Head Tour Team 6R Combi

Head Tour Team 6R Combi

Értékelés: 3
22 890 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

sporttáska CCT+ hőszigeteléssel ellátott, amely védi az ütő fonását a hőmérséklet-ingadozásokkal szemben. Akár 6 teniszütőre alkalmas, olyan apróságokra alkalams kis méretű zsebbel ellátott, mint a pénztárca és a kulcsok. A Head Tour Team 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Pro Kennex Single Bag Tollasütő táska, Piros
3 390 Ft

ProKennex Single Bag táska bőséges helyet biztosít egy tollas- vagy squashütőnek és a kellékeknek. A praktikus kialakításnak köszönhetően elfér benne a szükséges ruha és cipő is, valamint egy különálló hosszanti zsebben a kisebb dolgok is.

Head Core 9R Supercombi

Head Core 9R Supercombi

Értékelés: 5
14 990 Ft

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 9 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 9R Supercombi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Head Kids Backpack
9 690 Ft

Gyermek hátizsák anatómiai kialakítású vállpántokkal. Hátsó része 1 teniszütő elhelyezésére alkalmas. Fő rekesze további kiegészítők és ruhák tárolására szolgál. A Head Kids Backpack nem csupán sportoláshoz használható.

Head Tour Team Backpack

Head Tour Team Backpack

Értékelés: 5
14 990 Ft

Sport hátizsák 47 l űrtartalommal, amely 1–2 teniszütő tárolására szolgál. Állítható és párnázott vállpántokkal ellátott. Beépített rekesszel ellátott cipőkre. A Head Tour Team Backpack hátizsák olyan kis zsebbel ellátott, amely kulcsokra vagy pénztárcára szolgál.

Head Core 6R Combi

Head Core 6R Combi

Értékelés: 4
12 490 Ft 10 990 Ft

Akció

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 6 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.