Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Sylvanian Families 5228 Tengerparti fagyizó
10 130 Ft

Sylvanian Families 5228 Tengerparti fagyizó széles választékával várja a hûsítõ ízekre vágyó vendégeit a forró, nyári napokon. A készletet rendkívüli kidolgozottság jellemzi, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. Szerezz be minél több részletet a családhoz és építs fel egy egész lakóparkot.


Sylvanian Families Játékbolt
9 470 Ft

Sylvanian Families játékbolt egy szórakoztató játékokkal teli tárház, mely szeretettel várja kedves vendégeit. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére.


Sylvanian Families Ékszer- és divatbutik
15 290 Ft
+ ingyen szállítás

Sylvanian Families ékszer- és divatbutik mióta megnyitott, csak úgy özönlenek a városka lakói a nyitvatartási idő alatt, hogy különféle és szebbnél szebb ékszerekkel, ruhákkal gazdagítsák ruhatárukat. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.


Sylvanian Families Fagyizó szett
3 670 Ft

Sylvanian Families fagyizó széles választékával várja a hűsítő ízekre vágyó vendégeit a forró, nyári napokon. A készletet rendkívüli kidolgozottság jellemzi, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A különálló fagyis pultból és fedéllel ellátott fagyizóból álló szett gyermeke további készleteihez remek választás.


Sylvanian Families Tengerparti étterem
26 990 Ft

17 110 Ft

Láss vendégül egyszerre több családot is a tengerparti étteremben! A Sylvanian Families: Tengerparti étterem egy nagyobb vendéglátó egység, rengeteg kiegészítővel! A családoknak frissen, egyenesen a tengerből fogott halakat tudsz megsütni, de egyébb fogásokat, frissensülteket és desszerteket is felszolgálhatsz a vendégeknek.


Sylvanian Families Város - Design stúdió 6006
9 842 Ft

8 790 Ft

Tervezői stúdió egy magán stúdió az idősebb testvérnek, Stellának, a csokoládé nyuszi családból, aki tervezőként dolgozik a városban. A Sylvanian falubeli barátok kiélvezhetik a teát az asztal mellett ülve.


Sylvanian Families Város - krémes fagylaltozó 6008
7 984 Ft

7 290 Ft

Fagylaltozó a városban nagyon népszerű. A készlet tartalmaz egy gyönyörű égszínkék épületet, egy pultot, asztalt és színes fagylaltokat. A fagylalt gombócokat belerakhadd a kehelybe. Az áruház elegánsan megtervezett domborművekkel rendelkezik.


Sylvanian Families Cukrászda
5 120 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Sylvanian Families cukrászda az édesszájúaknak maga a paradicsom. Az ellenállhatatlan sütemények és édességek tárháza szeretettel várja vendégeit a nap bármely szakaszában. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére.


Sylvanian Families Kemencés pékség
16 350 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Sylvanian Families kemencés pékség mindig friss pékáruval várja kedves látógatóit a nyitvatartási ideje alatt, ennek köszönhetően üres kézzel még senki nem távozott az üzletből. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.


Sylvanian Families Szupermarket
17 990 Ft

14 480 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A kirándulás a szupermarketbe csak az egyik a sok fontos napi teendő közül, ám ez egy fontos része a napnak. Látogassel a Sylvanian Families boltjába, ahol beszerezheted a legfontosabb dolgokat. A polcokon megtalálható minden, amire a kis állatkáknak szüksége van, legyen az sárgarépa, gabona, és sok más. A játék csatlakoztatható a többi Sylvanian Families játékhoz, így összerakható egy egész város.