TrueLife AquaFloss Compact

TrueLife AquaFloss Compact

Értékelés: 4
27 990 Ft 17 990 Ft

Szájzuhany a szájhigiénia kiegészítéséhez – alaposan tisztítsd meg az interdentális részeket. A TrueLife AquaFloss Compact három módba állítható fúvókával, valamint automatikus időzítővel kiegészített tisztítással rendelkezik, amely figyeli a tisztítási időt. A 150 ml-es víztartály több tisztítási műveletre is alkalmas.

TrueLife SonicBrush UV

TrueLife SonicBrush UV

Értékelés: 5
33 859 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elektromos fogkefe gondoskodni fog a mosolyodról. Truelife SonicBrush UV eltávolítja a nagyfrekvenciás szónikus technológia segítségével a maximum lepedéket a fogzománcról és az ínyről. Rendelkezésedre áll 4 tisztítási mód – Clean, Whiten, Massage és Soft. Egy töltéssel akár 19 napon keresztül használható. A tartozékok között találsz UV sterilizátort, amely eltávolítja a baktériumokat a fogkefe fejekről.

TrueLife SonicBrush Compact
21 590 Ft 15 490 Ft

Elektromos fogkefe gondoskodni fog a mosolyodról. A Truelife SonicBrush Compact nagyfrekvenciás szónikus technológia segítségével a lehető legnagyobb mennyiségű foglepedéket eltávolítja a fogzománcról és az ínyről. 4 tisztítási mód közül választhatsz – Clean, White, Massage és Sensitive. Egy töltéssel akár 30 napon keresztül képes működni.