HASBRO Monopoly Lol Suprise Angol változat-32%
9 590 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, de ezt a változatot a népszerű Lol Surprise baba licence ihlette. Ez a játék nem csak a népszerű Lol Surprise babák rajongóinak figyelmét fogja felkelteni . Ez a játék verzió angol nyelvű!

HASBRO Monopoly Fortnite Angol változat-37%
9 748 Ft 6 090 Ft

Kiárusítás

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, ezt a változatot azonban a Fortnite videojáték inspirálta. Így a játékban nem csak az a lényeg, hogy minél több telket vagy ingatlant tudj magadénak, esetleg béreld azokat, hanem mindenekelőtt a túlélésért küzdesz! A Monopoly Fortnite társasjáték lényege a környezet feltárása, az ellenfelek elleni küzdelem és a vihar zsugorodó területeiből való menekülés.

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,5
9 590 Ft 9 310 Ft

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

HASBRO Hagyományos Monopoly-27%
9 790 Ft 7 090 Ft

Kiárusítás

A közkedvelt Monopoly társasjáték, most új csomagolással és új figurákkal. Vidd az ellenfeleid csődbe és nyerj! Ez egy olyan játék, amibe nagyban megy a kereskedés és gyorsan a gazdagodás. A siker attól függ, hogy miként spekulálsz, ésszerű beruházásokat vagy hibás üzleteket kötsz e.

Monopoly Budapest HU
12 490 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Vegyetek részt egy nagyszerű Budapesti kiránduláson, ahol a különböző látnivalókat nem csak megnézni lehet, hanem megszerezni is! Alkudozzatok, vásároljatok, építkezzetek, aztán kövessétek figyelemmel, miként térülnek meg a befektetéseitek! A játék során csakis rajtatok múlik, hogy milyen döntéseket hoztok, mennyire tudjátok kihasználni az előttetek álló lehetőségeket – és persze az is, hogy melyik fővárosi helyszíneket szeretnétek birtokolni. A csúcson csak egy hely van, itt az ideje, hogy próbára tegyétek rátermettségeteket és szerencséteket egyaránt az egyedi hangulatú Budapest Monopolyval!

Piatnik Tribes
11 700 Ft

A Föld 30 000 évvel ezelőtt … vezesd a törzsedet az őskori időktől a bronzkorig. Fedezz fel új területeket, amelyek értékes forrásokkal gazdagítanak. Szerez ismereteket, amelyek előre mozdítsák a civilizációt. Védd a törzsedet a természeti katasztrófák, járványok és más törzsek támadásaitól. Tapasztalj meg egy lenyűgöző kalandot!

Piatnik Szabadulj kvíz
7 490 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Ebben az izgalmas kvízjátékban a játékosok a gízai nagy piramis fogságába esnek, és csak akkor szabadulnak ki, ha helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre. A kérdések a tudomány, technika, irodalom, filmmuvészet, képzomuvészet, növény és állatvilág témaköröket ölelik fel. Aki helyesen válaszol a feltett kérdésre, az bábujával léphet a piramis mezoin az ajtók felé. Az ajtókon csak ajtónyitó-kártya megválaszolásával lehet átlépni. A SzabaduljKvíz játékkal mindenki szórakozva szerezhet új ismereteket és próbára teheti tudását.

HASBRO Downfall-24%
8 590 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Ez a csavaros, fordulatokkal és manőverekkel ellátott játék teljesen új szintet ad a stratégiáknak! A játékosok között a kulcs segítségével történik a játékos váltás, hogy egyszerre egy sebességre kapcsoljon mindenki. A cél az, hogy az összes zseton a vályú tetejétől az aljára kerüljön a lehető leggyorsabban. Aki először végez, az nyer.

HASBRO MS Monopoly-33%
10 690 Ft 7 090 Ft

Kiárusítás

Monopoli különkiadás, amely olyan híres nőket ünnepel, akik felfedezéseik és tevékenységük révén híresek lettek a világon. A játék alapelve változatlan marad, mint a klasszikus változatnál. A játék 2 – 6 játékos számára ajánlott, 8 ével kortól.

HASBRO Monopoly - az ezredforduló monopóliuma-26%
9 590 Ft 7 090 Ft

Kiárusítás

Nem mindig vásárolhatsz nagyszerű szórakozást pénzért, de a tapasztalatok (jók vagy rosszak) örökké tartanak! A játék ezen verziójában nem ingatlant vásárolhatsz, hanem tapasztalatokat gyűjthetsz, annyit, amennyit csak lehetséges! Utazzál a játék felületén, látogassál el érdekes helyekre és gyűjtsd az élményeket. A Monopoly új verziója nagyszerű módja a szórakozásnak és a kiváló időtöltésnek a barátaiddal.

