Glimmerstone antibakteralis oldat 1l
1 300 Ft

A Glimmerstone kézfertőtlenítő egy antibakteriális oldat , amelyet a kéz fertőtlenítésére használnak víz használata nélkül. Fertőtlenít és védi a kéz bőrét, elpusztítja a baktériumok és mikrobák 99,9% -át.

Glimmerstone kézfertőtlenítő gél 5l
6 300 Ft

A Glimmerstone kézfertőtlenítő egy antibakteriális gél, amelyet a kéz fertőtlenítésére használnak víz használata nélkül. Fertőtlenít és védi a kéz bőrét, elpusztítja a baktériumok és mikrobák 99,9% -át.

Glimmerstone kézfertőtlenítő gél 1l
1 400 Ft

A Glimmerstone kézfertőtlenítő egy antibakteriális gél, amelyet a kéz fertőtlenítésére használnak víz használata nélkül. Fertőtlenít és védi a kéz bőrét, elpusztítja a baktériumok és mikrobák 99,9% -át..

Glimmerstone antibakteriális oldat 5l
5 200 Ft

A Glimmerstone kézfertőtlenítő egy antibakteriális oldat , amelyet a kéz fertőtlenítésére használnak víz használata nélkül. Fertőtlenít és védi a kéz bőrét, elpusztítja a baktériumok és mikrobák 99,9% -át.

Dove folyékony szappan utántöltő 500ml eredeti
1 006 Ft 831 Ft

Újratöltés – folyékony szappan Dove Original 500 ml semleges pH-val és lágyító összetevőkkel. Tisztító formula és 1/4-es hidratálóval finoman lemossa a bőrt, miközben puha és hidratált marad.

BioFresh Folyékony szappan Rose Of Bulgaria(Liquid Soap) 300 ml
880 Ft

Folyékony szappan különleges formula, amely rendkívül lágy és gyengéd a bőrhöz. Dúsított virágos rózsavízzel. A folyékony szappan nem pusztítja el a bőr lipid rétegét, nem irritál és nem szárítja ki a bőrt. A virágvíz fenntartja a víz egyensúlyát a bőrben, megnyugtatja és frissíti.

Dove folyékony szappan utántöltő 500ml friss tapintású uborka
1 006 Ft 831 Ft

Az újratöltés – Dove Fresh Touch Uborka 500 ml folyékony szappan, uborka és zöld tea illatával – hűvös érzést biztosít a bőrön. Tisztító formula és 1/4-es hidratálóval finoman lemossa a bőrt, miközben puha és hidratált marad.

Dove Tápláló krém arganolajjal (Beauty Cream Oil Bar) 100 g
1 250 Ft 1 160 Ft

Az arganolajjal történő mosásra szolgáló krémes tablettát a bársonyos, puha és lágy bőr számára hozzák létre. 1/4 hidratáló krémet tartalmaz, amely óvatosan mossa meg a kezét, a testét és az arcát, miközben táplálja a bőrt. .

fenjal Krémszappan 100 g
1 140 Ft

Gyengéd krém szappan műanyag dobozban adja a bőr hidratáltságát, és megakadályozza annak kiszáradását követően gyakori mosás.

Aveda Cherry Almond (Hand and Body Wash) 250 ml zuhanyszappan
8 750 Ft

A zuhanyszappan bőrének természetes ápolást és kényeztetést nyújt a cseresznyevirág kivonat, a mandulaolaj és a minőségi shea vaj mennyei illatával. Összetevői nem csak a tökéletes illatot, de az alapos hidratálást is biztosítják. Bőrét tökéletesen puhává és sima tapintásúvá varázsolja. .

Baylis & Harding Lemon Meringue (Hand Wash) 500 ml folyékony szappan
1 380 Ft

A rózsaszín flamingók ihlette kollekcióból nem csak játékos design-jával bűvöli el, de a citromos sütemény ellenállhatatlan illatával is. Pumpálja a terméket tenyerébe, masszírozza át, öblítse le meleg vízzel, és élvezze a hosszantartó illatot, amelytől összefut a nyál a szájában.

Clinique Folyékony arctisztító szappan száraz és vegyes bőrre (Facial Soap Mild)
6 500 Ft

A folyékony szappan gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy irritációt, és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyú és felfrissít. A bőr teljesen tiszta, friss és anélkül hámlás. Alkalmas normál és kombinált bőrre, beleértve az érzékeny. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók). .

Dermacol Antibakteriális szappan (Anti Bacterial Hand Soap) 150 ml
1 890 Ft 1 630 Ft

Az antibakteriális szappan ideális a kéz és az egész test bőrének normál és megelőző higiéniájához. A kiegyensúlyozott formula panthenollal hatékonyan tisztítja, ápolja a bőrt és fenntartja annak természetes pH-ját. Bőrgyógyászatilag tesztelt. .