BOSCH SMS46KI03E Mosogatógép

BOSCH SMS46KI03E Mosogatógép

Értékelés: 4,5 A++
163 990 Ft

144 990 Ft

2 év garancia

A++ energiaosztályú szabadon álló mosogatógép 13 edénykészlet részére. Bosch SMS46KI03E nemesacél mosogatógép 6 mosogató programmal, plusz funkciókkal mint intenzív program és Extra szárítás.


ECG EDF 4516 QA+ Szabadonálló mosogatógép
73 490 Ft

Az ECG EDF 4516 QA+ szabadonálló mosogatógép rövid időn belül a mindennapi konyhai élet szerves része lehet, ideális választás kisebb háztartásokba. A 6 különböző mosási program között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó az erősen szennyezett edények megtisztításáról, vagy a finom, törékeny eszközök kíméletes mosásáról. Az Aqua-Stop túlfolyásvédelem megakadályozza az esetleges vízkárokat. A digitális kijelzőről egyszerűen leolvasható a hátralévő idő. A késleltetett indítás funkcióval akár 24 órára előre beprogramozhatja a mosogatást.


BOSCH SMS46GI05E Mosogatógép, A++
147 990 Ft

129 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SMS46GI05E mosogatógép a tökéletes társ, 6 különböző programja biztosítja, hogy az aktuális szennyezésnek megfelelő tisztítást kapja a behelyezett teríték. Digitális kijelzővel, és jelzőfényekkel van felszerelve, amik mutatják, ha a mosogatószer kevés, így időben új adagot tehet be. A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy a távollétünkben is dolgozzon, így mire hazaérünk tiszta teríték vár minket. AquaStop rendszere 100%-os biztonságot nyújt a vízkár ellen. SuperSilence: különlegesen csendes működés: az elektronikusan működtetett motor és számos zajcsökkentő intézkedés biztosítja a különlegesen csendes működést a SuperSilence Plus mosogatógépeink számára. Előnyös az amerikai konyháknál illetve a nyitott helyszíneknél. ActiveWater (víztakarékos) technológia: ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében. Az AquaSensor a szennyezettség típusától és fokától függően szabályozza a vízhasználatot. Az öblítővízben maradt ételrészecskéktől, zsiradéktól illetve mosószertől függően, a funkció felbecsüli, hogy folytatni kell-e az öblítési folyamatot. A LoadSensor (töltöttség érzékelő) automatikusan vizet és energiát takarít meg, ha kevesebb az edény.


ECG EDF WA 6023 ++ Szabadonálló mosogatógép
68 990 Ft

Az ECG EDF WA 6023 ++ Szabadonálló mosogatógép tökéletes választás, hiszen csendes és hatékony működés jellemzi és akár 12 terítéket is képes egy időben mosogatni. A különböző előre beállított mosogatási programokkal nagyszerű eredmény érhető el. A klasszikus fehér design tökéletesen illeszkedik modernebb és egyszerű kivitelezésű konyhákba is. A hasznos késleltetett indítás lehetőség is helyet kapott, amellyel 3, 6 vagy 9 órával későbbre állíthatjuk be a mosogatást.


Amica MV 425 AW Szabadonálló mosogatógép, A++
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Újítsd fel a konyhát akció! Használd az UJKONYHA10 kuponkódot 2019. május 20–26. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel!

Az Amica MV 425 AW Szabadonálló mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet konyhájának. A készülékben egyszerre akár 9 terítéket is elmoshatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is. Amellett, hogy A++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A készülék 5 mosási programmal rendelkezik, valamint mosási és szárítási hatékonysága A osztályba tartozik.


Indesit DFG 15B10 EU Mosogatógép

Indesit DFG 15B10 EU Mosogatógép

Értékelés: 4,5 A+
103 990 Ft

89 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Indesit DFG 15B10 EU mosogatógéppel rengeteg időt és energiát takaríthat meg. A+ energiaosztállyal rendelkezik, így csökkenti a gép vízfelhasználását, valamint a mosás zajszintjét. 5 féle programmal és 2 féle mosogatási hőmérséklettel rendelkezik. A 13 terítékes gépben a felső kosár magassága tetszés szerint állítható.


