Oral-B Oxyjet+Pro2

Oral-B Oxyjet+Pro2

Száma: 1298452
Kiárusítás 2 év garancia
Elektromos fogkefe és szájzuhany az egészségesebb fogak és fogíny érdekében. Oral-B Oxyjet+Pro2 segítség a fehérebb és egészségesebb mosoly eléréséhez. Az elektromos fogkefe 2 tisztító programmal rendelkezik- mindennapos, illetve az íny ápolásához szükséges üzemmód. A mikrobuborékos technológiának köszönhetően az OxyJet szájzuhany foglalkozik a dentális plakk baktériumokkal. A csomagban 4 cserélhető szórófej, egy szájzuhany és 3 fogkefe pótfej található. További információ
54 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.10.22 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.25 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.26 - 2021.10.29 standard szállítással várhatóan

Száma: 1298452

Leírás

Az Oral-B Oxyjet+Pro2 főbb tulajdonságai

 • 3D tisztítóhatás
 • Professzionális időzítő
 • Oral-B OxyJet szájzuhany
 • Tisztítás mikrobuborékok segítségével
Oral-B Oxyjet+Pro2 fogkefe és szájzuhany

Oral-B Pro 2000 pulzál, oszcillál és forgat

Az Oral-B Pro 2000 fogkefe kifinomult kialakítása lehetővé teszi a fogak gyengéd tisztítását maximális hatékonysággal . Az elektromos fogkefe gömbölyű feje könnyen alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény tisztább fogak és egészségesebb fogíny. A professzionális, beépített időzítő gyenge rezgések segítségével emlékeztet a megfelelő fogmosási idő betartására. Minden 30 másodpercben figyelmeztet arra, hogy szükség van a szájüreg következő részének tisztítására. A fogorvosok két perc tisztítási időt javasolnak az egészséges fogsor érdekében.

Oral-B Pro 2000 gömbölyű fogkefe fej

A fogkefe kialakítását fogorvosokkal együttműködve tervezték

Már az első fogmosás után sugárzóbb eredményt fogsz észrevenni az egyedülálló dizájnnak köszönhetően, mely a speciálisan lekerekített sörték segítségével hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket. A sörték mélyen behatolnak a fogak közötti helyekre, aminek köszönhetően hatékonyabban és sokkal jobban távolítják el a dentális pakkot, mint a szokványos manuális fogkefék. Az eredmény a teljesen tiszta szájüreg, a nyomásérzékelőnek köszönhetően ráadásul még gyengéd is. Az Oral-B Pro 2000 elektromos fogkefe kompatibilis a legtöbb Oral-B fejjel, amiknek használatával mindig reagálhatsz fogsorod aktuális állapotára.

Oral-B Pro 2000 lekerekített sörték

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást gyakorolnak a fogakra. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. A fogmosási idő 88%-kal csökkent.


2 tisztítási üzemmód és szájzuhany

Az Oral-B Pro 2000 fogkefe 2 tisztítási üzemmóddal rendelkezik- Daily Clean az alapos, mindennapi tisztítás érdekében és ínyápolás program, mely gyengéden stimulálja az fogínyt. A csomag tartalma továbbá egy Oral-B OxyJet szájzuhany, mely mikrobuborék technológia használatával távolítja el a dentális plakkot és a baktériumokat.

Oral-B Oxyjet+Pro2 használata

Oral-B OxyJet a frissesség érzése

Szájzuhany segít a fogíny egészségének javításában, felveszi a harcot a baktériumokkal szemben és frissebb érzést biztosít a szájüregben. A speciálisan tervezett légszűrő tisztítja a levegőt és ezzel elősegíti a víz áramlását a szórófejekbe onnan pedig a szájüregbe. Egy gombnyomással változtathatod a víz áramlását spirálosra (masszírozás) vagy egyenesre, mely a célzott tisztítást szolgálja.

Oral-B Oxyjet+Pro2 fehérebb fogak

3D tisztító technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefék választásánál két alap technológia típus közül választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • 22% – kal több foglepedéket távolít el
 • 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyekről
 • 32%- kal sikeresebben javítja a fogíny egészségét

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014; 25: 6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015; 26: 80–85)

Tulajdonságok:

 • Csúcsteljesítményű foglepedék eltávolítás
 • Csúszásmentes fogantyú
 • Speciális dizájn
 • 2 tisztítási mód:
 • Nyomásérzékelő
 • Két perces időzítő
 • A fogkefe fejek kialakítása fogorvosokkal együttműködve jött létre
 • Szájzuhany az egészséges fogíny érdekében
 • A fogkefe működési ideje akár 12 nap

Paraméterek

Az impulzusok percenkénti száma 20 000
Oszcillációs mozgás percenkénti száma 8 800
Töltési idő 8 óra

A csomagolás tartalma

 • 1 tisztító rendszer OxyJet
 • 1 elektromos fogkefe Oral-B Pro 2000
 • 4 szórófej OxyJet
 • 3 fogkefefej
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.