ADC Blackfire Descent: Expedíció a sötétségbe - második kiadás

Márka: ADC Blackfire Katalógus száma: 1126056

ADC Blackfire Descent: Expedíció a sötétségbe - második kiadás

A kiváló expedíciós társasjáték második kiadása, amelyben az egyik játékos erőteljes arcilotrollá válik, és egészen négy játékos átveszi a bátor hősök szerepét. Minden játékban a hősök elindulnak a romokhoz, sírokhoz és erdőkbe, hogy legyőzzék az ellenséget, és végül, de nem utolsósorban, meggazdagodjanak. További információ

24480

24 480 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1126056

Leírás

Termékleírás

Függetlenül attól, hogy az első kiadás rajongója vagy, vagy újonc vagy, biztosan értékelni fogod az új hősöket, szörnyeket, és az egyszerűsített szabályokat és sok minden más elemet. Az egyszerű felkészülés a kalandra, a továbbfejlesztett játékmódszerek és a játékok széles skálája sok órányi szórakozást biztosít a barátaiddal.

Az arcilotra szerepét játszó játékos feladata, hogy megakadályozza a hősök erőfeszítéseit, hogy elérjenek a célba a hősi utazásuk útján. Ehhez rendelkezik egy különleges kártya pakli. A hősök szerepében lévő játékosok a játék által adott forgatókönyveken haladnak át. A játékterv kétoldalas térképosztályokból van össze állítva, és minden alkalommal egy teljesen más kaland hozható létre.

Jellemzők:

  • Játék 1 – 4 játékos számára.
  • Gyermekek számára 14 éves kortól ajánlott.
  • Csomag méretei: 19,5×29,5×9,5 cm.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Szín

Szín

többszínű
Játékosok száma 1-4
Átlagos játék idő 30 és 60 perc között
Nyelv cseh

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.