BOSCH SMS46GW01E Mosogatógép

BOSCH SMS46GW01E Mosogatógép

Értékelés: 5 A++
141 990 Ft

124 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SMS46GW01E szabadonálló mosogatógép SilencePlus és ActiveWater technológiával. Egy töltettel 12 étkészlet mosható el. 6 mosási program közül választhatunk. AquaSensor a víz szennyezettségét méri, és ha szükséges növeli a víz mennyiségét, illetve az öblítések számát. Ez kiváló tisztítási eredményről gondoskodik és mivel, ha úgy szükséges csökkenteni is képes a vízszintet, a spórolásban is segít. Automata program: a gép automatikusan igazítja a hőmérsékletet, a víz mennyiséget, a program időtartamát. EcoSilence DriveTM erős, tartós, csendes és hatékony motor garantálja az alacsony energiafogyasztást. A szénkefék nélkül működő EcoSilence DriveTM technológiájú motorok ultra csendesek. ActiveWater (víztakarékos) technológia: ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében. Az AquaSensor a szennyezettség típusától és fokától függően szabályozza a vízhasználatot, fénysugarakat használva az öblítés vezérléséhez. Az öblítővízben maradt ételmaradéktól, zsiradéktól illetve mosogatószertől függően, a funkció felbecsüli, hogy, folytatni kell-e az öblítési folyamatot. A LoadSensor (töltöttség érzékelő) automatikusan vizet és energiát takarít meg, ha kevesebb az edény.


BOSCH SMS46MW01E Mosogatógép

BOSCH SMS46MW01E Mosogatógép

Értékelés: 5 A++
169 990 Ft

149 990 Ft

2 év garancia

Bosch SMS46MW01E Mosogatógép VarioFlex kosarai és VarioDrawer speciális fiókjai a lehető legoptimálasbb módon használják ki a belső teret, így a készülék 13 teljes étkészlet elmosogatására képes egyszerre. A mosási paraméterek beállítását pedig nyugodtan rábízhatja a gép Automatikus programjára és AquaSensor rendszerére, amelyek érzékelik a betöltött edények szennyezettségét és ennek megfelelően alakítják a vízmennyiséget, hőmérsékletszintet és az időtartamot.


Amica ZWM627IEC Szabadonálló mosogatógép
124 990 Ft

115 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Amica ZWM627IEC mosogatógép remek segítőtársa lesz minden háziasszonynak. Egyszerre 14 teríték mosható benne. 7 választható programjával minden igényt kielégít. Túlfolyás elleni védelemmel és késleltetett indítás funkcióval a még kényelmesebb használatért.


Philco PD 1142 X
122 195 Ft

113 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Philco PD 1142 X mosogatógép A++ energiaosztállyal, mely akár 11 edénykészletet is elmos. 6 program közül választhatsz, melyek tökéletesen elmossák az edényeidet. Aqua stop funkció, mely védi a mosogatógépet a szivárgástól.


BOSCH SPS66TI01E Szabadonálló mosogatógép
209 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SPS66TI01E Szabadonálló mosogatógép A +++ energiaosztályú, elegáns, rozsdamentes acél kivitelben, akár 10 edénykészlethez. A 43 dB zajszintjével egy igazán halk készülék. Az Aqua Stop funkciónak és az túltöltés elleni védelemnek köszönhetően használata biztonságos. 6 mosóprogramot kínál beleértve az ECO gazdaságos és az üvegkímélő programokat is.


AEG FFB62700PM Mosogatógép

AEG FFB62700PM Mosogatógép

Értékelés: 5 A++
171 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AEG FFB62700PM Mosogatógép automatikusan úgy állítja be a mosogatási paramétereket, hogy a maximális tisztaság minimális energia-, víz- és időfelhasználással legyen megvalósítható. Ezen túl, a késleltetett mosási funkcióval megbizonyosodhat róla, hogy pontosan akkor legyenek készek eszközei, amikor szüksége van rájuk.


AEG FFB62700PW Mosogatógép

AEG FFB62700PW Mosogatógép

Értékelés: 4,5 A++
179 990 Ft

2 év garancia

Az AEG FFB62700PW Mosogatógép automatikusan úgy állítja be a mosogatási paramétereket, hogy a maximális tisztaság minimális energia-, víz- és időfelhasználással legyen megvalósítható. Ezen túl, a késleltetett mosási funkcióval megbizonyosodhat róla, hogy pontosan akkor legyenek készek eszközei, amikor szüksége van rájuk.


