Hill's SP Mature Adult Chicken kutyatáp - 12kg
15 890 Ft

14 990 Ft

A Prémium Hill's Canine Mature Adult Senior csirkés kutyaeledel a 7 évnél idősebb kutyák számára az egészség jegyében készült. Az eledel körültekintő és gondos elkészítési módjának köszönhetően elősegíti az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását, és a vesék egészséges működését.


Hill's SP Adult Chicken kutyatáp - 12kg
15 990 Ft

Hill's Canine Adult Chicken kutyatáp mérsékelt aktivitású felnőtt kutyák számára készült, 1 éves kortól 7 éves korig. A Hill's segít abban, hogy a legjobbat nyújthassuk kutyánknak kölyök korától kezdve egy egész életén át. Kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz az erős izomzatért, kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét.


Hill's Canine Adult Advanced Fitness Mini Kutyaeledel, 7 kg
19 309 Ft

11 990 Ft

Hills Canine Adult Advanced Fitness Mini prémium, teljes értékű kutyaeledel keverék közepesen aktív felnőtt kutyák számára 1 évestől 7 éves korig. A fehérjéknek és ásványi anyagoknak köszönhetően kutyánk csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek. Kedvencünk egész nap lendületes, energikus marad, nem fogjuk tudni a lépést tartani vele.


Hill's Canine Adult Chicken Kutyaeledel, 2,5 kg
6 990 Ft

Hill's Canine Adult Chicken kutyatáp kifejezetten a felnőtt kutyák számára készült, prémium minőségű eledel. Támogatja a létfontosságú szervek működését és hozzájárul az egészséges izomműködéshez. Fehérjéket, antioxidánsokat és Omega-3 zsírsavat is tartalmaz. Egészség, elérhető áron!


Hill's SP Adult Healthy Mobility Large Breed kutyatáp - 12kg
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Large Breed with Chicken a nagy tápszemeket kedvelő kutyáknak készült az aktív mozgékonyságért, valamint az egészséges ízületekért. Hozzáadott omega-3 zsírsavakat és klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat tartalmaz.


Hill's SP Adult Healthy Mobility Medium Breed kutyatáp - 12kg
17 990 Ft

15 699 Ft

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium with Chicken kifejezetten az aktív mozgékonyságért, valamint az egészséges ízületekért készült, közepes termetű felnőtt kutyáknak. Hozzáadott Omega-3 zsírsavakat és klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat tartalmaz. Prémium minőség, elérhető áron!


Hill's Canine Adult Large Breed Chicken kutyatáp 12kg
17 999 Ft

14 990 Ft

Hill's SP Canine Adult Large Breed Chicken kutyatáp 12 kg a nagytestű kutyák ízületeinek és izomzatának optimális támogatásáért lett kifejlesztve. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánst tartalmaz, valamint természetes forrásból származó glükozamint és kondroitint. Minőség, elérhető áron, Hill's!


Hill's SP Adult Light Chicken kutyatáp - 12kg
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hill's SP Canine Adult Light Chicken kutyaeledel tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító táplálék az ideális testsúly megőrzéséért. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és L-karnitinnal és csirkehússal, felnőtt kutyáknak.


Hill's Canine Adult Mini Kutyaeledel, 2,5 kg
4 790 Ft

Hill's Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Mini with Chicken kisebb tápszemeket kedvelő kutyák számára készült, valamint támogatja az izomzatot és a létfontosságú szervek egészséges működését. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, fehérjéket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Kifejezetten felnőtt, 1–6 éves kutyák számára ajánlott.


Hill's Canine Adult Perfect Weight Medium Kutyaeledel, 10 kg
16 990 Ft

15 990 Ft

Hill's Canine Adult Perfect Weight kutyatáp felnőtt kutyák számára készült, 1 éves kortól 7 éves korig. A Hill's segít abban, hogy a legjobbat nyújthassuk kutyánknak kölyök korától kezdve egy egész életén át. Kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz az erős izomzatért, kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét.


