Le Petit Olivier Extra finom szappan rózsa 2 x 100g
1 180 Ft

Extra lágy szappannal francia márka a Le Petit Olivier virágos csokor rózsát. Természetes szappan olívaolajjal és természetes kivonatok. Anélkül, parabéneket és fenoxietanollal. Gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt. 2×100g csomagot. .

Dove Krémszappan Pink (Beauty Cream Bar) 100 g
360 Ft

Dove krémes tabletta 1/4-os hidratáló krémet tartalmaz, amely biztosítja a bőr számára a szükséges ápolást, miközben a bőr sima és puha lesz. Nem szárítja ki a bőrt, mint a normál szappan, és nincs irritáló hatása.

Clinique Folyékony arctisztító szappan száraz és vegyes bőrre (Facial Soap Mild)
6 300 Ft 5 750 Ft

Akció

A folyékony szappan gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy irritációt, és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyú és felfrissít. A bőr teljesen tiszta, friss és anélkül hámlás. Alkalmas normál és kombinált bőrre, beleértve az érzékeny. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók). .

La Roche - Posay Lipikar Surgras szappan 150 g
2 550 Ft

Fiziológiai szappan száraz nagyon száraz bőr, viszket, vagy más módon irritált. Nem szárítja a bőrt. Nem tartósítószereket. Tisztítja a bőrt nem irritálja. Származtatott shea vaj a bőrt a szükséges lipideket, ezzel tiszteletben tartva a természetes védőréteget.

(Antibacterial Liquid Hand Wash) szappan Herbal 300 ml
1 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A baktériumot tartalmazó szappan tisztítja, frissíti és táplálja a kezét. Ezenkívül megvédi a kezét a baktériumoktól, és puha és puha tapintásúvá teszi őket. Hagyja őket illatosnak a mellékelt gyógyászati kamillával.

Dove Cream folyékony szappan (Beauty Cream Wash)
900 Ft 880 Ft

Dove szépségápoló krémes folyékony szappan egy ¼ hidratáló krémet és egy pH-semleges összetételt kombinál, hogy a kezed egészségesek maradjanak és hidratálva legyenek. Olyan gyengéd, hogy akár az arcán is felhasználhatja.

Dove Folyékony krémszappan Supreme Fine Silk (Beauty Cream Wash)
1 070 Ft

A Supreme Fine Silk Silk folyékony szappan ötvözi a hidratáló krémet a fehér orchideák finom aromájával,  kezét egészségesen és hidratálva tartja. Finoman megtisztítja a kezét, és a ¼ hidratáló krémmel ellátott speciális receptnek köszönhetően a keze lágy és sima marad.

Dove Krémszappan (Beauty Cream Bar) 100 g
360 Ft

Dove krémes tabletta 1/4-os hidratáló krémet tartalmaz, amely biztosítja a bőr számára a szükséges ápolást, miközben a bőr sima és puha lesz. Nem szárítja ki a bőrt, mint a normál szappan, és nincs irritáló hatása.