AEG FFB83730PM Szabadonálló Mosogatógép
214 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elfelejtheti a kézi mosogatást! Az AEG FFB83730PM szabadonálló mosogatógép minden edényét, tányérát és poharát makulátlanra mossa. Az AEG mosogatógépek GlassCare technológiája különleges precizitással és óvatossággal tisztítja az érzékeny üvegpoharakat, a SoftGrip gumi tartók a borospoharak alját stabilan tartják, a SoftSpikes apró gumitüskék pedig alulról biztosítják őket. A mosogatógép AirDry funkciója természetes levegőt használ a szárításhoz, így ugyanolyan kiváló szárítási teljesítményt ér el, viszont kevesebb víz és energia felhasználásával.


AEG Mastery FFB63400PM

AEG Mastery FFB63400PM

Értékelés: 4,5 A+++
204 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadon álló mosogatógép A+++ energiaosztályban 9 terítékre. Az AEG Mastery FFB63400PM hozzáadott szatelit szórókarral büszkélkedhet, egyedi AirDry technológiával és praktikus ProZone programmal ellátott. Biztosan értékelni fogod az Aqua stop funkciót és az ujjlenyomat elleni felületi kezelést.


Amica ZWM427WEC Szabadonálló mosogatógép
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az Amica ZWM427WEC mosogatógép 7 választható programjával minden felhasználó igényeit maximálisan kielégíti. Késleltetett indítás funkcióval, valamint gyerekzárral rendelkezik. Praktikus evőeszköztartóval, a felső kosara állítható, így belső tere személyre szabható.


Amica ZWM427IEC Szabadonálló mosogatógép
109 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Amica ZWM427IEC ** Szabadonálló mosogatógép elegáns rozsdamentes acél kivitelben. A++ energiaosztályú, 10 teríték egyidejű mosogatására nyújt lehetőséget. A készülék 7 programmal rendelkezik. Indítási késleltetés, állítható magasságú felső kosár, **LED kijelző illetve só-, és öblítés hiány mutató jellemzi.


BOSCH SMS46II08E Mosogatógép
184 990 Ft

178 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMS46II08E Mosogatógép különleges rozsdamentes acél kialakítású, ezért nagyon jól bírja az évek alatti megpróbáltatásokat. A SuperSilence mosogatógépek rendkívűl jó hangszigeteltségükről híresek épenn csak hangosabb mint egy irodai környezet. ActiveWater technológiával felszerelt Bosch mosogatógépek rendkívűl nagy hatékonysággal képesek működni, ezért akár 66%-al több vizet és energiát tudnak megtakarítani mint a hasonló kategoriájú mosogatógépek.


BOSCH SMS88TI36E Mosogatógép
359 900 Ft

345 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch SMS88TI36E Mosogatógép AquaSensor rendszere a szennyezettség fokához képes igazítani a vízhasználatot. A töltöttség szenzor pedig a vízmennyiséget a betöltött edények mennyiségéhez adaptálja. Mindez lehetővé teszi, hogy ne pazaroljon se vízet, se energiát. A színes TFT kijelző jól olvashatóan szolgáltat információt a mosás állapotáról. Végül pedig, a Bosch EcoSilence DriveTM motorja garantálja a csendes üzemelést és a magas teljesítményt.


BOSCH SPS25FW03E Szabadonálló mosogatógép
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SPS25FW03E szabadonálló mosogatógép, fehér színben, A+ energiaosztállyal, akár 10 teríték elmosogatására is alkalmas. 5 program közül választhajuk ki a számunkra legideálisabbat. A készüléket AquaStop funkció, VarioSpeed ​​Plus, késleltetés indítási lehetőség és további extrák jellemzik.


BOSCH SPS66TI00E Szabadonálló mosogatógép
195 990 Ft

165 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bosch SPS66TI00E Szabadonálló mosogatógép A++ energiaosztályú, elegáns, rozsdamentes acél kivitelben, akár 10 edénykészlethez. A 44 dB zajszintjével egy igazán halk készülék. Az Aqua Stop funkciónak és az túltöltés elleni védelemnek köszönhetően használata biztonságos. 6 mosóprogramot kínál beleértve az ECO gazdaságos és az intenzív 70 °C – os programokat is.


