KinderKraft GRANDE Black 2019
801x

KinderKraft GRANDE 2019

51 990 Ft

luxus Grande LITE babakocsi a Kinderkraft márkától nemcsak praktikus, de tökéletes divatos kiegészítő is. Legyen Ön is trendi egy új babakocsival ökológiai bőr markolattal.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Sport Indy Burgundy
166x

KinderKraft Sport Indy

44 590 Ft

Kinderkraft Sport Indy babakocsi tökéletes választás városba és könnyű terepre is az EVA hab kerekeinek köszönhetően, amik tompítják a rázkódásokat. Kiválóan összecsukható és nagyon könnyű, születéstől 15 kg-os súlyig alkalmas.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft EVOLUTION COCOON 2IN1, platinum grey, 2020
26x

KinderKraft EVOLUTION COCOON 2IN1

67 990 Ft

A Kinderkraft EVOLUTION COCOON 2IN1 babakocsiját már születéstől alkalmas a babák számára. A puha résznek köszönhetően a baba nagyobb kényelmben lesz. Az ülés menetiránynak megfelelően és menetiránnyalellentétesen is behelyezhető a járműbe, így folyamatosan felügyelheted gyermekedet.

Forgalmazó: MALL
Joie Litetrax E coal 2021
4x

Joie Litetrax E

64 990 Ft
Utolsó darab!

Litetrax E stílusos sportkocsi a Joie márkától, amelyet nem csak a szülők, hanem a kis utazók is megkedvelnek. Nagyon könnyen összecsukható egy kézzel, ennek hála a kocsi egyszerűen kezelhető. A kocsi kirándulásra, bevásárlásra és a városi sétákra is megfelelő.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft VESTO, szürke
49x

KinderKraft VESTO

62 990 Ft

Vesto babakocsi sétákra a Kinderkraft márkától, amely kiváló választás a sétákhoz nem csak a városban, hanem azon kívül is. Születéstől fogva alkalmas az ülés fekvő helyzetbe való dönthetőségének köszönhetően. Az ülés haladási iránnyal szemben és haladási iránynak megfelelően helyezhető el, így minden szülőnek és gyermeknek megfelel.

Forgalmazó: MALL
Hauck Shopper Neo II caviar/silver
13x

Hauck Shopper Neo II caviar/silver

39 990 Ft

Hauck Shopper Neo II 2019 egy sport babakocsi, ami kényelmesen összecsukható egy kézzel, nagy bevásárlókosárral és nagy pulttal rendelkezik, amin italtartó is található. Az italtartónak köszönhetően a kicsinek és az anyukának is mindig keze ügyében lesz az innivalója. A háttámla fekvő helyzetbe állítható.

Forgalmazó: MALL
Hauck Duett 2 black
4x

Hauck Duett 2 black

136 990 Ft
Utolsó darab!

Hauck Duett 2 babakocsi ideális testvérek számára. A felső sport kosár könnyen alakítható mély kosárrá, a Duett 2 használható újszülöttek és idősebb testvérek számára.

Forgalmazó: MALL
Hauck Shopper Trioset Grey
2x

Hauck Shopper Trioset

92 990 Ft
Utolsó darab!

A Hauck Shopper Trioset babakocsi remek választás minden szülő számára. Előnyös készlet mélykocsi, sportos változat és gyermek autósülések egyben. Biztonság és kényelem a baba számára újszülött kortól. A első kerekek reteszelésének lehetősége megkönnyíti a babakocsival való vezetést.

Forgalmazó: MALL
Hauck Uptown Melange Rose
3x

Hauck Uptown

90 990 Ft
Utolsó darab!

Felszerelésének köszönhetően a Hauck Uptown sportkocsi mind a szülőket, mind a gyerekeket megnyeri. Tágas ülés, puha párnázás és a pozícionálás opcionális választása nagyobb kényelemérzetet ad gyermekeid számára a sétákon. A kompakt méretek és a könnyű összeszerelés mindenki számára értékelendő választás.

Forgalmazó: MALL
Hauck Rapid 4R Plus black
10x

Hauck Rapid 4R Plus

66 990 Ft

A Hauck Rapid 4R Plus sport babakocsi kompakt és nagyon praktikus babakocsi, bármilyen terepre alkalmas. Terepjáró kerekek defektekkel szemben ellenállóak nemcsak a város számára alkalmasak, hanem egyenetlen terepen történő utazásokra is. A gyengéden párnázott ülés az elhelyezés lehetőségével biztosítja a gyermeked kényelmét alvás közben is.

Forgalmazó: MALL
Hauck Rapid 4 Black

Hauck Rapid 4

56 490 Ft
Utolsó darab!

A Hauck Rapid 4 sportkocsi egy könnyű és kompakt babakocsi, amely ideális a városba és a vásárláshoz. Az első forgókerekek a vidéki és erdei utakkal is megbirkóznak. Az állítható háttámla és lábtartó lehetővé teszi, hogy a gyermek kényelmesen pihenhessen séták közben.

Forgalmazó: MALL
MoMi Babakocsi ESTELLE 2021, fekete
2x

MoMi ESTELLE babakocsi

55 090 Ft

A MoMi ESTELLE sportkocsi maximális kényelmet és modern stílust kínál egyben. A könnyű és könnyen kezelhető babakocsi könnyen összecsukható, és a rúd segítségével bőröndként szállítható, így kiváló utazókocsi.

Forgalmazó: MALL