Ravensburger Minecraft

Ravensburger Minecraft

Értékelés: 4,8
13 340 Ft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

ADC Blackfire Brix

ADC Blackfire Brix

Értékelés: 5
7 070 Ft 5 990 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.

ADC Blackfire Trónok harca: Vastrón
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ebben a játékban a népszerű sorozat A trónok harca motívumainak, a nagy családok, és a háborús parancsnokok vezetői szerepeiben próbálják legyőzni az ellenséget. Használd ki az összes rendelkezésre álló erőforrást. Tárgyalj, blöffölj, félemlíts meg!

HASBRO Rizikó

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 11 390 Ft

Akció

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro Angol verzió
8 680 Ft 7 890 Ft

Akció

A Monopoly DC Comics Retro speciális kiadása tele izgalommal, akcióval és főleg szórakozással. Vásárolj és cserélj el minden képregény hőst és gazembert, akik megjelentek ebben a képregény világban. Hozz létre egy csapatot Supermannel, Batmannel vagy a legendás Jokerrel. Látogasd meg a játékban LexCorp -t vagy a Wayne Industries-t. Hozz létre egy stratégiát, és indulj el a győzelem útján.

Winning Moves The Big Bang Theory monopoly, angol verzió
8 930 Ft

monopoly speciális The Big Bang Theory kiadása izgalommal, akcióval és főként szórakozással teli. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Látogass el tehát Wolowitzné házába, vagy Penny, Sheldon és Leonard lakásába. Építsd fel stratégiádat és vágj neki a győzelem felé vezető útnak.

ADC Blackfire Trónok harca: Sárkányok Anyja
12 090 Ft

Kiegészítő a Trónok harca játékhoz. A Sárkányok Anyja elhozza a Targaryen házat a Trónok harca társasjátékba. Ez a büszke ház a félelemkeltő sárkányaikkal minden fegyverüket felhasználja, hogy megszerezze az uralmat a Keskeny-tenger felett. Függetlenül attól, hogy ötletes politikai manőverrel vagy tűz és vér árán érik el, addig nem állítják meg őket, amíg meg nem szerzik azt, amit jogszerű tulajdonuknak tartanak: Westerost és a Vastrónt.

Winning Moves Monopoly Rick And Morty, Angol verzió
8 990 Ft

A Rick and Morty Monopoly különkiadása izgalommal, akcióval és különösen szórakoztató. Vásárolj és cserélj el minden érdekes pontot, amely a Rick and Morty sorozatban megjelent. Készíts stratégiát, és kezd el a győzelem útját.