Kraftika 10m darkpink taft szalag szélessége 15mm

Márka: Kraftika Katalógus száma: 100045817361

Közvetlenül partnerünktől

Kraftika 10m darkpink taft szalag szélessége 15mm

10m Darkpink Taft szalag szélessége 15mm, szalagok Cseh készült, Haberdashery. További információ

1941

1 941 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100045817361

Leírás

Termékleírás

Szélesség 15 mm

Ez a minőségi Taft szalag különböző dekorációkhoz használható, beleértve a gyermekszobák díszítését is. A tafetta szalag felülete nem olyan sima, mint más szatén szalag. Színes tónusok felület miatt Taft szerkezet matt. Ahhoz, hogy egy íj-csomót könnyebb legyen, a szalag nem csúszik a megfigyelés során. A stuha cég belső normája 2 vágást tesz lehetővé 10m tekercsen. Ez a két vágás össze van ragasztva, a 10m tekercsek tűrése + / – 10cm. A világosabb tónusok mindig szélesebbek lesznek, mint a sötét tónusok, mivel kapacitív és technológiai okok miatt minden szín nem festhető egy sorban, ezért a színes szalag szélessége akár 5% – kal is csökkenhet.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a nagy csomag általános leírása. Pontos csomagolási típus / méret van megadva a tétel címe.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Dekoráció típusa díszszalag

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.