HASBRO Monopoly Trónok harca, Angol verzió
14 190 Ft 13 830 Ft

A kedvenc Monopoly játék most a népszerű Trónok harca filmsorozat által ihletett változatban. A játékosok a legendás Westeros területén kalandozhatnak, és az egyes területekkel üzletelhetnek. A játék a híres hat nemzetiség totemjét tartalmazza, Te kiben bízol? Ez a játék verzió angol nyelvű!

Piatnik Mercado

Piatnik Mercado

Értékelés: 5
11 390 Ft 8 770 Ft

Eljött a teli piactér napja – a szép tárgyak vásárlásának napja. Különböző termékeket különböző árusok kínálják Sok pénzed van – teli pénztárca! Szeretnél finom anyagot vásárolni, elegáns cipőt vagy aranyozott serleget vásárolni? De a piacon nem vagy egyedül. A hírnevüket itt szeretnék az értékes tárgyak magvásárlásával megnövelni további gazdag, és elismert polgárok… és azonnal elkezdődik a verseny a kereskedők kegyeiért.

Albi Quoridor Classic Társasjáték - Magyar nyelvű
9 310 Ft

Quoridor a többi Gigamic játékhoz hasonlóan díjnyertes, eredeti ötletre épül. A játék asztali és hordozható kivitele is gondosan megmunkált fából készült. A játék asztali és hordozható kivitele is gondosan megmunkált fából készült. Útvesztő a fatáblán. Izgalmas és eredeti ötlet, esztétikus kivitelben.

Ravensburger Scotland Yard társasjáték
10 290 Ft 8 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ravensburger Scotland Yard egy szórakoztató, kreatív, valódi élményt kínáló társasjáték. A játék eseményfonalán mindenki egy bizonyos Miszter X nevű, ismeretlen kilétű bűnözőt üldöz. A város legkeresettebb banditája, azonban kijátszott eddig mindenkit a rendőrségtől kezdve a fejvadászokig. A feladat most rád vár! Fogd el Miszter X-et, jól jegyezd meg: együtt sokszor egyszerűbb! Válasszátok ki, hogy ki lesz Miszter X, és indulhat a hajtóvadászat! Vigyázz üldözőből, könnyedén üldözött lehet!

Albi Boldog fogashal

Albi Boldog fogashal

Értékelés: 5
3 450 Ft

A boldog fogashal egy egyszerű és szórakoztató kártyajáték eredeti csomagolásban, amelyben minden játékos egyszerre játszik. A játék gyermekek alkalmas iskolai kirándulásokra, táborokba, de felnőttek által bulikban is használható.

Piatnik Classic Dáma és Malom Társasjáték - Magyar nyelvű
2 650 Ft

Egy háztartásból sem hiányozhat a Piatnik klasszikus dáma és malom táblát tartalmazó társasjátéka, mely kellemes szórakozást kínál kényelmes vasárnap délutánokra. Bár a szabályok egyszerűek, rafinált stratégia kialakítása nélkül nehéz a győzelem, így a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. Hat éves kortól ajánljuk.

Piatnik Mino&Tauri Labyrint-39%

Piatnik Mino&Tauri Labyrint

Értékelés: 5
7 224 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

földönkívüliek a Kreton bolygóról köröket rajzolnak a mezőkre, de a figyelmetlenségük miatt lezuhannak a kukoricamezőre. A földönkívüliek elveszítenek 12 tárgyat. Segíts Minonak és Taurinak megtalálni ezeket a tárgyakat. 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Kensington
7 090 Ft 5 310 Ft

London, 19-ik század. Kensington megyében nagy igény van az építési telkekre. Minden építész meg akarja építeni a kerület legszebb, leglenyűgözőbb és legmagasabb épületét. De a konkurencia hatalmas: ki fogja a legtöbb pontot szerezni ebben a lenyűgöző építési versenyben az épületéért, ezáltal meggyőzve a potenciális vásárlókat a luxusobjektumról?

