Hauck Pacific 3 Shop N Drive Set 2020 babakocsi
79 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Pacific 3 Shop N Drive Set babakocsi 3 in 1, mely már újszülött kortól használható. Mivel a kocsi könnyen átalakítható mély kosárral, de sportkocsira is, így minden anyuka értékelni fogja.

Hauck Citi Neo II 2019 babakocsi
29 490 Ft

Hauck Citi Neo II 2019 egy praktikus háromkerekű babakocsi, amely a városba vagy könnyű terepre alkalmas. Leginkább az egykezes összecsukást, az italtartóval kiegészített tároló polcot, az 5pontos biztonsági rögzítést és a szinte fekvő helyzetbe állítható háttámlát fogod értékelni. A babakocsi rugózik.

Baby Jogger City Elite babakocsi
204 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Jogger City Elite babakocsit kifejezetten a nyüzsgő városi élethez tervezték. Könnyű és erős alumíniumváza miatt ideális választás lehet mindennapi utazásainkhoz. Egyszerűen összecsukható, így akár tömegközlekedési eszközökön is akadály nélkül szállítható. Állítható háttámlájának és ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletes komfortérzetet nyújt a baba számára. Alsó, tágas kosara nagy segítséget jelenthet a babaápolási kellékek tárolásában.

Baby Jogger CITY MINI GT 2
175 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baby Jogger márkájú népszerű City Mini GT 2 sorozatba tartozó babakocsi stílusos kialakításával, sportos sziluettjével és szinte korlátlan lehetőségeivel minden terepen lenyűgöző. Nagyon fürge, pontosan működik, így minden járdaszegélyt, kanyrt vagy egyenetlen utat könnyedén leküzd.

Baby Jogger CITY ELITE 2
215 990 Ft 200 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

City Elite babakocsi a Baby Jogger márkától, amely egyedülállóan kombinálja a designt, a funkcionalitást és a technológiát. Az egyedi összecsukási rendszer lehetővé teszi a babakocsi összecsukását egyetlen mozdulattal. Összecsukást követően automatikusan lezár.

X-lander X-Run

X-lander X-Run

Értékelés: 4,7
116 990 Ft

Az X-lander X-Run egy praktikus háromkerekű babakocsi modern outdoor dizájnban felfújható kerekekkel. Sportra született – a babakocsi lehetővé teszi, hogy magaddal vidd a gyerekedet egy kis futásra vagy akár rekordok döntésére is.

Hauck Rapid 3R Trioset 2020 charcoal
131 990 Ft

2 év garancia

Hauck Rapid 2019 3R Trioset 2019 charcoal babakocsival a séta a városban és terepen is egyszerű lesz. Mély-kosaras kombinációban a Rapid 3R már születéstől használható.

Hauck Rapid 3 Plus Trio Set 2019 kocsi
103 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Rapid 3 Plus Trio Set babakocsit minden anyuka értékelni fogja, mert a 3az1 ben készlet újszülött kortól egészen óvodás korig elkíséri a gyermeket. Modern és könnyű kocsi, amely ideális a mindennapi családi élethez vagy a pihentető nyaraláshoz.

Hauck Runner 2020 babakocsi black neon yellow
65 490 Ft

2 év garancia

Hauck Runner 2019 babakocsi futáshoz, terepre, valamint a városba ideális. Nagy méretű felfújható kerekekkel, állítható fogantyúval, rögzíthető helyzetű elülső kerekekkel és az alvó gyermek számára szinte fekvés helyzetbe állítható háttámlával ellátott. Egyszerűen összecsukható, így nem foglal sok helyet az autó csomagtartójában.