Sisley Péče o rty Phyto Lip Delight (Beauty Lip Care ) 6 ml
13 820 Ft

12 440 Ft

Akció

A Sisley Phyto Lip Delight Péče o rty egy multifunkcionális termék, amely gondoskodik ajkairól. Rozsdamentes alapként használható, kizárólag szájfényre, vagy rúzsra, mint fixátorra. Különleges gélszerkezete érzéki csillogást kölcsönöz az ajkaknak és ápolja és ápolja az ajkakat.


Bobbi Brown (Lip Gloss) 7 ml
10 170 Ft

Szájfény hosszan tartó szerkezetű professzionális befejezéshez és tökéletesen érzéki ajkak.


Sisley Phyto-Lip Star (Lip Gloss) 7 ml
10 170 Ft

9 160 Ft

Akció

Sisley szájfénye pompás ragyogással és lenyűgöző színű, modern árnyalattal kápráztatja az ajkát. Kényelmes, mint a klasszikus szájfény, és fényesebb, mint a rúzs. Optikailag növeli az ajkak térfogatát.


Sisley Phyto Lip Gloss ápoló szájfény (Lip Care ) 6 ml-23%
9 130 Ft

6 990 Ft

Akció

A Phyto Lip Gloss ápoló szájfény hidratálja és megnyugtatja az ajkakat, ugyanakkor intenzív ragyogást is biztosít. Nem ragad, hosszan tartó hatású és ellenállhatatlanul ragyogó, telt ajkakot eredményez.  Menta- és tealevél kellemes illatával andalít.


MAC Rózsaszín Cremesheen (Lip Gloss) 2.7 g
8 850 Ft

8 230 Ft

Akció

Fényes, rózsaszín krémes, fényes konzisztenciájú. Az innovált textúra tökéletesen illeszkedik az ajkához, és hihetetlenül hosszú ideig tart. A finom kefe lehetővé teszi a pontos alkalmazást.


Bobbi Brown Crystal (Lip Gloss) 15 ml
7 730 Ft

7 340 Ft

Akció

Az átlátszó ragyogás ragyogó ragyogást kölcsönöz az ajkának. Alkalmazhatja az ajkára, vagy alkalmazhatja bármelyik rúzsra.


Clarins Water Lip Stain szájfény 7 ml
6 810 Ft

5 800 Ft

Akció

Water Lip Stain Lips ajkakkal ellenállhatatlan lesz! A gazdag összetétel intenzíven ápolja az ajkak bőrét, és lágyságot és rugalmasságot biztosít.


Dr. Hauschka (Lip Gloss) 4,5 ml
5 550 Ft

5 000 Ft

Akció

Nagyszerű fényt ad az ajkának a lágyság és a szükséges táplálkozás. Ásványi pigmenteket és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják a száját. Megvédi és hidratálja is őket.


Clinique Chubby Plump & Shine (Liquid Lip Plumping Gloss) 3.9 g
5 540 Ft

Clinique Chubby Plump & Shine hidratáló szájfénye egészíti ki az ajkak teljességét, érzékiségét és alakját. Teljesen hidratálja az ajkakat, és fényt ad nekik, amely jól tükrözi a fényt. Az intenzív színe egyszerűen elragadja Önt!.


Kailijumei Tiszta szájfény virággal (Clear Gloss) 6 ml
3 930 Ft

3 560 Ft

Akció

Csodálatos átlátszó szájfény, amely elrejti a valódi virág és arany csillogás! Tiszta szájfény egy idő után fordul kicsit pH-értékétől függően az ajkak és a testhőmérséklet. Finom rózsaszínes árnyalatú hízeleg minden bőrtípusra.


Pupa Miss Pupa Gloss (Ultra Shine Gloss Instant Volume Efect) 5 ml
4 220 Ft

Bemutatjuk Miss Pupa Gloss Glitter Glossot, amellyel teljes és érzéki ajkakat készítünk. Az enyhén csillogó árnyalatai ajkainak köszönhetően gyönyörű ragyogást és optikailag növelik az ajkakat. Ezenkívül finom vonalakat simítja és táplálja az ajkakon.


Alcina Ajakfény (Soft Colour Lip Gloss)
3 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rúzs szelíd, fényes konzisztenciájú fényes színe tökéletesen illeszkedik az ajkaihoz, és hihetetlen ideig tart.


Alcina Ajakfény (Aqua Lip Colour)
3 370 Ft

A szájfény biztosítja a hosszantartó, elegáns megjelenést. A gél textúranak köszönhetően optikailag kiegyenlíti az ajkakat, amelyek teljesebbé teszik.


Max Factor Honey Lacquer ajakrúzs 3,8 ml-15%
2 960 Ft

2 510 Ft

Akció

Az ajakfény gazdag, pigmentált, fényűző és gazdag színt biztosít, mint a rúzs, a fényes felület fényes sugárzást biztosít, miközben hidratálja az ajkakat és gondoskodik balzsamról.


Art Deco Hidratáló szájfény (Hydra Lip Booster) 6 ml
2 890 Ft

2 740 Ft

Akció

Ösztönözni térfogata az ajkak érzéki szájfény, amely nem csak hidratálják, hanem ápolja az ajkak és egyszerre ad nekik egy szép nedves megjelenés és lágy árnyalat! Egy szép krémes textúra. .