Albi Catan - Duel

Albi Catan - Duel

Értékelés: 5
6 560 Ft

A Duel egyedülálló játék csupán 2 játékos számára, de Katan szigetének állandó elvén működik, az építésen és a tervezésen.


ADC Blackfire Descent: Expedíció a sötétségbe - második kiadás
24 660 Ft

A kiváló expedíciós társasjáték második kiadása, amelyben az egyik játékos erőteljes arcilotrollá válik, és egészen négy játékos átveszi a bátor hősök szerepét. Minden játékban a hősök elindulnak a romokhoz, sírokhoz és erdőkbe, hogy legyőzzék az ellenséget, és végül, de nem utolsósorban, meggazdagodjanak.


Albi Bang kiegészítő kockák - Old Saloon
3 400 Ft

A kiegészítő Old Saloon Bang kockák tényleg életre kelnek! A szerepek új dimenziót kapnak, ugyanis minden szerep speciális akcióval ellátott, ami teljesen megkeverheti a játékot.


Albi Ominoes játék
3 790 Ft

Akció

Az Ominoes egy stratégiai kocka játék az ókori Egyiptomból. Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott, ugyanakkor az egész család számára érdekes lehet.


Mindok MARS: Teraformace
13 920 Ft

Megkezdődött a Vörös bolygó elfoglalása!Mars: Teraformace játékban projekt kártyákat fogsz kijátszani, a térképre város és növényzet kártyákat kell lehelyezned és a kihirdetett versenyek győztese címért is harcba kell majd szállnod. Vezesd a saját vállalatod és formáld át az egész bolygót!


Piatnik Mino&Tauri Labyrint-15%
7 224 Ft

6 090 Ft

Akció

földönkívüliek a Kreton bolygóról köröket rajzolnak a mezőkre, de a figyelmetlenségük miatt lezuhannak a kukoricamezőre. A földönkívüliek elveszítenek 12 tárgyat. Segíts Minonak és Taurinak megtalálni ezeket a tárgyakat. 6 éves kortól ajánlott.


Albi Boldog fogashal
3 850 Ft

A boldog fogashal egy egyszerű és szórakoztató kártyajáték eredeti csomagolásban, amelyben minden játékos egyszerre játszik. A játék gyermekek alkalmas iskolai kirándulásokra, táborokba, de felnőttek által bulikban is használható.


Albi Scythe: Alap játék

Albi Scythe: Alap játék

Értékelés: 5
25 010 Ft

A Scythe egy stratégiai játék speciálisan az igényesebb és tapasztaltabb játékosok számára. Kelet-Európában játszódik az alternatív múltban, konkrétan kicsivel az első világháború után. A Jakub Rozalský által készített csodás illusztrációkon egymás mellé kerülhetnek juh és kecske nyájak, valamint óriási sétáló mecsetek.