Westige SJONA
8 990 Ft

7 590 Ft

Beach shelter Sjonát minden kisgyerekes család örömmel fogadja a forró nyári napokon.


Coleman Sundome New Strandsátor
13 990 Ft

10 990 Ft

Nyaralások, strandolások alkalmával kiváló társ a Coleman Sundome Strandsátor. Menedéket nyújt a könnyed nyári záporok vagy a forró déli napsütés elől. Összeszerelése egyszerű, súlya kicsi így bárhova el lehet vinni.


High Peak Lagoon strandsátor
19 990 Ft

17 880 Ft

A High Peak Lagoon egy ovális árnyékoló strandsátor. Ennek a önépülő váznak a kifeszítéséhez nincs szükség cövekre. Ez az árnyékoló véd az UV sugárzással és a széllel szemben.


High Peak Calobra Strandsátor
16 990 Ft

8 790 Ft

High Peak Calobra kétszemélyes nap- és szélárnyékoló strandsátor átlátszó oldalablakokkal. Felállítása és összecsomagolása rendkívül egyszerű, így könnyedén magával viheti bárhová. Kitűnő választás egy vízparton töltött délután során, az UV40 védelemnek köszönhetően a napsugárzás káros hatásaitól sem kell tartanunk.


Coleman Sundome Sátor

Coleman Sundome Sátor

Értékelés: 4,5
10 990 Ft

Coleman Sundome egy nagyon egyszerű, könnyű sátor. Megbízható védelmet nyújt a hideg szél és az erős napsütés ellen. Ajánljuk kisgyermekes családoknak kirándulásokhoz és a horgászás szerelmeseinek.


Easy Camp Daysnug
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 fő részére, attraktív nyomtatással. Easy Camp Daysnug kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.


Easy Camp Nightden
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 személy számára színes tollak mintájával. Easy Camp Nightden kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.