SENCOR SOX 002

Márka: SENCOR Katalógus száma: 1126173

SENCOR SOX 002

Tartalék fogkefe fejek Sencor SOX 002 fekete, kompatibilis a SENCOR SOC 1×, SOC 2× és SOC 3× fogkefékkel. Alkalmasak a mindennapi fogtisztításhoz, több foglepedéket távolítanak el, mint a kézi fogkefék és nagyon könnyen cserélhetők. További információ

4990

4 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1126173

Leírás

Termékleírás

Tulajdonságok

  • W alak a két fog egyidejű tisztításához – A W-alakú tisztító sörték speciális vágása révén a tisztítóerő ideálisan a két fog között helyezkedik el. A vágás egyben biztosítja az egyébként nehezen hozzáférhető helyek tisztítását a fogak között.
  • Több lepedéket távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefe – A sörték formája és a SENCOR fogkefe szónikus technológiájának köszönhetően hatékonyabban távolítja el a lepedéket a fogakról mint a hagyományos fogkefe. Minden egyes fog a rendes tisztításnál 2500× van átsúrolva.
  • Alkalmas mindennapi fogmosásra – A fogkefe fej mindennapos használatra van kialakítva. A finom szálak elősegítik az íny regenerációját és segítenek megelőzni a fogászati betegségeket.
  • Nagyon egyszerű csere – A fogkefe feltevős kialakítása lehetővé teszi a nagyon egyszerű cserét és kezelést, még akkor is, amikor a tartalékfejeket ismételten cseréled.
  • 4 db. kompakt csomagban – A kompakt csomagolás 4 db. fogkefe fejet tartalmaz. Az egyes fejeknek különböző színű sörtéjük van, így minden családtag kiválaszthatja a kedvenc színét.
  • Kompatibilitás – Fogkefe fejek SENCOR Sonic Protection kompatibilisek az összes SENCOR Sonic Protection SOC 1×, 2× i 3× fogkefékkel.

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.