CeraVe Hidratáló szappan (Hydrating Cleanser Bar) 128 g
2 110 Ft

A nedvesítő szilárd szappan száraz és normál bőr tisztítására szolgál. Alkalmazható az egész testre, így a bőr hidratálódik. A szappan enyhíti a szárítást és segít helyreállítani a bőrt. Dermatológusokkal együttműködve fejlesztették ki, parfüm és szappanmentes.


Compagnie de Provenc Folyékony szappan Wild Rose (Wild Rose) 300 ml
2 980 Ft

2 650 Ft

Akció

Ennek alapját a szappan kókuszolaj. Nem tartalmaz színezéket, kémiai stabilizátorokat vagy állati zsiradékot, pH = 9,5. Parfüm tartalom 1–1,5%. A romantikus illat rózsaszirom. Csomagolva egy műanyag palack egy szivattyúval. Térfogat: 300 ml.


Dove Cream folyékony szappan (Beauty Cream Wash)
790 Ft

A Dove folyékony krémszappan az ¼ rész hidratálókrém és a pH semleges összetevők tökéletes kombinációja, egészséges és hidratál bőrt eredményez.  Olyan gyengéd, hogy arctisztításra is használhatja.


Dove Gentle Exfoliating krémszappan (Beauty Cream Bar) 100 g
340 Ft

Dove Gentle Exfoliating Peeling Cream tabletta segít a bőr lágyításában és regenerálásában. A rendszeres használat enyhíti a halott bőrsejteket, és tisztábbá és bársonyossá válik. A bőrgyógyászok által jóváhagyott. .


Dove Krémszappan (Beauty Cream Bar) 100 g
340 Ft

A Dove krémszappan ¼ rész hidratálókrémet tartalmaz, amely megfelelő ápolást biztosít a bőrnek, sima és puha bőrt eredményez. Nem szárítja a bőrt, mint a klasszikus szappanok, nem okoz irritációt. .


Dove Supreme Fine Silk folyékony krémszappan (Beauty Cream Wash)
800 Ft

A Supreme Fine Silk folyékony krémszappan ¼ rész hidratálókrém és a gyengéd fehér orchidea illatának tökéletes kombinációja, egészséges és hidratál bőrt eredményez. Gyengéden tisztítja a kezet, valamint az ¼ rész hidratálókrém-tartalmának köszönhetően pedig segít puhává és simává varázsolni a bőrt.


EP LINE Crayola 15 x 10 g víz-pezsgő pezsgőtabletta
1 970 Ft

Hozd a gyerekeknek a Crayola pezsgőtablettákkal való fürdést, amelyek megváltoztatják a víz színét! Válassza ki a tabletta színét, forró vízbe csepelje, majd csak élvezze a színes fürdőt!.


fenjal Krémszappan 100 g
910 Ft

Gyengéd krém szappan műanyag dobozban adja a bőr hidratáltságát, és megakadályozza annak kiszáradását követően gyakori mosás.


Foamie Gyengéd tisztító szivacs és Aloe Spa szappan
2 650 Ft

Gyengéd tisztító szivacs és zuhany szappan Az Aloe Spa speciális szivacs a zuhanyzó számára, amelyet megnedvesítettek, majd krémes habba nyomtak. 4 lépést ad egy termékben: p eeling, masszázs, tisztaság és táplálkozás.