Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case

Száma: 1316005
Az Oral B Pro 750 Cross Action Black + Travel Case elektromos fogkefe professzionálisan kitisztított fogak érzetét kelti. Használata rendkívül egyszerű. Ez a fogkefe hatékonyabban távolítja el a foglepedéket és járul hozzá a fogíny egészségéhez mint a hagyományos kézi fogkefék, mégpedig a 3D mozgásnak köszönhetően. Egy feltöltéssel több, mint egy hétig működik napi kétszer 2 percig tartó fogmosás esetén, az akkutöltöttségről pedig 3-szintes akkutöltöttség-jelző tájékoztat. További információ
14 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron utolsó db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.6.28 prémium szállítással várhatóan
 
2021.6.29 - 2021.7.01 standard szállítással várhatóan

Száma: 1316005

Leírás

Az Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case főbb tulajdonságai

 • Dinamikus 3D mozgás
 • Daily Clean tisztító mód
 • Nem vizuális nyomásérzékelő
 • Időzítő
 • Fogkefefejek széles skálájával kompatibilis
Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case 100% helyzetérzékelés

Az Oral-B Pro 750 Cross Action fogkefe pontos munkát végez

Az Oral-B PRO 750 elektromos fogkefe a hagyományos kézi fogkefékhez viszonyítva a szájüreg klinikailag bizonyított tökéletes tisztítását biztosítja. A professzionális fogápolási segédeszközök designja által inspirált CrossAction fogkefefej sörtéi 16 fokos szögben vannak elhelyezve, így minden egyes fogat körülvesznek, a 3D tisztítási technológia rezgő, forgó és pulzáló mozdulatai feloldják a foglepedéket és azt 100%-kal hatékonyabban távolítja el mint a hagyományos kézi fogkefe. A fogantyún lévő időzítő segít betartani a fogorvosok által javasolt 2-perces fogmosási időt.

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case 100% helyzetérzékelés

Minden fogkefefej fogorvosok együttműködésével lett tervezve

Az Oral-B csere fogkefefejek egész sorát kínálja, amelyek megfelelnek a szájápolással kapcsolatos speciális igényeidnek. A PRO 750 elektromos fogkefe az Oral-B fogkefefejek széles skálájával kompatibilis, így olyan tisztítást tesz lehetővé, amilyenre szükséged van. Fedezd fel a szájápolás új szintjét, amelyet az Oral-B, a világelső fogkefemárkák egyike hoz el számodra. Minden Oral-B elektromos fogkefe a hagyományos kézi fogkefékhez viszonyítva a szájüreg klinikailag bizonyított tökéletes tisztítását biztosítja. Találd meg a számodra ideális Oral-B fogkefét – a világon leggyakrabban használt elektromos fogkefemárka..

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case kompatibilitás

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói, a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást fejtenek ki a fogakra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. Így a tisztítási idő akár 88%-kal is csökkent.


Alapos tisztítás, hosszú üzemidő

A fogkefe Daily Clean móddal van ellátva, amely a mindennapos alapos tisztításra szolgál. A nem vizuális nyomásérzékelő azonnal megállítja a rezgést, ha túl erősen nyomod a fogkefét a fogadra. A teljesen feltöltött Oral-B PRO 750 fogkefe hagyományos használattal akár 7 napig tartó üzemidőt biztosít. Az akku maximális kapacitásának megőrzése érdekében az egyes töltések között ne kapcsold rá a markolatot a töltőre.

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case Daily Clean

Két perc fogaid egészségéért

A markolaton lévő praktikus időzítőnek köszönhetően látni fogod a fogorvosok által ajánlott megfelelő fogmosási időt. 30 másodpercenként megszakított hangjelzést ad ki és figyelmeztet rá, hogy itt az ideje áttérni a szájüreg következő részének tisztítására. A kétperces fogmosás végére is felhívja a figyelmet.

Oral-B Pro 750 Cross Action Black Edition + Travel Case időzítő

Miben tér el az Oral-B elektromos fogkefe technológiája a hagyományos kézi fogkefékétől? 

Az Oral-B PRO 750 elektromos fogkefe professzionálisan lett megtervezve úgy, hogy 100% több foglepedéket távolítson el, mint a hagyományos kézi fogkefék. 

Milyen fogmosási módok állíthatók be, és ezek miben térnek el egymástól?

Az Oral-B fogkefe 6-féle tisztítási móddal rendelkezik: Daily Clean (tisztító), fogínyről való gondoskodás, Sensitive (lágy), Whitening (fehérítő), Deep Clean (mélységi), nyelvtisztítás. A Daily Clean mód a mindennapos kétperces tisztításra alkalmas. A fogínyről való gondoskodás hatékonyan stimulálja és masszírozza az ínyt. A Sensitive mód alacsonyabb sebességgel működik, mint a Daily Clean és kíméletesebben tisztítja az érzékeny fogakat. A Whitening mód váltakozó sebességgel működik, így polírozó hatása van és hatékonyan távolítja el a foltokat a fogak felszínéről. A Deep Clean mód alaposan megtisztítja a szájüreget. Mindegyik kvadránst 45 másodpercig tisztítja, tehát az egész fogsort 3 perc alatt tisztítja meg. Így jobb eredményt biztosít, mint a 30 másodperces normál kvadráns tisztítás, összesen 2 percig tartó tisztítással. A nyelvtisztítási mód egy speciális üzemmód a nyelv tisztán tartására.


Tulajdonságok:

 • Egyedi kerek fogkefefej
 • Eltávolítja a felületi foltokat
 • Segít megvédeni az érzékeny fogínyt
 • Nyomásszabályozó technológia
 • Akár 14 nap üzemidő 1 feltöltéssel
 • Kétperces időzítő

Műszaki paraméterek

Az impulzusok percenkénti száma 20 000
Oszcillációs mozgás percenkénti száma 8 800
Töltési idő 8 h

A csomagolás tartalma

 • Fogantyú
 • 1× fogkefefej
 • Tok
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.