LOVI Cumisüveg melegítő szürke

LOVI Cumisüveg melegítő szürke

Száma: 1321454001
Cumisüveg melegítő LOVI 4az1ben – melegít, melegen tart, kiolvaszt és gőzzel sterilizál. Gyors és egyenletes melegítés. Intuitív működtetés a jól látható képernyőn. 4 funkció három üzemmódban. BOTTLE, HOT, DINNER . Univerzális – kompatibilis a piacon elérhető legtöbb cumisüveggel. Biztonságos – automatikus kikapcsolás forró víz hiányában HOT módban. A csomagban vízmérőedény található. Modern design. További információ

Szín

default
default
22 990 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL
30 170 Ft -tól

Raktáron 5-nél több db

2023.2.10 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.10 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1321454001

Leírás

Cumisüveg melegítő LOVI

Cumisüveg melegítő LOVI 4az1ben – melegít, melegen tart, kiolvaszt és gőzzel sterilizál. Gyors és egyenletes melegítés. Intuitív működtetés a jól látható képernyőn. 4 funkció három üzemmódban. BOTTLE, HOT, DINNER . Univerzális – kompatibilis a piacon elérhető legtöbb cumisüveggel. Biztonságos – automatikus kikapcsolás forró víz hiányában HOT módban. A csomagban vízmérőedény található. Modern design.

Több…

A Lovi cumisüveg melegítő ideális és biztonságos módja a táp felmelegítésének. Termosztáttal rendelkezik, mely rendkívül hosszú ideig megtartja a beállított hőmérsékletet. Védi az ételt a túlmelegítéstől, az értékes vitaminok és ásványi anyagok elvesztésétől. A szuper gyors LOVI cumisüveg melegítő automatikusan beállítja az étel melegítési idejét függetlenül attól, hogy az étel hűtött, fagyasztott vagy szobahőmérsékletű.

LOVI

Cumisüveg melegítő LOVI 4az1ben. Gyors és egyenletes melegítés. Intuitív működtetés a jól látható képernyőn.

4 funkció három üzemmódban:

BOTTLE mode – folyadék melegítése a palackban, tasakban tárolt étel leolvasztása. A tejet vagy vizet akár 10 óráig is a kívánt hőmérsékleten tartja.

HOT mode – az étel gyors melegítése + üveg és tartozékok sterilizálása

DINNER mode – a kívánt hőmérséklet megtartása akár 3 óráig.

Biztonságos – automatikus kikapcsolás forró víz hiányában HOT módban. A csomagban vízmérőedény található.


Főbb jellemzők

  • 4 funkció egyben – melegít, melegen tart, kiolvaszt és gőzzel sterilizál.
  • Gyors – Az ételt már 2 percen belül felmelegíti, ami a piacon elérhető legtöbb cumisüveg melegítő elé helyezi. *80 ml tej/víz 21°C eredeti hőmérséklettel
  • Univerzális – kompatibilis a piacon elérhető legtöbb cumisüveggel.
  • Biztonságos – automatikus kikapcsolás forró víz hiányában HOT módban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.