Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Oral-B Katalógus száma: 1377697

Ingyen szállítás2 év garancia

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

Az elektromos fogkefe 100%-kal több fog lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék. Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle nyomásérzékelővel van ellátva, professzionális 2perces időzítővel és 2 tisztítási móddal. Az akkumulátor akár két hét használat erejéig kitart További információ

23990
5 3

29 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
23 990 Ft
-20%

Katalógus száma: 1377697

Leírás

Termékleírás

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle jellemzői

 • Kerek fej a jobb elérhetőség érdekében
 • Tökéletes ápolás az ínyeknek
 • Intelligens tisztítási pont érzékelés
 • Időzítő
Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle gondoskodás az ínyről

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin fogkefe pontos munkát végez

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle fogkefe praktikus kialakítása lehetővé tesi a kíméletes, ugyanakkor fokozottan hatékony fogtisztítást. Az elektromos fogkefe kerek feje zökkenőmentesen alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztítja a fogak közti területet Az eredmény a tiszta fogak és az egészséges íny.

 Oral-B Pro 2 Senzi Ultra Thin White Handle kerek fogkefefej

A szájüreg intelligens ápolása

A fogkefe nyomásérzékelővel van ellátva, amely figyelmeztet, ha túlságosan erős nyomást fejtesz ki a fogra. Az időzítővel tudni fogod, hogy mikor telik le az ajánlott 2 percnyi idő, amit a fogaidnak kell szentelned. Válaszd ki a két tisztítási módból az egyiket, ha szeretnéd elvégezni a mindennapos fog tisztítást, vagy az ínyről való gondoskodást. Már az első naptól fogva finoman fehéríti a fogakat azáltal, hogy eltávolítja a felületi foltokat.

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói, a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást fejtenek ki a fogakra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. Így a tisztítási idő akár 88%-kal is csökkent.

Tulajdonságok:

 • Nyomás érzékelő figyelmeztet, mikor fejtesz ki túlzott nyomást a fogaidra
 • Több lepedéket távolít el mint a klasszikus kézi fogkefe
 • 30 másodpercenként beremeg, hogy figyelmeztessen, hogy a tisztítás helyét módosítani kell
 • Már az első naptól fogva finoman fehéríti a fogakat azáltal, hogy eltávolítja a felületi foltokat
 • Kétperces időzítő
 • 2 féle tisztítási mód – mindennapos tisztítás és fogínyápolás
 • Az akkumulátor 14 órát bír ki egy töltéssel

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefe kiválasztásánál két alap technológia típus közül választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • Több, mint 22%-kal több foglepedéket távolít el.
 • Több, mint 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyeken
 • 32%-kal javítja a fogíny egészségét
Oral-B Genius PRO 9000 100% helyzetmeghatározás

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014;25:6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015;26:80–85)

Műszaki paraméterek

Működési idő Akár 2 hét
Programok száma 2
Színe Fehér

A csomagolás tartalma

 • Fogkefe nyél
 • 1 fogkefe fej

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Programok száma 2
Időzítő igen
Cserefej igen
Nyomásérzékelő igen
Gyerekeknek nem
Töltő állomás igen
Energiaforrás igen
Szín

Szín

fehér
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.