CANDY CDP 1L952W Mosogatógép

CANDY CDP 1L952W Mosogatógép

Értékelés: 5 A+
95 990 Ft

80 990 Ft

2 év garancia

CDP 1L952W szabadonálló mosogatógép egy A+ energiaosztályú, LED kijelzővel ellátott készülék. Egyszerre 9 terítéket is elmosogathatunk vele. 5 program közül választhatjuk ki a számunkra legideálisabbat, akár késleltetett indítással.


CANDY CDP 1L952X Mosogatógép
88 490 Ft

2 év garancia

Candy CDP 1L952X Mosogatógéppel egyszereűn és gyorsan tisztává varázsolhatja az otthonában felhalmozódó mosatlan edényeket. A ** 9 terítékes mosogatógép A+ energiaosztályú, így egyszerre hatékony és energiatakarékos. Az 5-féle program közül mindig kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban képes eltávolítani a szennyeződést. A késleltetett indítás funkció és a **LED jelzőfények garantálják a kényelmes használatot.


CANDY CDP 1LS39X Mosogatógép

CANDY CDP 1LS39X Mosogatógép

Értékelés: 4 A+
130 990 Ft

98 990 Ft

2 év garancia

Candy CDP 1LS39X szabadonálló mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet az Ön konyhájának is. A+ energiaosztályú, LED kijelzővel ellátott készülék. A gépben egyszerre akár 13 terítéket is elmosogathatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is.


CANDY CDP2D1145X Szabadonálló Mosogatógép, A++
117 990 Ft

2 év garancia

Candy CDP 2D1145X Szabadonálló mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet konyhájának. A készülékben egyszerre akár 11 terítéket is elmoshatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is. Amellett, hogy A++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A készülék 7 mosási programmal rendelkezik, mérete 85 × 62 × 45 cm.


ECG EDF 6046 QXA++

ECG EDF 6046 QXA++

Értékelés: 4 A++
105 690 Ft

92 990 Ft

2 év garancia

ECG EDF 6046 QXA++ szabadonálló mosogatógép rozsdamentes acélból klasszikus 60 cm szélességgel. Akár 14 teríték mosogatására alkalmas mindössze 0,93 kWh energiafogyasztással ciklusonként.


ECG EDF 6056 QWA++
97 728 Ft

91 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadon álló mosogatógép , melynek energiaosztálya A ++ 6 programmal rendelkezik és maximum 14 étkezőkészlet képes egyszerre elmosni. Az ECG EDF 6056 QWA ++ teleszkóposan állítható evőeszköz fiókot, kék háttérvilágítást LED kijelzőt és gyermek zárat tartalmaz. Te is értékelni fogod a késleltetett indítást vagy a 3v1 funkciókat.


Electrolux ESF4661ROX Szabadonálló mosogatógép
145 990 Ft

139 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Electrolux ESF4661ROX szabadonálló mosogatógép keskeny kivitelben, inox színben, 6 különböző programmal valamint 4 hőfokkal áll a rendelkezésünkre.


Electrolux ESF5512LOW Szabadonálló mosogatógép
119 990 Ft

111 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az Electrolux ESF5512LOW Szabadonálló mosogatógép egy A+ energiaosztályú, 13 terítékes készülék, 6 programmal, SENSORCONTROLlal, hátralévő idő kijelzővel, késleltetett indítási lehetőséggel és számos egyéb extrával.


Electrolux ESF5533LOW Mosogatógép-17%
139 990 Ft

115 990 Ft

Akció

A szabadon álló Electrolux ESF5533LOW mosogatógép az A ++ energiaosztályba tartozik és egy kényelmes időkezelési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a program időtartama a felére csökkenjen. Így az edények készen állnak, amikor csak szüksége van rá. A mosogatógép hosszú élettartamú inverteres motorral rendelkezik.


Electrolux ESF5533LOX Mosogatógép
119 990 Ft

2 év garancia

Az Electrolux ESF5533LOX mosogatógép tökéletes választás minden háztartásba. Amellett, hogy A++ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A mosogatógépben 13 terítéket tudunk elhelyezni egyszerre, így nagyobb családok számára is ideális választás.


Electrolux ESF8570ROX
175 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadon álló mosogatógép Electrolux ESF8570ROX A++ energiaosztályban tökéletesen beilleszkedik a konyhádba. Elegáns ajtó diszkrét vezérlőkkel a tetején tökéletesen összhangban lesz modern háztartásoddal. Ráadásul az edényeid mindig tiszták és ragyogók lesznek köszönhetően a kőegészítő permetezőkarnak. A mosogatógép XXL kádja képes 15 étkezőkészletet befogadni, lehetővé téve, hogy azonnal ellehessen mosogatni azt a temérdek mosogatnivalót egyszerre.


