Kitekat Marha + Zöldség macskaeledel - 12 kg

Kitekat Marha + Zöldség macskaeledel - 12 kg

Száma: 495941
A Kitekat Marha+Zöldség macskaeledel megfelelő mennyiségű energiát biztosít cicájának, hogy mindig készen álljon az új kalandra!! A Kitekat táp csábító ízesítése minden macska kedvence, amint megízleli. További információ
11 490 Ft
957,50 Ft/kg
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 495941

Leírás

Kitekat Macskaeledelek

  • A Kitekat egyedi és speciális termékválasztékot nyújt.
  • Kitekat innovációs stratégiáját a dinamizmus vezérli.
  • nagyon nyitott és szabad szemléletmód biztosítja a kutyák és macskák táplálási szükségleteihez és egyéni tulajdonságaihoz szükséges tudást.

Főbb jellemzői

Kedvencünk táplálkozása

A macska egy rendkívül elbűvölő teremtmény. Kétségtelenül könnyen alkalmazkodik a mindennapi élethez, de viselkedése és táplálkozási igényei egyediek. Ha kiismerjük és tiszteletben tartjuk mindezeket, azzal biztosítjuk kedvencünk egészséges fejlődését.

A megfelelő választás

Kitekat macskaeledel csábító ízesítése minden macska kedvence, amint megízleli. A Kitekat macskaeledelt önmagában, de akár alutasakos eledellel együtt is tálalhatjuk kis kedvencünknek. A Kitekat szárazeledel elegendő energiát biztosít macskánk számára, hogy kedvencünk mindig készen álljon az új felfedező utakra, kalandokra. A Kitekat marha-zöldség száraz macskaeledel továbbfejlesztett receptúrájának köszönhetően már extra fehérjét is tartalmaz.

A Kitekat Marha + Zöldség macskaeledel összetevői

Összetétel:

Gabona, hús és állati eredetű termékek (min. 4% marha, barna granulátum, min. 4% marha burgundi vörös granulátum), melléktermékek, növényi eredetű, növényi fehérjekivonatok, olajok, zsírok, ásványi anyagok, zöldségek ( min. 4% sárgarépa narancssárga granulátumot, min. 4% borsó zöld szemcsék).

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.