TM Toys Fortnite Gyermek fegyver Death Valley-51%
9 210 Ft 4 490 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ezzel a Death Valley fegyverrel valósággá válik, amellyel bele élheted magad a játékba, és azon túl is. A Death Valley fegyver gyönyörűen ki van dolgozva, hogy minél jobban megfeleljen a játék vázlatának.

Mattel Toy Story 4: Toy Story Buzz karkötő-35%
7 060 Ft 4 550 Ft

Akció

MALL.hu napok – 20 % kedvezmény Mattel termékekre a MDL4HU47 kuponkóddal (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2021. április 12–18. között)!
Legyél Buzz Rake és játszd le kedvenc jeleneteidet az új Toy Story 4 filmből: A Disney Pixar játék története ezzel az intelligens játékkal. Ismerd meg a helyzetét, és próbálj meg kommunikálni az otthoni bázissal, vagy megvédeni ellenségeidet!
NERF Fortnite Axeroni

NERF Fortnite Axeroni

Értékelés: 4
8 310 Ft

Akció

Nagyszerű kiegészítés a Nerf jelmezhez, amelyet a Fortnite játék ihlette. Az ikonikus Axeroni eszköz megismétli a videojátékból ismert megjelenését és színét. A penge tartós habborítással rendelkezik.

TM Toys Fortnite Gyermek fegyver Rainbow Smash
9 970 Ft

Akció

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ezzel a Rainbow Smash fegyverrel valósággá válik, amellyel bele élheted magad a játékba, és azon túl is. A Rainbow Smash fegyver gyönyörűen ki van dolgozva, hogy minél jobban megfeleljen a játék vázlatának.

NERF Fortnite Rift Edge

NERF Fortnite Rift Edge

Értékelés: 4,8
10 090 Ft

Nagyszerű kiegészítés a Nerf jelmezhez, amelyet a Fortnite játék ihlette. Az ikonikus Rift Edge eszköz megismétli a videojátékból ismert megjelenését és színét. A penge tartós habborítással rendelkezik.