Electrolux ESF8635ROX Mosogatógép
183 990 Ft

179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Electrolux ESF8635ROX Mosogatógép nagyobb családok számára is ideális lehet, hiszen egyszerre akár 15 teríték tisztítható vele, A+++ energiaosztály besorolása pedig gazdaságosságot jelent. A mosogatógép egy AutoOff funkcióval lett ellátva, melynek köszönhetően a program vége után automatikusan kikapcsol a gép, így energiát és pénzt spórolhat meg.


AEG FFB62400PM Szabadonálló Keskeny Mosogatógép
152 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az AEG FFB62400PM Szabadonálló Mosogatógép kivételesen hatékony, ennek ellenére energiatakarékos konyhai gép. 6 programjának köszönhetően a teríték szennyezettségének megfelelő módon mosható, az ExtraDry funkció pedig különösen hatékony szárítást biztosít még a nehezen száradó edények számára is. A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy az Ön távollétében dolgozzon, így mire hazaér, tiszta tányérok, evőeszközök várják. Vadonatúj AirDry technológia természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában.


Goddess DFE1267DW10 Mosogatógép

Goddess DFE1267DW10 Mosogatógép

Értékelés: 4,5 A+++
82 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Goddess DFE1267DW10 mosogatógép megspórolja önnek a kézi mosogatás fáradságát. A 12 terítékes készülék ráadásul rendkívül energiatakarékos, A+++ energiabesorolású. A digitális kezelőszerven 6 féle program, késleltetett indítás és gyermekzár állítható be, valamint mosogatható külön-külön az alsó és felső rekesz.


Gorenje GS 62115 X Mosogatógép

Gorenje GS 62115 X Mosogatógép

Értékelés: 4,5 A++
109 990 Ft

104 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gorenje GS 62115 X Mosogatógép 12 teljes étkészlet egyszeri elmosására képes 6 különböző programon, beleértve a Gyors Intenzív programot, ami rövid idő alatt képes eltávolítani a legmakacsabb foltokat is. Rozsdamentes acél kialakítása strapabíróvá és stílusossá is teszi egyaránt. Rendkívül kedvező A++ energiaosztálya a második legjobb az elérhetőek közül. A készülék hangszintje pedig csupán 49 dB.


Hoover HDP 3DO62DW
130 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hoover HDP 3DO62DW szabadon álló mosogatógép A+++ energiaosztályban 16 terítékre. A mosogatógép alacsony zajszintű, mely csupán 43 dB, az ajtó automatikusan kinyíik a program befejeztével. A One Touch technológiának hála a mosogatógép mobiltelefonnal is vezérelhető.


Hoover HDP 3T60PWDFW-31%
213 690 Ft

146 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Szabadon álló mosogatógép A+++ energiaosztályban, 16 készlettel és 12 alap programmal. Hoover HDP 3T60PWDFW nagyon modernOne Touch technológiával rendelkezik – a mosogatógép és az okostelefon érintés nélküli összekötésetávirányítás és új funkciók és ciklusok telepítése.


Hoover HDPN 4S603PX
247 290 Ft

197 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadon álló mosogatógép A++ energiaosztályban. 16 étkészletre alkalmas. A Hoover HDPN 4S603PX mosogatógép WiFi-vel és Bluetooth-al felszerelt, új programok letöltését teszi lehetővé a már meglévő 12 mellé. A mosogatógép tökéletes eredményt biztosít a Power Wash funkciónak köszönhetően, amely aktiválja a harmadik mosogató kart a még intenzívebb mosogatásért.


Hoover HDPN 4S622PX
185 490 Ft

Szabadon álló mosogatógép A++ energiaosztályban. 16 étkészletre alkalmas. A Hoover HDPN 4S622PX mosogatógép WiFi-vel és Bluetooth-al felszerelt, új programok letöltését teszi lehetővé a már meglévő 12 mellé. A mosogatógép tökéletes eredményt biztosít a beállítható gőzkezelésnek köszönhetően.


