Whirlpool WSFC 3M17 X

Whirlpool WSFC 3M17 X

Száma: 1433009
Szabadonálló mosogatógép F energiaosztályból, rozsdamentes acél kivitelezésben, 10 terítékre, 6 mosási programmal, áttekinthető kijelzővel A Whirlpool WSFC 3M17 X 6. érzék technológiával ellátott, a ciklus végén akusztikus jelzést ad ki. További információ
138 890 Ft
Piaci ár ÁFA-val
113 990 Ft
-17%
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1433009

Leírás

A Whirlpool WSFC3M17X főbb jellemzői

 • 6. érzék technológia
 • Multizone funkció
 • Inverteres motor
 • Gyerekzár
Whirlpool WSFC3M17X

Whirlpool WSFC3M17X

6. érzék technológia

6. érzék szenzorainak köszönhetően, a mosogatógép érzékeli a szennyeződés szintjét és ez alapján állítja be a hőmérsékletet, teljesítményt és a program időtartamát, úgy, hogy az edények tökéletesen tiszták legyenek.

Whirlpool WSFC3M17X

Kosár az evőeszközökre

Helyezd az evőeszközöket a Whirlpool mosogatógép alsó részében lévő egyedi kosárba annak érdekében, hogy tökéletesen tiszták legyenek. Ennek hála jobb eredményeket érhetsz el és megvéded az edényeket a sérülésektől.

Whirlpool WSFC3M17X

Multizone funkció

A Multizone funkcióval bármikor csak néhány edényt moshatsz meg – válassz bármilyen kosarat, és takaríts meg villamos energiát és vizet, miközben lerövidíted a mosási időt.


Whirlpool WSFC3M17X

Inverteres motor

A Whirlpool mosogatógép rendkívül tisztává varázsolja az edényeid. A modern inverteres motor nemcsak a rezgés és a zaj csökkentését, hanem az alacsonyabb villamosenergia-költségeket is jelenti.

Whirlpool WSFC3M17X

Késleltetett indítás

A Késleltetett indítás funkcióval beállíthatod, hogy a kiválasztott program a számodra megfelelő időben induljon el – például éjszaka, mikor alacsonyabb energia-tarifák vannak érvényben.

Whirlpool WSFC3M17X

Aquastop

A mosogatógép speciális vízkiömlés elleni védelmi rendszerrel van felszerelve. Meghibásodás vagy vízszivárgás esetén a készülék vízellátása automatikusan leáll.

Whirlpool WSFC3M17X

Gyerekzár

A mosogatógép kiegészítő védelemmel van ellátva, a kezelőpanel lezárásának formájában. Csak nyomd meg a megfelelő gombokat, és tartsd lenyomva őket néhány másodpercig, hogy megakadályozd a készülék beállításainak nem kívánt módosítását.


Whirlpool WSFC3M17X

Állítható felső kosár

Ha a nagy családi ebéd után nincs elég hely a mosogatógépben, használd a praktikus felső kosár állító funkciót és szükség szerint csúsztasd feljebb vagy lejjebb a kosarat, amivel helyet biztosíthatsz a piszkos edényeknek.

Whirlpool WSFC3M17X

Több tér a nagy edényeknek

Több helyet biztosítanak a lehajtható tartóelemek a mosogatógép alsó kosarában.

Whirlpool WSFC3M17X

Intelligens zsanér

A mosogatógép a funkcionális konstrukciójának köszönhetően egyszerűen beépíthető és harmonikusan beillik bármilyen nyílásba.

Whirlpool WSFC3M17X

Antibakteriális öblítés

Egyetlen gomb megnyomása megváltoztatja az utolsó öblítés paramétereit, így a baktériumok megbízhatóan eltávolíthatók. Az ilyen antibakteriális öblítés nem igényel fertőtlenítő tisztítószert, ráadásul rendkívül hatékony még erősen szennyezett edények esetén is.

Programok

Takarékos program
6. érzék
Intenzív mosás
Kristály
30’ gyors
Előmosás

A programok teljes körű leírása a felhasználói kézikönyvben található.

Tulajdonságok

 • Szabadonálló mosogatógép, rozsdamentes acél kivitelben
 • Elektromos vezérlés
 • Áttekinthető kijelző
 • 6. érzék technológia
 • Szélessége 45 cm
 • Akusztikus jelzés a ciklus végén
 • Késleltetett takarítás funkció

Műszaki adatok

Energiaosztály F
Szett 10
Energiafogyasztás 84 kWh/100 ciklus
Vízfelhasználás 9 l/ciklus
Zajszint 47 dB
Magasság 85 cm
Szélessége 45 cm
Mélysége 59 cm

Hivatkozások


*A felhasznált képek csupán illusztratív jellegűek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.