Pwd a fokozott érzékenység érdekében vulkanizált talppal van ellátva.

DC Trase Tx lány sportcipő

DC Trase Tx lány sportcipő

Értékelés: 4,5
12 490 Ft

Lány sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő erős textilből készül és cipőfűzővel záródik. Vulkanizált talp puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

DC Trase Tx Se fiú sportcipő
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő a DC Shoes márkától, melyet viselője azonnal megszeret. A sportcipő erős textilből készül és cipőfűzővel záródik. Vulkanizált talp puha belső talpbetéttel a kényelmes lépésekért.

Puma Fiú cipő Courtflex v2 V PS 37154301
12 090 Ft 11 490 Ft

A Courtflex v2 V PS Puma fiú sportcipő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamúak. Az egyedi SoftFoam+ hab maximális kényelmet biztosít, így kényelmes érzést nyújt a fiúknak a sportolás során.

Puma fiú cipő Fun Racer AC PS 19297203
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puma Fun Racer AC PS 19297203 fiú sportcipő, amely a legújabb modell a futócipők közt. Az IGNITE és az NRGY két különleges hab kombinációja 100% kényelmet biztosít, a fiúk így bárhol kénylmes sportolást élvezhetnek, ahol csak szeretnének.

Puma fiú cipő ST Activate AC PS 36907011
12 990 Ft

Fiú cipő a Puma márkától, amely textil anyagból készült. Puha talpbetét az egész napos viselethez. Matrica jellegzetes hullámmal. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó elemek a leginkább terhelt területeken. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezet a cipőorr területén. Sarokpánt a könnyebb felhúzás érdekében.

Puma fiú cipő ST Runner v2 NL V PS 36529415
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek cipő a Puma márkától a bőr és textil részekkel. Vastag párnázás a sarkon a kellemes sétáláshoz. Természetesen látható rajta a tipikus logó és az oldalsó kivarrás. Két tépőzáras szíjjal rögzíthető a könnyebb felvevésért. Érdekes sport kinézet. Mindennapi viseletre alkalmas kényelmes szabás.

Puma Fiú cipő Stepfleex 2 Mesh VE V PS 19252409
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sportos fiú Puma cipő Stepfleex 2 Mesh VE V PS a dizájnjának és a speciális SoftFoam+ hab talpbetétjének köszönhetően alkalmas mindennapi viselésre. A kiváló minőségű anyagok gondoskodnak a hosszú élettartamról, így a fiúk bármikor élvezhetik a séta kényelmét.

Puma fiú cipő Vista V PS 36954009
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportos csizma a Puma márkától 100 % bőr, szintetika és textil anyagú részekből az egyes részek alacsony súlyáért és megfelelő tartósságáért. Két tépőzáras szíjjal rögzíthető a könnyebb felvevésért. Érdekes retro megjelenés, ami az 1970-es évekre nyúlik vissza.

Puma fiú futócipő NRGY Comet Jr 19067516
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú futócipő a Puma márkától, amely textilből és szintetikus anyagból készült. Speciális SoftFoam+ talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó elemek a leginkább terhelt területeken. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezet a boka területén. Sarokpánt a könnyebb felhúzás érdekében.

Puma fiú sportcipő Stepfleex 2 SL VE V PS 19252220
13 390 Ft

Fiú sportcipő Stepfleex 2 SL VE V PS a Puma márkától, megkönnyítik a kis sportolók aktivitásaikat. Nagyon praktikus tépőzáras rögzítés, amely megkönnyíti és megyorsítja a felhúzást. Kényelmes és légáteresztő anyag a fokozott terhelésnél megkönnyíti a lábakat.

Puma fiú sportos csizma Ekstra Jr 37241202
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportos csizma a Puma márkától 100 % textil anyagból az egyes részek alacsony súlyáért. Fűzős bekötés egészen a bokáig. Belső SoftFoam+ talpbetét a nagyobb kényelemért. Légáteresztő anyag a felső részek nagy részén.

Puma fiú sportos csizma Enzo 2 Weave Jr 19316502
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportos csizma a Puma márkától 100 textilből és szintetikus anyagokból. Speciális összetételű SoftFoam+ hab talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezetű felsőrész. Hurok a sarkán és a nyelven a könnyebb felvevésért.

Puma Lány cipő Carina L Jr 37067707
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Puma lány sportcipő, a Carina L Jr eredeti formatervezés és speciális, a mindennapi viseletre alkalmas SoftFoam+ hab talpbetéttel. A kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot, így bármikor élvezheted a séta kényelmét.

Puma lány cipő ST Activate AC PS 36907012
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány cipő a Puma márkától, amely textil anyagból készült. Puha talpbetét az egész napos viselethez. Matrica jellegzetes hullámmal. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó elemek a leginkább terhelt területeken. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezet a cipőorr területén.

Puma Lány cipő Stepfleex 2 Mesh VE V PS 19252411
12 990 Ft

A sportos lány Puma cipő Stepfleex 2 Mesh VE V PS a dizájnjának és a speciális SoftFoam+ hab talpbetétjének köszönhetően alkalmas mindennapi viselésre. A kiváló minőségű anyagok gondoskodnak a hosszú élettartamról, így a kislányok bármikor élvezhetik a séta kényelmét.

Puma lány cipő Vista V PS 36954010
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportos csizma a Puma márkától 100 % bőr, szintetika és textil anyagú részekből az egyes részek alacsony súlyáért és megfelelő tartósságáért. Két tépőzáras szíjjal rögzíthető a könnyebb felvevésért. Érdekes retro megjelenés, ami az 1970-es évekre nyúlik vissza. Mindennapi viseletre alkalmas kényelmes szabás.

Puma lány futócipő NRGY Comet Jr 19067515
10 990 Ft

Lány futócipő a Puma márkától, amely textil anyagból és szintetikából készült. SoftFoam+ egyedi talpbetét. Klasszikus cipőfűzővel. Oldalsó elemek a leggyakrabban terhelt részeknél. Megerősített sarokrész a kényelmesebb lelépés érdekében. Légáteresztő szerkezet a boka részénél. A sarkon pánt található a könnyű felhúzás érdekében.

Puma lány sportcipő Ekstra Jr 37241203
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő a Puma márkától, 100% textil anyagból, az egyes részek fokozottabb könnyedsége érdekében. A cipőfűzős rész egészen a bokáig halad. SoftFoam+ belső bélés a még nagyobb kényelemért. A felső rész java légáteresztő anyag.

New Balance GM500-25%

New Balance GM500

Értékelés: 5
25 490 Ft 18 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

New Balance GM500 férfi sportcipő a 70-es 80-as évekbeli New Balance retró futómodellek által lett inspirálva. Ez a modell minőségi szintetikus anyagból lett kialakítva a prémium retró hatás érdekében.

New Balance W411CS1 női cipő-27%
17 990 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes női cipő sportos megjelenésben a New Balance márkától.

Puma gyerek sportcipő LD Victory AT5604-401
18 790 Ft

Újdonság

Gyerek sportcipő LD Victory a PUMA márkától tökéletesen rugózik a puha habnak köszönhetően, amely maximális kényelmet biztosít mozgás közben. Stílusos sportcipő, amely növeli a tartósságot és a tapadást a sarok és a cipőorr részén a gumi kiemelkedések segítségével.

Puma fiú cipő Rebound Layup Lo SL J 370490-01
17 390 Ft

A Rebound Layup fiú sportcipő a PUMA márka klasszikus elődjének új értelmezése. A fehér kivitelezésű stílusos lábbeli fekete csíkokkal díszített, a fiúk iskolába, a városba, valamint kültéri tevékenység során is hordhatják.