Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 260 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .

Art Deco Hidratáló szájfény (Hydra Lip Booster) 6 ml
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ösztönözni térfogata az ajkak érzéki szájfény, amely nem csak hidratálják, hanem ápolja az ajkak és egyszerre ad nekik egy szép nedves megjelenés és lágy árnyalat! Egy szép krémes textúra.

MAC Rózsaszín Cremesheen (Lip Gloss) 2.7 g-33%
9 500 Ft 6 350 Ft

Kiárusítás

Fényes, rózsaszín krémes, fényes konzisztenciájú. Az innovált textúra tökéletesen illeszkedik az ajkához, és hihetetlenül hosszú ideig tart. A finom kefe lehetővé teszi a pontos alkalmazást.

Art Deco 5 ml-es ( Color Booster Lip Gloss)
5 090 Ft

A Color Booster Lip Gloss saját pigmentációjával működik, és az ajkakat a bőr természetes pH-jának megfelelően világossá teszi. Az ajkak hidratálására tápláló sárgabarack és őszibarack olajok tartoznak. .

Clarins Water Lip Stain szájfény 7 ml
7 070 Ft

Water Lip Stain Lips ajkakkal ellenállhatatlan lesz! A gazdag összetétel intenzíven ápolja az ajkak bőrét, és lágyságot és rugalmasságot biztosít.

Dermacol Lip & Cheek többcélú ajkak és arcok 1,15 g-19%
1 410 Ft 1 130 Ft

Akció

A Lip & Cheek többcélú ajkak és arcok minden bőrtípusra vannak tervezve. Segítségével az ajkak és az arcok fényesebbé válása – köszönhetően a mellékelt pigmenteknek és gyöngyháznak, az intenzív ajakfényt biztosít. A praktikus csomagolásának köszönhetően bármilyen kézitáskaba illeszkedik.

Dermacol Lip Up ajakfény-19%
2 110 Ft 1 690 Ft

Akció

Káprázatos ajakfény, nagyító hatással a nagyobb, hidratált és gyönyörűen fényes ajkakhoz.

Helena Rubinstein Ajakfény (Illumination Lips Gloss) 6 ml
11 630 Ft 9 890 Ft

Akció

Ragyogó fényt és fényes színt biztosít az ajkaknak. A tökéletes textúra tökéletesen illeszkedik az ajkához, és hihetetlenül hosszú ideig fog tartani. A finom kefe lehetővé teszi a pontos alkalmazást.

Lancome L`Absolu Gloss Matte matt szájfény 8 ml
9 440 Ft

Újdonság

Az L´Absolu Gloss Matte ajakfény érzékileg matt színnel fogja szépíteni az ajkait, hangsúlyozva az ajkak szépségét. Luxus, átlátszó, fekete lakkozott fedéllel ellátott borítója a kézitáska dekorációjává válik. .

Max Factor Szájfény  Honey Lacquer 3,8 ml
3 540 Ft

A szájfény gazdagon pigmentált, fényűző és gazdag színeket, például rúzsokat ad hozzá. A fényes kivitel biztosítja a ragyogó ajak megjelenését, miközben hidratálja és balzsamot nyújt. .

Pupa Miss Pupa Gloss (Ultra Shine Gloss Instant Volume Efect) 5 ml
4 530 Ft 3 930 Ft

Akció

Bemutatjuk Miss Pupa Gloss Glitter Glossot, amellyel teljes és érzéki ajkakat készítünk. Az enyhén csillogó árnyalatai ajkainak köszönhetően gyönyörű ragyogást és optikailag növelik az ajkakat. Ezenkívül finom vonalakat simítja és táplálja az ajkakon.

Shiseido Ajak balzsam SPF 30 Suncare (UV Lip Color Splash) 10 ml
6 800 Ft

Az SPF 30 Suncare Shine Uluru Red megakadályozza az ajkak szárazságát napozás közben és megvédi az érzékeny bőrt az ajkaktól az UV sugaraktól. A fényes ajkak megnyugtatják és hatékonyan lágyítják őket, így táplálják és fényesek. Dermatológiailag tesztelt. .

Shiseido Crystal ajakfény (Gel Gloss) 9 ml
10 640 Ft

A Crystal Gel Gloss rugalmas, nem száradó formula, amely kiváló törésmutatóval rendelkezik. Ez egy teljesebb ajkak illúzióját eredményezi. Hidratálja és táplálja az ajkát, és bájos fényt ad nekik.