Taste of the Wild High Prairie 13 kg

Taste of the Wild High Prairie 13 kg

Száma: 847789
Teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. Sült bölény és más vadhús. Az őz, a bárány és a marhahús is biztosítja a nyersfehérje megfelelő tartalmát ebben a tápban. További információ
16 990 Ft
1 306,92 Ft/kg
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 847789

Leírás

Néhány évvel ezelőtt a falánk farkasok hatalmas bölényeket kergettek az észak-amerikai prériken. Éppen a farkastól származó DNA hajtja ínyencedet a High Prairie táp felé.

Ebben ízlelheti meg a sült bivaly és számos más fajta hús fehérjével telt vad ízt. Őz, bárány, marha, valamint tengeri hal falatkák is találhatóak benne.

A High Prairie gyógynövényektől gyönyörűen illatozik és nem hiányzik a gyümölcs és zöldség adag sem. Az áfonya és málna keveréke a paradicsommal, borsóval, édesburgonyával vitaminokkal, antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és más pótolhatatlan fehérjékkel gazdagítja. A High Prairie még a legigényesebb ínyenc kutya ízvilágának is megfelel.

Protein forrás:

  • Az egyedi húsforrás nagyszerű ízt biztosít. A jól emészthető állati fehérjeforrások az aminosavak és zsírok kiegyensúlyozott arányát kínálják az izomzat, immunrendszer, egészséges bőr és fényes szőr támogatása érdekében. Az eredmény a természetes étrend, amely segít megőrizni a kutya kiváló kondícióját és egészségi állapotát.

Gyümölcsök és zöldségek:

  • A borsó, paradicsom, áfonya, málna, földiszeder és más természetes összetevők vitaminokat, ásványi anyagokat, erős antioxidánsokat és növényi rostokat biztosítanak az általános egészség és kényelem támogatása érdekében.

Friss vízzel előállítva:

  • A gőz formájában lévő vizet a granulált takarmány főzéséhez használják. A Taste od the Wild a fordított ozmózis néven ismert víztisztítási eljárást alkalmazza, amely ugyanez a folyamat, amelyet a palackozott vízgyártók használnak. A víz egy rendkívül finom szűrőn keresztül áramlik át, ahol megszabadul a mikroorganizmusoktól, szerves és szervetlen vegyi anyagoktól. A végső eredmény a tiszta víz, amelyet gőz formájában használnak fel a Taste of the Wild száraz kutyatáp főzési folyamatában.

Táplálkozási előny:

  • GABONAFÉLÉK NÉLKÜL: A TOW receptúrája semmilyen gabonaféléket nem tartalmaz.
  • EMÉSZTŐRENDSZER TÁMOGATÁSA: A szárított cikóriagyökér is része annak a keveréknek, amely segít támogatni az egészséges emésztőrendszert.
  • ANTIOXIDÁNSOK: A gyümölcsben és zöldségben található természetes antioxidánsok hozzájárulnak az általános egészséghez és védik a szervezetet a szabad gyökökkel szemben.
  • OMEGA ZSÍRSAVAK: Az Omega 6 és Omega 3 zsírsavak segítik az egészséges bőr és fényes szőrzet megtartását ugyanúgy, mint a kutyád általános egészségi állapotának fenntartását.
  • KELÁTOS ÁSVÁNYI ANYAGOK: A kelátok az aminosavakhoz kötődött ásványi anyagok, így ezáltal jobban felszívódnak a kutya emésztőrendszerében.

Összetétel: Bivaly (bivalyhús), bárányliszt (szárított bárányhús), csirkeliszt (szárított csirkehús), szárított tojás termékek, édesburgonya, borsó, burgonya, repceolaj, marhahús, sült őz (őzhús), természetes aromák (csibe máj és szív), paradicsomvelő, halliszt (szárított tengeri halak), nátrium-klorid 0,28%, szárított cikóriagyökér, paradicsom, áfonya, málna, yucca-kivonat, fermentace enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum szárított termékek, fermentace trichoderma longibrachiatum szárított kivonat.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 32%, nyersolaj és zsír: 18%, nyershamu (ásványi anyagok) 9,5%, nyers rost: 3,0% nedvesség 10 %, kalcium 2,1%, foszfor 1,4%.

Táplálkozási adalékanyagok:

  • A vitamin 11 500 IU/kg, D vitamin 800 IU/kg, E vitamin 175 IU/kg, vas-aminosav-kelát hidrát 60 mg/kg, aminosav-réz-kelát hidrát 7 mg/kg, vas-szulfát 60 mg/kg, réz-szulfát 7 mg/kg, kálium-jodid 1,5 mg/kg, aminosav-mangán-kelát 20 mg/kg, mangán-oxid 20 mg/kg, omega6 zsírsav 2,4%, omega3 zsírsav 0,3%, DHA 0,05%.

Etetés utasításokat: A csomagoláson található táblázat szerint.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.