Bourjois 3D Effet Gloss szájfény (Volume & Shine Elixir) 5,7 ml
2 120 Ft

Kedvenc Lip Gloss Effet 3D Gloss a piacon 10 éve, és népszerűsége egyre nő. Adjon ajkak fényét, hangerő és szép árnyalatú. Ezen túlmenően, a innovatív formula is gazdagítják mintegy tápláló hatású és kellemes illatot áfonya, málna és fekete ribizli. Parabenmentes. .


Max Factor Honey Lacquer ajakrúzs 3,8 ml-15%
2 970 Ft

2 510 Ft

Akció

Az ajakfény gazdag, pigmentált, fényűző és gazdag színt biztosít, mint a rúzs, a fényes felület fényes sugárzást biztosít, miközben hidratálja az ajkakat és gondoskodik balzsamról.


Art Deco Hidratáló szájfény (Hydra Lip Booster) 6 ml
2 900 Ft

2 620 Ft

Akció

Ösztönözni térfogata az ajkak érzéki szájfény, amely nem csak hidratálják, hanem ápolja az ajkak és egyszerre ad nekik egy szép nedves megjelenés és lágy árnyalat! Egy szép krémes textúra. .


Alcina Ajakfény (Aqua Lip Colour)
3 390 Ft

A szájfény biztosítja a hosszantartó, elegáns megjelenést. A gél textúranak köszönhetően optikailag kiegyenlíti az ajkakat, amelyek teljesebbé teszik.


Kailijumei Tiszta szájfény virággal (Clear Gloss) 6 ml
3 940 Ft

3 570 Ft

Akció

Csodálatos átlátszó szájfény, amely elrejti a valódi virág és arany csillogás! Tiszta szájfény egy idő után fordul kicsit pH-értékétől függően az ajkak és a testhőmérséklet. Finom rózsaszínes árnyalatú hízeleg minden bőrtípusra.


Alcina Ajakfény (Soft Colour Lip Gloss)
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rúzs szelíd, fényes konzisztenciájú fényes színe tökéletesen illeszkedik az ajkaihoz, és hihetetlen ideig tart.


Pupa Miss Pupa Gloss (Ultra Shine Gloss Instant Volume Efect) 5 ml
4 230 Ft
4 020 Ft

Akció

Bemutatjuk Miss Pupa Gloss Glitter Glossot, amellyel teljes és érzéki ajkakat készítünk. Az enyhén csillogó árnyalatai ajkainak köszönhetően gyönyörű ragyogást és optikailag növelik az ajkakat. Ezenkívül finom vonalakat simítja és táplálja az ajkakon.


Clinique Chubby Plump & Shine (Liquid Lip Plumping Gloss) 3.9 g
5 580 Ft

Clinique Chubby Plump & Shine hidratáló szájfénye egészíti ki az ajkak teljességét, érzékiségét és alakját. Teljesen hidratálja az ajkakat, és fényt ad nekik, amely jól tükrözi a fényt. Az intenzív színe egyszerűen elragadja Önt!.


Dr. Hauschka (Lip Gloss) 4,5 ml
5 580 Ft

5 020 Ft

Akció

Nagyszerű fényt ad az ajkának a lágyság és a szükséges táplálkozás. Ásványi pigmenteket és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják a száját. Megvédi és hidratálja is őket.