Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Márka: Oral-B Katalógus száma: 1378255

2 év garancia

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Elektromos gyermek fogkefe fiúk és lányok számára 6 éves kortól. AzOral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) megtanítja gyermekedet a megfelelő tisztítási szokásokra a 2 perces időzítőnek köszönhetően, ami minden 30 másodpercenként figyelmezteti, hogy a szájüreg egy másik részét kell tisztítani. A gömbölyű extra puha szálak **eltávolítják a gyermek fogáról a foglepedéket ** még a nehezen elérhető helyeken is. További információ

14990

14 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 18 890 Ft, Megtakarítás: 3 900 Ft (20 %)

Katalógus száma: 1378255

Leírás

Termékleírás

Az Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 Tech) legfontosabb jellemzői

 • Gyermek fogkefe puha sörtékkel
 • Színes dizájn
 • Nyomásérzékelő
 • Az időzítő megtanítja gyermeked a megfelelő fogtisztításra
 • Tölthető elem
Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Oral-B Junior felragyogtat minden mosolyt

Az Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) elektromos fogkefe praktikus kialakítása lehetővé teszi gyermeked fogainak nagyon gyengéd, viszont alapos tisztítását. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény az fényesebb fogak és egészségesebb íny.

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) kerek feje

3D tisztítási technológia eltávolítja a foglepedéket

Az Oral-B JUNIOR PRO 6+ fogkefe forgó fejétextra puha sörték alkotják, amelyek rendkívül alkalmasak a gyermek fogaihoz. A kefe használható az ingyenes Disney Magic Timer alkalmazással. A rettegett fogorvosi látogatás egy csapással kellemes megelőzési vizsgálattá alakul át.

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) 2D technológia

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói, a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást fejtenek ki a fogakra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. Így a tisztítási idő akár 88%-kal is csökkent.


A fogmosás szórakoztató is lehet

A gyermekek az Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) fogkefével egyszerűen elsajátítják a helyes tisztítási szokásokat a 2 perces időzítőnek köszönhetően, amely mindig figyelmeztet az ajánlott tisztítási idő leteltére. Minden 30 másodpercben figyelmezteti a gyermeket, hogy a szájüreg más részét kell elkezdeni tisztítani.

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) időzítővel

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)játékos dizájnnal

Az elektromos akkumulátoros fogkefe élettartama egy feltöltésre akár 14 nap is lehet, ha a gyermeked naponta kétszer mos fogat. Két tisztítási mód a napi tisztításhoz és gyengéd ápoláshoz. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott és első ránézésre felkelti a gyermek érdelkődését a pasztell színű játékos kivitelnek köszönhetően.

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) újratölthető akkumulátor

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefe kiválasztásánál két alap technológia típus közül választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • Több, mint 22%-kal több foglepedéket távolít el.
 • Több, mint 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyeken
 • 32%-kal javítja a fogíny egészségét
Oral-B Genius PRO 9000 100% helyzetmeghatározás

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014;25:6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015;26:80–85)

Tulajdonságok:

 • Egyedi kerek fogkefefej
 • A nyomásérzékelő védi a fogínyt
 • 2-féle tisztítási mód – mindennapos tisztítás és fogínyápolás
 • Disney Magic Timer használható a szórakoztató tisztításhoz
 • Rendkívül finom, vékony szálas kerek fej
 • Gyerekeknek 6 éves kortól ajánlott

Műszaki paraméterek

Programok száma 2
Működési idő Akár 2 hét

A csomagolás tartalma

 • 1 x elektromos fogkef
 • 1 x kefefej Sensi Ultrathin
 • Töltő

Paraméterek

%2% paraméterei

Programok száma 2
Időzítő igen
Cserefej igen
Nyomásérzékelő igen
Elem jelző igen
Gyerekeknek igen
Töltő állomás igen
Energiaforrás igen
Szín

Szín

fehér
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.