Purina Cat Chow Special Care Hairball Care 15 kg

Purina Cat Chow Special Care Hairball Care 15 kg

Száma: 482703
Purina Cat Chow termékek a megszokott magas minőségű tápanyagokat biztosítják kedvencünk számára. A gondosan kifejlesztett Special Care termékcsalád pedig a különleges igényeket is kielégíti. A Hairball Control táp kifejezetten ajánlott hosszú szőrű cicáknak, mert természetes növényi rost tartalmának köszönhetően segít eltávolítani a cicusok emésztőrendszeréből a tisztálkodás során lenyelt szőrt. További információ
Forgalmazó: MALL
17 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 482703

Leírás

Purina Cat Chow Macskaeledelek

  • A cég több mint hetven éves tapasztalattal rendelkezik.
  • A Purina Cat Chow egyedi és speciális termékválasztékot nyújt.
  • A Purina Pro Cat Chow széleskörű együttműködésben áll az állatorvosi szakmai közösséggel.
  • Finomságai nem csak egészségesek, de ízletesek is, melynek egyetlen cicus sem tud ellenállni.

Főbb jellemzői

Kedvencünk táplálkozása

A macska egy rendkívül elbűvölő teremtmény. Kétségtelenül könnyen alkalmazkodik a mindennapi élethez, de viselkedése és táplálkozási igényei egyediek. Ha kiismerjük és tiszteletben tartjuk mindezeket, azzal biztosítjuk kedvencünk egészséges fejlődését.

A megfelelő választás

A gondosan kifejlesztett Special Care termékcsalád pedig a különleges igényeket is kielégíti. A Hairball Control táp kifejezetten ajánlott hosszú szőrű cicáknak, mert természetes növényi rost tartalmának köszönhetően segít eltávolítani a cicusok emésztőrendszeréből a tisztálkodás során lenyelt szőrt.

A Special Care Hairball Control macskaeledel összetevői

Összetevők:

Gabonák, hús és hússzármazékok, növényi származékok (min. 0,5% repcemagliszt), olajok és zsírok (min. 0,006% rozmaring kivonat), zöldségek (min.0,5% sárgarépa, min.0,5% spenót, min.0,2% petrezselyem, min. 0,5% cikória), hal és halszármazékok, ásványi anyagok, élesztők.

Analitikai összetevők:

Fehérje 34%, nyerszsír 12%, nyershamu 7,5%, nyersrost 5,5%, kalcium 1,2%, foszfor 1,2%, rézszulfát (réz 12 mg/kg).

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.