Hill's Canine Adult Perfect Weight Mini Kutyaeledel, 2 kg
4 899 Ft

Hill's Canine Adult Perfect Weight Mini kutyaeledel túlsúlyos vagy hízásra hajlamos kisebb testű kutyáknak ajánlott. Csökkentett zsírtartalma miatt kutyánk elnyeri optimális súlyát, és ellenállóbbá válik az elhízottság által kiváltott betegségekkel szemben. A különböző rostok, fehérjék, Omega 3 és 6 zsírsavak, L-karnitin tartalma és egyedülálló antioxidáns formulája biztosítja kedvencünk hosszú, egészséges életét. Az ízletes krokettek könnyedén kutyánk kedvencévé válnak.


Hill's SP Adult Sensitive Skin kutyatáp - 12kg
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Canine Adult Sensitive Skin tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyatáp, mely klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal megelőzi a száraz, pikkelyes, viszkető bőr kialakulását.


Hill's SP Adult Tuna kutyatáp - 12kg
15 549 Ft
14 990 Ft

Hill's Adult Tunac&Rice kutyatáp mérsékelt aktivitású felnőtt kutyák számára készült, 1 éves kortól 7 éves korig. A Hill's segít abban, hogy a legjobbat nyújthasd legjobb barátodnak kölyök korától egész életén át. Kiváló minőségű fehérjék az erős izomzatért, kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét.


Hill's SP Mature Adult Lamb & Rice kutyatáp - 12kg
20 900 Ft

14 990 Ft

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Lamb & Rice a könnyed emésztésért és a mozgékonyság megőrzéséért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és könnyen emészthető bárányhússal készült.


Hill's SP Mature Adult Mini Chicken kutyatáp - 7,5kg
14 990 Ft

Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Active Longevity Mini with Chicken csirkés táp a kisebb tápszemeket kedvelő kutyáknak készült, a mozgékonyság, valamint a létfontosságú szervek egészségének megőrzésének oltárán. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és természetes forrásból származó glükozaminnal és kondroitinnal. Prémium tápok, az egészséges házikedvencekért!


Hill's Canine Mature Adult Kutyaeledel, 3 kg
6 990 Ft

A Prémium Hill's Canine Mature Adult Senior csirkés kutyaeledel a 7 évnél idősebb kutyák számára az egészség jegyében készült. Az eledel a körültekintő és gondos elkészítési módjának köszönhetően elősegíti az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását, és a vesék egészséges működését.


Hill's Science Plan Mature Adult Active Longevity Mini Chicken kutyatáp - 3kg
6 990 Ft

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Mini kutyaeledel a kis testű, kisebb tápszemeket kedvelő kutyáknak készült a mozgékonyság, valamint a létfontosságú szervek egészségének megőrzéséért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és természetes forrásból származó glükozaminnal és kondroitinnal.


Hill's SP Adult Oral Care kutyatáp - 5kg
10 490 Ft

Canine Adult Oral Care Chicken a száj egészségéért kifejlesztett ízletes eledel! Tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyatáp, mely klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és fejlett fogápolási technológiával csökkenti a fogkő és a lepedék képződését.


Hill's SP Canine Adult Performance Kutyaeledel, 12 kg
18 349 Ft

16 490 Ft

Hill's SP Canin Adult Performance ** kutyaeledel tökéletesen kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító kutyaeledel a **nagyobb energiaszükségletű munka- és vadászkutyáknak, kliniailag bizonyított hatású antioxidánsokkal.


Hill's SP Puppy  Lamb & Rice kutyatáp - 12kg
15 990 Ft

Hill's SP Canine Puppy Lamb & Rice tökéletesen kiegyensúlyozott szárazeledel kölyök kutyáknak, az egészséges emésztésért és az erős immunrendszerért, könnyen emészthető bárányhússal és klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal.


Hill's SP Puppy Mini Chicken kutyatáp - 7,5kg
12 590 Ft

11 490 Ft

Tökéletesen kiegyensúlyozott szárazeldelel az erős immunrendszerért és a mozgékonyságért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és halolajból nyert DHA-val a kisebb falatokat kedvelő kölyök kutyák részére.


Hill's SP Canine Mature Adult Large Breed Kutyaeledel, 12 kg
16 490 Ft

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Large Breed szárazeledel kifejezetten nagytestű kutyák számára lett kifejlesztve. Megőrzi a mozgékonyságot, az egészséges izmokat és létfontosságú szerveket, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és L-karnitinnal. 5 éves kortól ajánlott.


