Hill's SP Adult Large Lamb & Rice kutyatáp - 12kg

Hill's SP Adult Large Lamb & Rice kutyatáp - 12kg

Száma: 449265
A 25 kg-os testsúlytól elérő vagy azt meghaladó felnőtt kutyák számára ajánlott, 1 éves kortól 7 éves korig. Nagytestű kutyák egészséges emésztéséért kifejlesztett száraztáp. A Hill's Canine Adult Large Breed segít abban, hogy a legjobbat nyújthassuk legjobb barátunknak kölyök korától egész kezdve egy egész életén át. További információ
16 999 Ft
15 990 Ft
1 332,50 Ft/kg
-5%
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 449265

Leírás

Állatorvos ajánlásával

Hill's Kutyaeledel

  • A Hill's egyedi és speciális termékválasztékot nyújt.
  • A Hill's meggyőződése, hogy „A kutya és a macska az első!“
  • Hill's innovációs stratégiáját a dinamizmus vezérli.
  • nagyon nyitott és szabad szemléletmód biztosítja a kutyák táplálási szükségleteihez és egyéni tulajdonságaihoz szükséges tudást.

Főbb jellemzői

Kedvencünk táplálkozása

Akinek van kutyája, és igazán szereti, az el sem tudja képzelni nélküle az életét. Ez nem meglepő, hiszen ennek az elragadó állatfajnak számtalan emberekre gyakorolt, jótékony hatása van. A kutya nem olyan táplálékot igényel, mint az ember! Napi tápanyagbevitelének kiegyensúlyozottan tartalmaznia kell minden, az egészségéhez szükséges tápértéket.

A megfelelő választás

Magas energiatartalmú tápszemek és minőségi fehérjék az erős izomzatért. Kiváló minőségű összetevők a nagyszerű ízért, 100% garanciával. Optimális ásványi anyag tartalom a csontozat egészséges fejlődéséért. Bizonyítottan támogatja az ízületek rugalmasságát. Az egészséges ízületek fenntartásával könnyeddé teszi a mozgást. Tökéletesen kiegyensúlyozott táplálék az ideális testsúly megőrzéséért klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal.

A Hill's kutyaeledel összetevői

Összetétel:

Bárány és rizs (bárányhús minimum 26%, rizs minimum 4%), őrölt kukorica, bárányliszt, kukoricaglutén-liszt, szójaliszt, állati zsír, őrölt rizs, szárított répapép, emésztési kivonat, növényi olaj, lenmag, kálium-klorid, só, L-lizin-hidroklorid, DL-metionin, taurin, vitaminok és nyomelemek. Természetes tartósítószerként kevert tokoferolokat, citromsavat és rozmaring kivonatot tartalmaz.

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.