LORD D3

LORD D3

A++
186 890 Ft
+ ingyen szállítás

Különálló 14 terítékes mosogatógép A++ energiafogyasztással, 5 mosóprogrammal, inverteres motorral. A Lord D3 tiszta LED kijelzővel, alacsony zajszinttel, VarioSpeed programidő rövidítéssel és 24 órás késleltetett indítás funkcióval rendelkezik.


MORA SM 632 W Szabadonálló mosogatógép
89 990 Ft

83 990 Ft

2 év garancia

Mora SM 632 W szabadonálló mosogatógépe egy A++ energiosztályú készülék, mely akár 12 teríték elmosogatására is alkalmas. 6 különböző program közül választhatjuk ki a számunkra legideálisabbat. A gép rendelkezik öntisztító szűrővel, 5 mosási hőmérséklet állítható be rajta, ezen kívül só-, és öblítőszer hiány jelzővel és AquaStop rendszerrel is el van látva.


Philco PD 1142 W

Philco PD 1142 W

Értékelés: 5 A++
116 079 Ft

107 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

PD 1142 W mosogatógép A++ energiaosztállyal, mely akár 11 edénykészletet is elmos. 3D fiókkal rendelkezik az evőeszközökre, mely biztosítja az evőeszközök tökéletes tisztaságát. 6 programból választhatsz, beleértve a gyors 40 perceset is.


Philco PD 123 iOPEN Mosogatógép, Szabadonálló
149 990 Ft

2 év garancia

A Philco PD 123 iOpen szabadonálló mosogatógép minden konyha praktikus, elengedhetetlen darabja. Segítségével megszűnik az étkezések utáni, esetlegesen hosszas, mosogató melletti álldogálás. Akár 12 terítéket is elmosogat egyszerre.


Philco PD 1562 X mosogatógép
149 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az A++ energiaosztályú Philco PD 1562 X mosogatógép akár 15 edénykészlet mosogatására is képes. A mosogatógép áttekinthető LED kijelzővel rendelkezik, mely jelzi a hátralévő időt. Az Aqua stop funkció vigyáz arra, hogy a víz ne szivárogjon ki a mosogatógépből. 6 program közül választhatsz, melyek bebiztosítják az edényeid tökéletes tisztaságát.


SIEMENS SN236I02GE Mosogatógép

SIEMENS SN236I02GE Mosogatógép

Értékelés: 5 A++
165 990 Ft

2 év garancia

Siemens SN236I02GE Mosogatógép A++ energiaosztályú készülék, amely garantálja a kis energiafelvételt és a hatékony működést. A 6 automatikus mosási program legfeljebb 12 teríték elmosogatását teszi lehetővé ciklusonként. Rendkívül alacsony vízfogyasztásának köszönhetően ideális választás lehet bármilyen háztartásba, felhasználóbarát kezelőfelülete pedig megkönnyíti a mindennapos mosogatást.


SIEMENS SN236W01GE Mosogatógép

SIEMENS SN236W01GE Mosogatógép

Értékelés: 5 A++
135 990 Ft

129 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siemens SN236W01GE Egy szabadon álló rozsdamentes INOX kialakítású mosogatógép. A++ energiaosztályú iQdrive motorja pedig mindig az opcionális teljesítményen dolgozik az energiamegtakarítás érdekében. Az állítható magasságú, és súlyérzékelős rekeszeknek hála a bepakolás egyszerű és a vízsugár alkalmazkodik az edények súlyához, és mennyiségéhez. A külön kristálypoharak számára kifejlesztett egyedi program védi és kíméli az értékes étkészletet, akár csak az ember saját keze, a vízsugár gyenge, a hőmérséklet pedig alacsony marad.


SIEMENS SN278I36TE
391 881 Ft

330 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

SIEMENS SN278I36TE IQ700 speedMatic mosogatógép a VarioSpeed Plus funkciónak köszönhetően akár 66%-kal gyorsabban kaphatja meg ugyanazt a mosogatási és szárítási eredményt. Home Connect képes: érje el és kezelje mosogatógépét bárhonnan – a könnyen kezelhető Home Connect alkalmazással (elérhető iOS-re és Androidra). Kényelmes bepakolás és maximális flexibilitás a VarioFlex Pro kosárrendszernek és a VarioDrawer Pro harmadik kosárnak köszönhetően. BrilliantShine rendszer: tökéletes összhang a Zeolith® szárítás, Shine&Dry opció, frissvíz szelep és az Üveg 40° program között a kiemelkedő szárítási és tisztítási eredményekért.