Hill's Science Plan Mature Adult Light Chicken kutyatáp - 12kg
20 900 Ft

18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Canine Mature Adult Light 12 kg-os kiszerelés idős és túlsúlyos kutyák részére lett kifejlesztve. Tökéletes az ideális testsúly és a mozgékonyság fenntartására. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, és l-karnitint tartalmaz, mely a zsírt energiává alakítja át.


Hill's Canine Small & Miniature Adult kutyatáp - 1,5kg
4 990 Ft

Canine Adult Small & Miniature Adult csirkés ízesítésű kutyatáp 1–6 éves felnőtt kistestű kutyáknak. Kiváló minőségű alapanyagokból készült és könnyen emészthető. Magas C- és E-vitamin tartalommal, amely támogatja a kutyus immunrendszerét és hozzájárul az egészséges, hosszú élethez. Az egészséges szívműködés érdekében hozzáadott taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Erősíti a csontokat és az ízületeket a benne található Omega-3 zsírsavak és ásványi anyagokkal.


Hill's SP Adult Small & Miniature kutyatáp - 6,5kg
12 990 Ft

Canine Adult Small & Miniature Adult csirkés ízesítésű kutyatáp 1–6 éves felnőtt kistestű kutyáknak. Kiváló minőségű alapanyagokból készült és könnyen emészthető. Magas C- és E-vitaminnal, amely támogatja a kutyus immunrendszerét és hozzájáruljon az egészséges, hosszú élethez. Az egészséges szívműködés érdekében hozzáadott taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Erősíti a csontokat és az ízületeket a benne található omega-3 zsírsavak és az ásványi anyagok.


Hill's SP Canine Adult Lamb & Rice Kutyaeledel, 12 kg
16 990 Ft

Hill's SP Canine Adult Lamb & Rice segít, hogy a legjobbat nyújthassuk kutyánknak kölyök korától kezdve, egy egész életén át. Kiváló minőségű kutyatáp az egészséges emésztésért. Mérsékelt aktivitású felnőtt kutyák számára, 1 éves kortól 7 éves korig.


Hill's SP Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Kutyatáp, 1,5kg
4 990 Ft

Hill'S SP Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin kutyatáp a kistestű, érzékeny gyomrú kutyáknak lett kifejlesztve. Hozzáadott omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz az egészséges bőrért és szőrzetért. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsok az egészséges immunrendszerért.


Hill's SP Canine Small & Miniature Mature Adult Kutyaeledel, 1,5 kg
4 090 Ft

Canine Mature Adult Small & Miniature kutyatáp csirkés ízesítéssel 7 év feletti kistestű kutyáknak ajánlott. Magas C- és E-vitamin tartalmú, amely támogatja az immunrendszer működését és az egészséges, hosszú élethez járul hozzá. Az egészséges szívműködés érdekében taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Az Omega-3 zsírsavak és az ásványi anyagok erősítik a csontokat és az ízületeket. Könnyen emészthető kisebb méretű tápszemcsék.


Hill's Ideal Balance Canine Adult NO GRAIN kutyatáp - 12kg
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hill's Ideal Balance Felnőtt kutyatáp összetétele speciálisan a felnőtt kutyák igényeinek megfelelően lett kialakítva. Kiegyensúlyozott étrendet biztosít, támogatja kedvence immunrendszerét, egészségét. 12 kg-os kiszerelésben kapható.


Hill's SP Adult Lamb & Rice kutyatáp - 3kg
6 590 Ft

Hill Canine Adult Lamb & Rice kutyaeledel 3 kg-os kiszerelésben. Bárány és rizs ízesítéssel felnőtt kutyák számára, 7 éves kor felett. Alacsony foszfortartalma védi házi kedvence veséit, antioxidáns tartalma pedig támogatja az immunrendszerét.


Hill's Ideal Balance Canine Adult Kutyatáp, Csirke és Barna rizs, 2 kg
4 990 Ft

Hill Ideal Balance Canine Adult Kutyatáp, Csirke és Barna rizs, 2 kg kiegyensúlyozott étrendet kínál kutyája számára a természetes összetevők által. Fő alkotóeleme a friss csirkehús, ami által az eledel gazdag fehérjeforrás. Nem tartalmaz kukoricát, búzát és szóját, valamint mesterséges színezéket és tartósítószert.