HASBRO Monopoly teljes körű bankolással családi Társasjáték - Magyar nyelvű
13 999 Ft 11 970 Ft

A híres, közkedvelt ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly modern változata. A Monopoly teljes körű bankolás társasjáték során ugyanúgy különböző területeket kell megvásárolnod, mint az eredeti játékban, de itt pénz helyett a játékosok bankkártyát tartanak maguknál. Építs a telkeidre házakat, szállodákat, szerezz minél több birtoklevelet, és gyűjtsd be a legtöbb pénzt, hogy tiéd lehessen a monopólium!

Albi Scythe: Alap játék

Albi Scythe: Alap játék

Értékelés: 5
23 950 Ft
+ ingyen szállítás

A Scythe egy stratégiai játék speciálisan az igényesebb és tapasztaltabb játékosok számára. Kelet-Európában játszódik az alternatív múltban, konkrétan kicsivel az első világháború után. A Jakub Rozalský által készített csodás illusztrációkon egymás mellé kerülhetnek juh és kecske nyájak, valamint óriási sétáló mecsetek.

ADC Blackfire Trónok harca: Vastrón
15 560 Ft

Ebben a játékban a népszerű sorozat A trónok harca motívumainak, a nagy családok, és a háborús parancsnokok vezetői szerepeiben próbálják legyőzni az ellenséget. Használd ki az összes rendelkezésre álló erőforrást. Tárgyalj, blöffölj, félemlíts meg!

HASBRO Monopoly Star Wars Társasjáték - Magyar nyelvű
10 990 Ft 9 970 Ft

Hódíts meg a Star Wars bolygókat a HASBRO Monopoly Star Wars társasjátékkal! Alkossatok csapatokat, és játsszatok együtt a Lázadók vagy a Birodalom oldalán. Hódítsd meg a Galaxisokat, építs Bázisokat és urald az univerzumot! Használd az erőt! Játszd ki a hatalmat adó Erő Kártyákat, hogy megváltoztasd a végzeted!

ADC Blackfire Descent: Expedíció a sötétségbe - második kiadás
25 280 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló expedíciós társasjáték második kiadása, amelyben az egyik játékos erőteljes arcilotrollá válik, és egészen négy játékos átveszi a bátor hősök szerepét. Minden játékban a hősök elindulnak a romokhoz, sírokhoz és erdőkbe, hogy legyőzzék az ellenséget, és végül, de nem utolsósorban, meggazdagodjanak.

ADC Blackfire Trónok harca Társasjáték 2. kiadás - Magyar nyelvű
19 990 Ft 15 960 Ft

Trónok harca Társasjáték izgalmas kikapcsolódást garantál minden stratégiai játék kedvelőnek. A népszerű Tűz és jég dala regényciklus alapján készült társasjáték 2. kiadása, melyben a játékosok Westeros nagy házait irányíthatják a Vastrónért folyó harcban. Céljuk hogy a nyersanyagok ésszerű felhasználásával, diplomáciával, és ravaszsággal szerezzék meg a befolyást az országban.

Monopoly Trónok Harca Társasjáték - Magyar nyelvű
12 490 Ft 10 640 Ft

A Trónok Harca Monopoly hangulatos, igényes kivitelezésű játék, könnyen megtanulható szabályokkal. Izgalmas, fordulatos küzdelemben dől el, hogy családodból vagy baráti társaságodból ki nyeri el a Vastrónt.

Monopoly Friends HU
12 490 Ft 10 640 Ft

Itt az ideje, hogy megszerezd a legendás Jóbarátokhoz – a televízió történetének egyik legnépszerűbb sorozatához – készült Monopoly társasjátékot! Ahogy átfordítod a játéktáblát, felismerheted a Jóbarátok sorozat legjobb, legvidámabb pillanatait.

HASBRO Monopoly Cash Grab - HU
9 090 Ft 7 580 Ft

Töltsd fel Monopoly pénzzel a Monopoly kilövőt, azaz a bankot és szórd a pénzt és a meglepetés kártyákat a levegőbe. Mindenki azon lesz, hogy a legtöbbet szakítson a levegőben szállingózó javakból. Gyűjtsd a meglepetés kártyákat, hogy stratégiát ajd a játékhoz és segíts a többi játékosoknak még több pénzt szerezni. Amikor elfogyott a kilövőböl a pénz, a legvagyonosabb játékos nyer!

HASBRO Monopoly Macskák és kutyák
9 590 Ft 8 770 Ft

A Macskák vs Kutyák monopoly játékot a macskák és kutyák tulajdonosainak versengése inspirálta, ideális játék a háziállatokat kedvelők számára. A Monopoly játék ezen kiadása csapatokban való játszásra ajánlott. Melyik csapatot választod? A macskákat vagy a kutyákat?