Oral-B Vitality 100 CrossAction white

Értékelés: 5 13 értékelés Márka: Oral-B Katalógus száma: 1260152

2 év garancia

Oral-B Vitality 100 CrossAction white

Az elektromos fogkefe hatékonyan tisztíja a fogakat és ápolja a fogínyt. Az akkumulátoros Oral-B Vitality 100 CrossAction white fogkefe a 2D tisztítási technológiának köszönhetően jobban tisztítja a rezgésekkel és forgásokkal a foglepedéket mint a manuális fogkefe. Emellett a nyomásérzékelő védi a fogínyt. Alkalmas a szájüreg mindennapi tisztítására. További információ

7290
5 13

9 990 Ft
7 290 Ft
-27%

Katalógus száma: 1260152

Leírás

Termékleírás

Az Oral-B Vitality 100 CrossAction white főbb tulajdonságai

 • Több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefe
 • 2D tisztítási technológia
 • Két perces időzítő
 • Praktikus töltőállomás

Oral-B Vitality Vitality 100 CrossAction white az egészséges fogakért

Az Oral-B Vitality Vitality 100 CrossAction white elektromos fogkefe egyedi kialakítása képes nagyon kíméletesen, azonban mégis alaposan ** megtisztítani fogaidat. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény az fényesebb fogak és egészségesebb ínyek.

Oral-B Vitality 100 CrossAction white hlava CrossAction

Fehérebb fogak foglepedék nélkül

Az Vitality fogkefe innovatív 2D technológiája is támogatja a fogmosás hatékonyságát. Rezgéseivel és forgásával több foglepedéket képes eltávolítani mint a hagyományos kézi fogkefe. Az Oral – B fogkefefejek világoskék szálakat tartalmaznak, amelyek őrzik a fogkefefej lecserélésének szükségét. Kb. 3 hónap után kifakulnak.

Oral-B Vitality 100 CrossAction white 2D technologie

Tudtad, hogy…

A hagyományos kézi fogkefék használói a kutatások alapján fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást gyakorolnak a fogra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. A tisztítási idő 88% – kal csökkent.


A megvalósítás szakemberekkel inspirált

Az innovatív 2D technológián kívül, amely hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, a fogantyúban egy beépített kétperces időzítő is található a mindennapi használathoz, amely két perc után figyelmeztet az idő elteltére. Ezáltal elsajátíthatod a helyes fogtisztítási szokásokat és a fogorvosi megelőző ellenőrzés már csak rutin lesz.

 Oral-B Vitality 100 CrossAction white časovač

Az Oral-B Vitality 100 CrossAction white mindig kéznél lesz

Ez az akkumulátoros fogkefe fehér kivitelben lehetővé teszi a fogtisztítást 2 x naponta két percig 5 napon keresztül. A teljes feltöltés 16 órát vesz igénybe. A kényelmes tisztítást a fogkefe csúszásgátló ergonomikus fogantyúja is segíti. A csomagolás része továbbá a praktikus töltőállvány, amely segítségével a fogkefe mindig kéznél lesz.

Oral-B Vitality 100 CrossAction white nabíjecí stojan

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefék választásánál két alap technológia típusból választhatsz. Egyik a 3D tisztítási technológia, a másik a szónikus technológia. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A vizsgálatok kimutatták, hogy 3 D technológiával rendelkező fogkefével való tisztítás:

 • Több mint 22% – kal több ** foglepedéket távolít el.
 • Több mint 33% – kal több foglepedéket távolít el a nehezen hozzáférhető helyeken
 • **32%- kal javítja a fogíny egészségét
Oral-B Genius PRO 9000 100% detekce polohy

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral – B elektromos fogkefék egyedi 3D tisztítási technológiával rendelkeznek, amellyek pulzállással fellazítják a foglepedéket és a forgással ezután könnyedén eltávolítják. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti az fogínygyulladást és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014; 25: 6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015; 26: 80–85)

Tulajdonságok

 • CrossAction fogkefe fej ** 16° szögben vágott szálakkal
 • Javítja a száj egészségét
 • Hatékonyan távolítja el a foglepedéket
 • 2D tisztítási technológia
 • Két perces időzítő**
 • A nyomásérzékelő védi a fogínyt

Technikai paraméterek

Az oszcilláló mozgás percenkénti mozgása 7600
Az impulzusok percenkénti száma 7600

A csomagolás tartalma

 • 1 Vitality elektromos fogkefe
 • 1 fogkefe feje
 • 1 töltőállvány

Hivatkozások


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Időzítő igen
Cserefej igen
Nyomásérzékelő nem
Töltési idő 16 h
Elem jelző nem
Gyerekeknek nem
Pulzálások száma percenként 7600
Oszcillációs mozgások száma 7600
Tok nem
Falra szerelhető nem
Töltő állomás igen
Energiaforrás akkumulátor
Szín

Szín

fehér
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

A termék más országban

Szállítás Csehországba: Vitality 100 CrossAction white
Szállítás Horvátországba: Vitality 100 CrossAction white
Szállítás Lengyelországba: Vitality 100 CrossAction white
Szállítás Szlovéniába: Vitality 100 CrossAction white
Szállítás Szlovákiába: Vitality 100 CrossAction white