Sylvanian Families Ruha készlet 6019
3 678 Ft 3 440 Ft

Ruha készlet kék & halvány kék színben apa és kisfia számára. A ruhák elegáns szatén anyagból készültek, ideálisak a városi kirándulásokra. Hangolja össze a család ruháit.

Sylvanian Families 5236 Öltöző szett
6 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sylvanian Families 5236 Öltöző szett tökéletes választás minden kisgyerek számára. A csomag egy ruhatartó tükör szettet tartalmaz, egy nyuszival és három váltóruhával. A kis gyerkőcöknek, pedig külön élmény egy ilyen játék. Szerezz be minél több részletet a családhoz és építs fel egy egész lakóparkot.

Sylvanian Families Zeneiskola szett
5 090 Ft 4 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sylvanian Families Zeneiskola szett : a Csoki nyuszi lány most zeneiskolába jár – tanulhat zongorán, furulyán, dobon, trombitán és hegedűn is játszani! A Sylvanian Families figurákat 1985-ben Japánban alkották meg, és azonnal népszerű lett. Azóta már létrejött alakjukkal egy sor videójáték és mese – most beköltözhetnek hozzád is!

Sylvanian Families Ruhakészlet 6020
3 678 Ft 3 440 Ft

A lila és rózsaszín ruhakészlet egy készlet az anyukáknak és kislányoknak. A ruhák elegáns szatén anyagból vannak megvarrva, ideálisak a városi kiruccanáshoz. Mindegyik ruha gyönyörű arany tartozékokkal van kiegészítve.

Sylvanian Families Utazáshoz kiegészítők
2 990 Ft 2 290 Ft

Sylvanian Families Utazáshoz kiegészítők lányoknak ajánlott, 3 éves kortól. Sylvanian Families végtelen tárháza, ahol figurák, kiegészítők, házak, járművek részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot, állatkát találsz, mindegyikhez találsz megfelelő lakást, ruhát, járművet. A gyerekek igazán élvezni fogják, ugyanis ezzel kipróbálhatják a szerepjátékokat. Fejlődhet a kreativitásuk és képzelőerejük. Ráadásul lefoglalja a gyermeket több órára, így a szülők békében főzőcskézhetnek a konyhában, vagy olvashatnak kinn a kertben. A kis gyerkőcöknek pedig külön élmény egy ilyen játék. Szerezz be minél több részletet a családhoz és építs fel egy egész lakóparkot. A szett tartalmaz számos kiegészítőt, amelyre a kis figuráidnak szüksége lehet egy hosszú út alatt; kalapok, fényképezőgép, táska.

Sylvanian Families Ruhakészlet 6021
3 678 Ft 3 440 Ft

A kék és zöld színű ruhakészlet egy készlet az anyukáknak és kislányoknak. A ruhák elegáns szatén anyagból vannak megvarrva, ideálisak a városi kiruccanáshoz. Mindegyik ruha gyönyörű arany tartozékokkal van kiegészítve.

Sylvanian Families Városi ruha szett (levendulás és csipkés)
4 090 Ft 3 570 Ft

A ruha szett nem csak a városi lányoknak és idősebb nővéreiknek ajánlott. Két csodálatos ruhát tartalmaz, melyek városnézésre és ünnepi alkalmakra is alkalmasak. A szalaggal és arany brossal díszített levendula színű szatén ruha nem csak mindennapi viseletre, de ünnepi alkalmakra is megfelel. A fehér csipkével, lila szalaggal és arany brossal díszített kék ruhát a figura a romantikus vacsorán vagy más ünnepi alkalomkor viselheti.

Sylvanian Families Városi ruházat készlet (kék és sárga)
4 090 Ft 3 440 Ft

A készlet két imádnivaló ruhát tartalmaz, amelyek városi lány figuráknak készültek. Az elegáns, világoskék ruhát sötét kék öv és arany nyaklánc díszíti. Minden hétköznap a sárga, fehér pöttyös ruha, fehér gallérral és egy gyönyörű kék szalaggal bátran viselhető.

Sylvanian Families Pizzafutár szett
5 990 Ft 5 240 Ft

Sylvanian Families pizzafutár szett segítségével a kihűlt pizzát nem ismerik a városban, mert Mortimer Bramble érti a dolgát és a lehető leggyorsabban teljesíti a kéréseket. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Sylvanian Families Erdei óvoda piknik szett
3 890 Ft 3 190 Ft

Ha jó az idő, a Sylvanian óvoda apraja-nagyja piknikre indul. A jó levegőn a játék is, a jól becsomagolt elemózsia is jobban esik. A készlet egy figurát és kiegészítőként kockás terítőt, 2 db táskát, 1db kosarat, füzeteket, ételeket tartalmaz, melyeket az utolsó apró részletig különleges gondossággal dolgoztak ki.

Sylvanian Families Kincskereső szett
4 600 Ft

Sylvanian Families kincskereső szett segítségével felderítheted a tengert és ha szerencséd is van még kincseket, igazgyöngyöket is találsz és nem is leszel egyedül mert halak biztosan körbevesznek majd. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Sylvanian Families Újszülött szett
7 990 Ft 5 750 Ft

Új eljövőt üdvözöl napjainkban a Sylvanian Families közössége, mivel a cicus mamának bébije született! A kicsi macska a kék színű kiságyban pihen éppen, de ha felébredve bizonyára megetetheted őt a cumisüvegből.

Sylvanian Families Babakocsi ikreknek
2 290 Ft

Ezt a praktikus ** kétüléses babakocsi** minden iker anyukája a Sylvanian faluban egyszerűen szeretni fogja. Forgatható kerekei vannak és a sétakocsikázás nagyon egyszerű és kényelmes. Vidám puha foltos borítása van, úgyhogy mindkét baba szó szerint aludni fog mint ha pamutban lennének. A tetőnek köszönhetően nem fog akadályozni az erős napsütés sem.

Sylvanian Families Vidéki orvosi szett
8 990 Ft 6 900 Ft

Sylvanian Families figurák és kiegészítők nagyon szépen kidolgozott játékok. A háziállat figurák között megtalálhatóak a cicák, bárányok és kutyusok, míg az erdei állatoknál igen nagy a választék. Nyuszi, mókus, koala és sok-sok kisállat megtalálható. A Sylvanian Families figurák és kiegészítők remek alapját képzi a szerepjátékok eljátszásához.