Oral-B Vitality Kids Cars

Oral-B Vitality Kids Cars

Száma: 1378034
2 év garancia
Elektromos gyermek fogkefe a Verdák film motívummal. Az Oral-B Vitality Kids Cars, 3 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas puha sörtéjű fogkefefej. Díszítsd ki a fogkefe fogantyúját a Disney-Pixar motívumú 4 matricával. A fogkefe Disney Magic Timer alkalmazással működik. További információ
9 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.10.19 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.20 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.21 - 2021.10.25 standard szállítással várhatóan

Száma: 1378034

Leírás

Az Oral-B Vitality Kids Cars főbb jellemzői

 • Gyermek fogkefe puha sörtékkel
 • A Hihetetlen család mesés dizájnnal
 • Lágy tisztítás mód
 • Disney Magic Timer időzítő
 • Tölthető elem
Oral-B Vitality Kids Cars

Az Oral-B Vitality Kids Cars minden mosolyt ragyogóvá varázsol

Az Oral-B Vitality Kids Kids Cars elektromos fogkefe praktikus kialakítása lehetővé teszi gyermeked fogainak nagyon gyengéd, viszont alapos tisztítását. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény az fényesebb fogak és egészségesebb íny.

Oral-B Vitality Kids Cars gömbölyű fogkefe fej

A gyengéd tisztítási technológia eltávolítja a foglepedéket

Az Oral-B Vitality Kids Cars fogkefe forgó fejét extra puha sörték alkotják, amelyek rendkívül alkalmasak a gyermek tejfogaihoz. Ez a fogkefe lágy tisztítási móddal ellátott, amelynek köszönhetően több foglepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefe. A fogorvosi látogatás egy csapással kellemes megelőzési vizsgálattá alakul át.

Oral-B Vitality Kids Cars

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói, a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást fejtenek ki a fogakra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. Így a tisztítási idő akár 88%-kal is csökkent.


A fogmosás szórakoztató is lehet

A gyermekek az Oral-B Vitality Kids Kids Cars fogkefével egyszerűen elsajátítják a helyes tisztítási szokásokat a 2 perces időzítőnek köszönhetően, amely mindig figyelmeztet az ajánlott tisztítási idő letelésére. A mókás Disney Magic Timer időzítős alkalmazás az Oral-B kellemesebbé teszi a tisztítási folyamatot a gyermekek számára, ami ezzel feledhetetlen élménnyé válik.

 Oral-B Vitality Kids Cars időzítő

Oral-B Vitality Kids Cars mesés dizájnnal

Az elektromos akkumulátoros fogkefe élettartama egy feltöltésre akár 8 nap is lehet. A fogkefe 3 éves kortól ajánlott és első ránézésre felkelti a gyermek érdeklődését az aranyos Verdák mese motívumával. A kefe fogantyúját négy matricával díszítheted.

Az Oral-B Vitality Kids Cars tölthető elem

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefe kiválasztásánál két alap technológia típus közül választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • Több, mint 22%-kal több foglepedéket távolít el.
 • Több, mint 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyeken
 • 32%-kal javítja a fogíny egészségét
Oral-B Genius PRO 9000 100% helyzetmeghatározás

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014;25:6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015;26:80–85)

Figyelmeztetés

 • Rendszeresen ellenőrizd a tápkábelt, hogy nem sérült-e. Ha esetleg megsérült, vidd be a töltőegységet az Oral-B Braun szervizközpontba. A meghibásodott vagy nem működő egységet ne használd tovább. Ez a termék nem ajánlott a 3 éves kor alatti gyermekek számára. Ez a készülék nem ajánlott gyermekek vagy csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű személyek számára, kivéve, ha azokat a biztonságért felelős személy felügyeli. Az eszköz gyermekektől elzárva tartandó. Figyelj rá, hogy a gyermek ne játékként használja az eszközt. Abban az esetben, ha az eszköz a földre esik, a fogkefefejet a következő használat előtt cseréld ki, akkor is, ha sérülés nem látható rajta. A töltőegységet ne helyezd és ne tárold olyan helyen, ahonnan esetleg kádba vagy mosdóba eshet. A töltőegységet ne helyezd vízbe, vagy más folyadékba. Ne érj a töltőegységhez, ami vízbe esett! A töltőegységet azonnal húzza ki az elektromos hálózatból! A terméket ne módosítsd és ne javítsd. Ebben az esetben tűzre, áramütésre vagy sérülésre is sor kerülhet. A javítással kapcsolatban fordulj a forgalmazóhoz, vagy lépj kapcsolatba a Braun Oral-B szervizközponttal. A terméket ne szereld szét, kivételt képez az elem cseréjének esete. Az elem cseréje közben figyelj rá, hogy ne cseréld fel a pozitív (+) és negatív (-) pólusokat. Az eszköz egyik nyílásába se helyezz idegen tárgyakat, beleértve a töltőegységet is. Ne érj vizes kézzel az elektromos konnektorhoz. Így megelőzheted az áramütést. Amikor kihúzod a tápkábelt, mindig a dugót fogd meg, soha ne húzd a tápkábelen keresztül. Ezt a terméket csak a leírtaknak megfelelően, rendeltetésszerűen használd. Ne használj olyan kiegészítőket, amiket a gyártó nem ajánl. Ha bármilyen szájbetegségben szenvedsz, konzultálj fogorvosoddal a készülék használata előtt.

Tulajdonságok:

 • Gyermek elektromos fogkefe
 • A Verdák animációs film motívummal
 • Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas.
 • 1 tisztítómód – nappali
 • Disney Magic Timer telefonos alkalmazás
 • 1× Ni-MH tölthető elem
 • A kefe fogantyúját 4 matricával díszítheted
 • A tölthető akkumulátor akár 8 napon át képes működni

Mellékelt tartozékok

 • Töltőállomás

Műszaki paraméterek

Programok száma 1
Színe Piros
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.