Art Deco 5 ml-es ( Color Booster Lip Gloss)
5 250 Ft 4 670 Ft

A Color Booster Lip Gloss saját pigmentációjával működik, és az ajkakat a bőr természetes pH-jának megfelelően világossá teszi. Az ajkak hidratálására tápláló sárgabarack és őszibarack olajok tartoznak. .

Art Deco Hidratáló szájfény (Hydra Lip Booster) 6 ml
3 350 Ft 3 090 Ft

Ösztönözni térfogata az ajkak érzéki szájfény, amely nem csak hidratálják, hanem ápolja az ajkak és egyszerre ad nekik egy szép nedves megjelenés és lágy árnyalat! Egy szép krémes textúra.

Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 330 Ft 1 740 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .

Clarins Olajos szájfény Lip Comfort Oil Intense (Lightweight Cream Oil) 7 ml
7 820 Ft

A Lip Comfort Oil Intense olajos szájfény a Clarins márkától ötvözi az ajakápolást, a színt és a fényt. A szájfény az erősen pigmentált árnyalatok mutatja be, tükrös-fényes hatással. A bio áfonyaolajjal dúsított összetétel tükrözi a fényt, és az ajkaknak valóban tükrös fényt kölcsönöz.

Clarins Water Lip Stain szájfény 7 ml
7 300 Ft 6 380 Ft

Water Lip Stain Lips ajkakkal ellenállhatatlan lesz! A gazdag összetétel intenzíven ápolja az ajkak bőrét, és lágyságot és rugalmasságot biztosít.

Clinique Pop Liquid Matt (Lip Colour + Primer) 6 ml
6 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pop Liquid Matte matt formájú szájfényt hoz létre – folyékony termék és matt felület: ez a Clinique Pop Liquid Matte ajakfény. Az ajakfény könnyű összetételű és hosszú ideig tart az ajkakon. A bársonyos textúra a puha felhordónak köszönhetően könnyen felvihető, és intenzíven ápolja az ajkakat. .

Dermacol Ajak és arcbőr sminklemosó Lip & Cheek 1,15 g
1 450 Ft 1 160 Ft

Az ajak és arcbőr sminklemosó Lip & Cheek alkalmas minden bőrtípusra. Segítségével ragyogó ajkat és arcbőrt varázsolhat elő – a pigmenteknek és a gyöngyháznak köszönhetően intenzív ajakfényt ér el. A praktikus csomagolásnak köszönhetően bármilyen kézitáskában elfér.

Dermacol Ajakfény 16H Lip Color (Intense Gloss) 3,6 ml
1 450 Ft 1 310 Ft

A szájfény két változatban – átlátszó, ahogyan a 16H ajak színéből ismeri, a másik pedig arany csillogással. A balzsam, azaz a népszerű ajakszín 16H ajakfény átlátszó részének fogyasztása gyakran gyorsabb, mint maga a színé.

Gabriella Salvete Ajakfény Ultra Glossy Lipgloss 4 ml
2 180 Ft 1 860 Ft

Teljes és rendkívüli ragyogó fény biztosít az ajkainak, ezenkívül selymes, sima, optikailag kibővített és ultra fényes megjelenést kölcsönöz. Könnyű észtereinek köszönhetően, gyengéd összetétele hidratálja az ajkakat, hosszú ideig lágyságot és fényt ad nekik.

Helena Rubinstein Ajakfény (Illumination Lips Gloss) 6 ml
11 970 Ft 8 400 Ft

Ragyogó fényt és fényes színt biztosít az ajkaknak. A tökéletes textúra tökéletesen illeszkedik az ajkához, és hihetetlenül hosszú ideig fog tartani. A finom kefe lehetővé teszi a pontos alkalmazást.

Lancome L`Absolu Gloss Matte matt szájfény 8 ml
10 280 Ft 9 900 Ft

Az L´Absolu Gloss Matte ajakfény érzékileg matt színnel fogja szépíteni az ajkait, hangsúlyozva az ajkak szépségét. Luxus, átlátszó, fekete lakkozott fedéllel ellátott borítója a kézitáska dekorációjává válik. .

MAC Szájfény(Lipglass) 3,1 ml
8 320 Ft

A jojoba olajjal dúsított tápláló szájfény kihangsúlyozza az ajkának szépségét. Teljességet ad számukra, ajkai pedig csókra csábítanak majd.

Max Factor Szájfény  Honey Lacquer 3,8 ml
3 640 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szájfény gazdagon pigmentált, fényűző és gazdag színeket, például rúzsokat ad hozzá. A fényes kivitel biztosítja a ragyogó ajak megjelenését, miközben hidratálja és balzsamot nyújt. .