Electrolux EMM 21000 W Mikrohullámú sütő

Electrolux EMM 21000 W Mikrohullámú sütő

Száma: 453437
2 év garancia
Az ELECTROLUX EMM 21000 W mikrohullámú sütő egyszerű, letisztult formával rendelkezik, így bármely konyhába tökéletesen illik. 5 teljesítményfokozattal kiváló választás egy átlagos háztartásba. A mikrosütő űrtartalma 19 liter, teljesítménye 800 W. Könnyen kezelhető a tekerőgombjai segítségével, tisztítása egyszerű, valamint kis méretének köszönhetően praktikus. További információ
44 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 453437

Leírás

Electrolux mikrohullámú sütő

  • Az Electrolux a világ egyik vezető háztartási készülékgyártó vállalata, mely fogyasztói értékelések és vélemények alapján, valamint professzionális felhasználókkal együttműködve gondosan tervezett, innovatív megoldásokat kínál a háztartási és nagykonyhai készülékek piacán. Az Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire és Electrolux Grand Cuisine márkanevek alatt a cégcsoport évente mintegy 50 millió készüléket értékesít 150 országban. 2013-ban az Electrolux csoport forgalma 12,6 milliárd euró volt, alkalmazottainak száma pedig 61 ezer.

Főbb jellemzői

Teljesítmény és fogyasztás

  • Űrtartalom: 19 l
  • Mikro teljesítmény: 800 W
  • Forgótálca átmérő: 27 cm
  • Teljesítmény szint száma: 5

Kiemelt tulajdonságok

Időzítő

választható, maximálisan 35 perc időtartamra beállítható manuális időzítő segítségével minden ételt a megfelelő hőmérsékletűre tudunk melegíteni.

Nagy forgótányér

27 cm-es forgótányéron minden kényelmesen elfér, így a nagyobb tányérokban is egyszerűen melegíthetjük meg az ebédet vagy vacsorát.

Gyors kiolvasztás funkció

Az opció használatával a fagyasztott termékeket egy gombnyomással és egyszerűen olvaszthatjuk föl. Ezzel megkönnyítve a további sütési, főzési munkálatokat, vagy a tálalást.

Méretek

  • Magasság: 48,5 cm
  • Szélesség: 42,2 cm
  • Mélység: 28,7 cm

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.