Sylvanian Families Város - fenséges étterem 60018

Sylvanian Families Város - fenséges étterem 60018

Száma: 1123882
fenséges étterem a város legjobb ételeit kínálja. Állítsd be a korlátot, utcát, lépcsőt és a napellenzőt elképzelésed szerint úgy, hogy kialakíthasd a saját éttermedet. A készlet mindent tartalmaz, ami szükséges az étteremhez: konyhabútort, konyhai edényeket, asztalt és székeket, tálalókocsit, étkezőkészletet, de még a főszakács ruhát is. A gyönyörű három emeletes torta tökéletes az ünnepléshez. További információ
14 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1123882

Leírás

  • Kialakíthatod saját városrészedet e termék más városi épületekkel való kombinációjával, mint például A nagy áruház, Design stúdió vagy a Fagyizó.
  • Magad szerint alakíthatod az épületedet úgy, hogy kicsereléd az ablakot, korlátot és napellenzőt, amelyek az épület részei (mindegyik külön kapható).
  • A készlet tartalma : S) x3, napellenző (L), konyhai tűzhely, konyhabútor, állvány, (2 x), poharak 2×, előétel x2, leves x2, fő tál x2, kés x2, villa (S) x2, kis villa ( L) x2, leveses kanál x2, kiskanál x2, csészealj x2, csésze x2, szakács sapka, szakács ruha (összesen 54 darab).
  • A készlet nem tartalmaz figurákat .
  • 3 éves kortól ajánlott.

A Sylvanian Families figurák 1985 – ben voltak kialakítva Japánban és azonnali sikert arattak. Azóta sikeresen eljutottak a világ minden tájára. E figurák alapján számtalan videojáték és rajzfilm készült.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.