Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

HMS S 3033 Lépcsőzőgép

HMS S 3033 Lépcsőzőgép

Értékelés: 4,5
18 349 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HMS S 3033 egy erős taposógép, mely segít a formás lábak illetve a kerek és feszes fenék kialakításában. Kiváló zsírégető, erősíti az izmokat, állítható ellenállása illetve a csúszásmentes kivitele pedig megkönnyíti a gyakorlat végzését. Minden korosztály, illetve férfiak és nők számára is ajánljuk.


HouseFit Triglav Lépcsőzőgép
16 990 Ft

15 990 Ft

2 év garancia

HOUSEFIT Triglav mini lépcsőzőgép az intenzív lábedzés egyszerű alternatíváját nyújtja. Optimális szerkezete lehetővé teszi a lábak, a fenék és a csípő hatékony megmozgatását. A lépcsőzés magassága könnyedén kezelhető emelővel állítható.


Spokey Stepper Lépcsőzőgép
31 990 Ft

21 990 Ft

Erősítőgép a combok, a deréktáj, a fenék és a kar formálására. Ideális választás azok számára, akik így szeretnének formába lendülni.


Spokey Column II sztepper a fogantyúkkal és twistrrel
47 128 Ft

44 190 Ft

Spokey Column II sztepper a fogantyúkkal és twistrrel lehetővé teszi az összes izomcsoport egyidejű edzését. Vinyl súlyzókat (2× 1,5 kg a 2×1 kg) is tartalmaz. Méretének köszönhetően egyszerűen tárolható és könnyen mozgatható.


HouseFit Olympos Lépcsőzőgép
58 990 Ft

54 990 Ft

2 év garancia

HOUSEFIT Olympos lépcsőző egy univerzális erősítőgép a combok, a deréktáj, a fenék és a kar formálására. A szerkezet optimális súlyelosztást tesz lehetővé, az alsó végtagok és a fenék alaposabb megmozgatásával. Ideális választás egy gyors és átfogó edzéshez.


Tunturi Összecsukható lépcsőző
19 990 Ft

18 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ha nehezen talál időt a testmozgásra, akkor a Tunturi összecsukható mini bike a megoldás. A hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy otthon, a munkahelyen, vagy akár útközben is használja. Állítható a nehézségi szint és a digitális kijelző mutatja a megtett utat a sikerélmény kedvéért. Kompakt minőségi kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér és hosszútávon használható.


HMS S 8500 Lépcsőzőgép

HMS S 8500 Lépcsőzőgép

Értékelés: 5
20 990 Ft
20 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

HMS S 8500 egy erős taposógép, mely segít a formás lábak illetve a kerek és feszes fenék kialakításában. Kiváló zsírégető, erősíti az izmokat, állítható ellenállása illetve a csúszásmentes kivitele pedig megkönnyíti a gyakorlat végzését. Minden korosztály, illetve férfiak és nők számára is ajánljuk.


Master Leg Trainer Láberősítő stepper
15 990 Ft

14 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Master Leg Trainer láberősítő stepper, az otthoni lábformázáshoz. Forradalmi újdonság a belső- és külső combizmok erősítésére. Használata karcsúbb külső és belső combot, feneket és alsó hasizmokat eredményez. A nők számára nehezen formálható testrészeket erősíti. Rendkívül könnyű a használata és egyszerűen szállítható.


Robust Dynamic lépcsőzőgép
109 900 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Robust Dynamic lépcsőzőgép két darab, egymástól függetlenül 12 fokozatban állítható hidraulikával és szintén egymástól független pedálszerkezettel van ellátva, ezek kombinációja nagyon hatékony, intenzív mozgást eredményez, főleg amiatt, hogy a lépések nem teljesen függőlegesen, hanem enyhén oldalirányban is történnek. Az erős, strapabíró és időtálló vázszerkezet és a 135 kg-os terhelhetőség egyedülálló értékállóságot garantál. Az ergonómikusan kialakított kapaszkodó lehetővé teszi a láb izmainak teljeskörű átmozgatását, illetve edzését, az integrált pulzusmérő szenzorok és a nagy, speciális kiképzésű, csúszásmentes pedálok az edzés hatékonysága mellett, annak a biztonságosságáról is gondoskodnak.