Alcina Ajakfény (Aqua Lip Colour)
3 380 Ft

A szájfény biztosítja a hosszantartó, elegáns megjelenést. A gél textúranak köszönhetően optikailag kiegyenlíti az ajkakat, amelyek teljesebbé teszik.


Alcina Ajakfény (Soft Colour Lip Gloss)
3 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rúzs szelíd, fényes konzisztenciájú fényes színe tökéletesen illeszkedik az ajkaihoz, és hihetetlen ideig tart.


Art Deco Hidratáló szájfény (Hydra Lip Booster) 6 ml
2 890 Ft

2 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ösztönözni térfogata az ajkak érzéki szájfény, amely nem csak hidratálják, hanem ápolja az ajkak és egyszerre ad nekik egy szép nedves megjelenés és lágy árnyalat! Egy szép krémes textúra. .


Bobbi Brown Crystal (Lip Gloss) 15 ml
7 740 Ft

7 350 Ft

Akció

Az átlátszó ragyogás ragyogó ragyogást kölcsönöz az ajkának. Alkalmazhatja az ajkára, vagy alkalmazhatja bármelyik rúzsra.


Bobbi Brown (Lip Gloss) 7 ml
10 250 Ft

Szájfény hosszan tartó szerkezetű professzionális befejezéshez és tökéletesen érzéki ajkak.


Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 120 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .


Clarins Water Lip Stain szájfény 7 ml
6 870 Ft

Water Lip Stain Lips ajkakkal ellenállhatatlan lesz! A gazdag összetétel intenzíven ápolja az ajkak bőrét, és lágyságot és rugalmasságot biztosít.


Clinique Chubby Plump & Shine (Liquid Lip Plumping Gloss) 3.9 g
5 550 Ft

5 000 Ft

Akció

Clinique Chubby Plump & Shine hidratáló szájfénye egészíti ki az ajkak teljességét, érzékiségét és alakját. Teljesen hidratálja az ajkakat, és fényt ad nekik, amely jól tükrözi a fényt. Az intenzív színe egyszerűen elragadja Önt!.


Kailijumei Tiszta szájfény virággal (Clear Gloss) 6 ml
3 940 Ft

3 570 Ft

Akció

Csodálatos átlátszó szájfény, amely elrejti a valódi virág és arany csillogás! Tiszta szájfény egy idő után fordul kicsit pH-értékétől függően az ajkak és a testhőmérséklet. Finom rózsaszínes árnyalatú hízeleg minden bőrtípusra.


MAC Rózsaszín Cremesheen (Lip Gloss) 2.7 g
8 870 Ft

7 980 Ft

Akció

Fényes, rózsaszín krémes, fényes konzisztenciájú. Az innovált textúra tökéletesen illeszkedik az ajkához, és hihetetlenül hosszú ideig tart. A finom kefe lehetővé teszi a pontos alkalmazást.


Max Factor Honey Lacquer ajakrúzs 3,8 ml
2 980 Ft

Az ajakfény gazdag, pigmentált, fényűző és gazdag színt biztosít, mint a rúzs, a fényes felület fényes sugárzást biztosít, miközben hidratálja az ajkakat és gondoskodik balzsamról.