Oral-B JUNIOR 6+

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Oral-B Katalógus száma: 1260210

2 év garancia

Oral-B JUNIOR 6+

Elektromos gyermek fogkefe fiúk és lányok számára 6 éves kortól. Az Oral-B JUNIOR PRO 6+ megtanítja gyermekedet a megfelelő tisztítási szokásokra a 2 perces időzítőnek köszönhetően, ami minden 30 másodpercenként figyelmezteti, hogy a szájüreg egy másik részét kell tisztítani. A gömbölyű extra puha szálak eltávolítják a gyermek fogáról a foglepedéket még a nehezen elérhető helyeken is. További információ

12990
5 3

12 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 15 990 Ft, Megtakarítás: 3 000 Ft (18 %)

Katalógus száma: 1260210

Leírás

Termékleírás

Az Oral-B PRO JUNIOR 6+ főbb előnyei

 • Gyermek fogkefe puha sörtékkel
 • Színes dizájn
 • 3D tisztítási technológia
 • Az időzítő megtanítja gyermeked a megfelelő fogtisztításra
 • Akkumulátoros
Oral-B JUNIOR PRO 6+

Oral-B PRO JUNIOR 6+ felragyogtat minden mosolyt

AzOral-B JUNIOR PRO 6+ elektromos fogkefe praktikus kialakítása ** lehetővé teszi gyermeked fogainak nagyon gyengéd, viszont alapos tisztítását. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény az fényesebb fogak és **egészségesebb ínyek.

Oral-B JUNIOR PRO 6+ kulatá hlava

3D tisztítási technológia eltávolítja a foglepedéket

Az Oral-B JUNIOR PRO 6+ fogkefe forgó fejét extra puha sörték alkotják, amelyek rendkívül alkalmasak a gyermek fogaihoz. A modern 3D technológia még jobban segíti a fogtisztítás hatékonyságát. Rezgéseivel és forgásával több foglepedéket képes eltávolítani mint a hagyományos kézi fogkefe. A rettegett fogorvosi látogatás egy csapással kellemes megelőzési vizsgálattá alakul át.Tudtad, hogy…

A hagyományos kézi fogkefék használói a kutatások alapján fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást gyakorolnak a fogra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. A tisztítási idő 88% – kal csökkent.


A fogmosás szórakoztató is lehet

A gyermekek az Oral-B JUNIOR PRO 6+ fogkefével egyszerűen elsajátítják a helyes tisztítási szokásokat a 2 perces időzítőnek köszönhetően, amely mindig figyelmeztet az ajánlott tisztítási idő leteltéje. Minden 30 másodpercben figyelmezteti a gyermeket, hogy a szájüreg más részét kell elkezdeni tisztítani. 

Oral-B JUNIOR PRO 6+ časovač

Az Oral-B JUNIOR PRO 6+ fogkefe vidám színváltozatokban

Az elektromos akkumulátoros fogkefe élettartama egy feltöltésre akár 10 nap is lehet, ha a gyermeked naponta kétszer mos fogat. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott és első ránézésre felkelti a gyermek érdelkődését a pasztell színű játékos kivitelnek köszönhetően.

Oral-B JUNIOR PRO 6+ akumulátorová baterie

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefék választásánál két alap technológia típusból választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • Több mint 22% – kal több ** foglepedéket távolít el.
 • Több mint 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyeken
 • **32%- kal javítja a fogíny egészségét
Oral-B Genius PRO 9000 100% detekce polohy

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014; 25: 6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015; 26: 80–85)

Tulajdonságok

 • Egyedi kerek fogkefe fej
 • Rezgő-forgó tisztítási technológia
 • Extra puha szálak
 • Gyerekeknek 6 éves kortól ajánlott

Műszaki paraméterek

Az oszcilláló mozgás percenkénti mozgása 8800
Az impulzusok percenkénti száma 20 000

A csomagolás tartalma

 • 1 x elektromos fogkefe
 • 1 fogkefe fej extra puha sörtékkel
 • Töltőállomás
.

  Paraméterek

  %1% %2% paraméterei

  Időzítő igen
  Cserefej igen
  Nyomásérzékelő igen
  Elem jelző nem
  Gyerekeknek igen
  Pulzálások száma percenként 20000
  Oszcillációs mozgások száma 8800
  Tok nem
  Falra szerelhető nem
  Töltő állomás igen
  Energiaforrás akkumulátor
  Szín

  Szín

  zöld
  Smart nem

  * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.