Hill's SP Adult Large Lamb & Rice kutyatáp - 12kg
16 999 Ft

15 990 Ft

Kiárusítás

A 25 kg-os testsúlytól elérő vagy azt meghaladó felnőtt kutyák számára ajánlott, 1 éves kortól 7 éves korig. Nagytestű kutyák egészséges emésztéséért kifejlesztett száraztáp. A Hill's Canine Adult Large Breed segít abban, hogy a legjobbat nyújthassuk legjobb barátunknak kölyök korától egész kezdve egy egész életén át.


Hill's SP Adult Large Breed Light Chicken Kutyaeledel, 12 kg
15 990 Ft

Hill's Science Plan Canine Adult Light Large Breed with Chicken csirkés, prémium kutyaeledel tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító táplálék, a nagytestű kutyák ideális testsúlyának megőrzéséért. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és L-karnitinnel, mely a zsírt energiává alakítja.


Hill's Canine Adult Perfect Weight Large Breed Kutyaeledel, 2 kg
4 490 Ft

3 990 Ft

Hills kutyatáp egy egyedülálló keverék melyben alacsony zsírtartalmú összetevők vannak. Klinikailag bizonyított, hogy segít a kutyáknak, hogy elérjék az egészséges testsúlyt. Probiotikus rostokat tartalmaz, hogy támogassa a tápanyagok felszívódását és az emésztést. A termék nem tartalmaz aromákat, színezéket és tartósítószert.


Hill's SP Canine Adult Small & Miniature Light Kutyaeledel, 1,4 kg
4 990 Ft

Hill's Canine Adult Small & Miniature Adult Light kutyatáp a kistestű, hízásra hajlamos felnőtt kutyák számára készült. Az egészséges szívműködés érdekében taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Az immunrendszer működését magas C- és E-vitamin tartalmával támogatja. Omega-3 zsírsavakkal és ásványi anyagokkal erősíti a csontokat és az ízületeket.


Hill's SP Puppy Small & Miniature kutyatáp - 1,5kg
4 090 Ft

Canine Puppy Small & Miniature kutyatáp csirkés ízesítéssel kistestű kölyökkutyáknak. A táp magas C- és E-vitamintartalmú, amely támogatja az immunrendszer működését és hozzájárul az egészséges, hosszú élethez. Omega-3 zsírsavak és korlátozott mennyiségű ásványi anyagok erősíti a csontokat és az ízületeket. Könnyen emészthető kisebb méretű tápszemcsékkel.


Hill's Ideal Balance Canine Mature Adult Chicken and Rice kutyatáp - 12kg
18 490 Ft

16 990 Ft

Hill's Ideal Canine Mature Adult friss csirke és barna rizs összetétele speciálisan a 7 évnél idősebb kutyák igényeinek megfelelően lett kialakítva. Kiegyensúlyozott tápanyagtartalmánál fogva elősegíti, hogy kedvence idősebb korában is egészséges és fitt maradjon. Az Ideal Balance azt a koncepciót követi, hogy a tápanyagokat úgy adagolja, hogy kelleténél se többet, se kevesebbet ne kapjon kedvence.


Hill's Ideal Balance Canine Mature Adult kutyatáp - 2kg
5 290 Ft

4 990 Ft

Hill's Ideal Balance Idős kutyáknak összetétele speciálisan a 7 évnél idősebb kedvencek igényeinek megfelelően lett kialakítva. Kiegyensúlyozott étrendet biztosít, támogatja az állat immunrendszerét, egészségét. 2 kg-os kiszerelésben kapható.


Hill's Ideal Balance Puppy kutyatáp - 12kg
18 490 Ft

16 990 Ft

Hill's Ideal Balance Puppy Kutyatáp összetétele speciálisan a kölyökkutyák igényeinek megfelelően lett kialakítva. Kiegyensúlyozott étrendet biztosít, támogatja kedvence immunrendszerét, egészségét. 12 kg-os kiszerelésben kapható.