Macska szárazeledel Whiskas

Súly: 10kg - 14kg

  • Márka
    Whiskas
    ×
  • Súly
    10 kg - 14 kg
    ×
Whiskas Marhahúsos macskaeledel 14 kg
6662x

Whiskas Marhahúsos macskaeledel 14 kg

11 290 Ft 806,43 Ft/kg

Whiskas marhahúsos Száraz macskaeledel teljes értékű, kiegyensúlyozott emésztést biztosító tápláló eledel, felnőtt macskák számára. Tele marhahúsos párnácskákkal, az igazán ínycsiklandozó étrendért.

Forgalmazó: MALL
Whiskas Tonhal 14 kg
5866x

Whiskas Tonhal 14 kg

11 990 Ft 856,43 Ft/kg

Whiskas tonhallal töltött falatkák ideális táplálékforrásul szolgál felnőtt macskáknak. A tonhal zöldséggel egy teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Minőségi fehérjedús húst, természetes olajokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Whiskas Sterile macskaeledel 14 kg
1428x

Whiskas Sterile macskaeledel 14 kg

13 490 Ft 963,57 Ft/kg

Whiskas Sterile teljes értékű eledel, felnőtt ivartalanított macskák számára. Minőségi, fehérjedús húst, természetes olajokat, ásványi anyagokat, mint amilyen a taurin (az egészséges látásért), valamint A-, E- és D3-vitaminokat tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Whiskas Csirke macskaeledel 14 kg
5472x

Whiskas Csirke macskaeledel 14 kg

12 490 Ft 892,14 Ft/kg

Whiskas Adult szárazeledelek a cicák igényeinek megfelelően a ropogós, töltött falatkák mellett immáron zöldborsó és sárgarépa ízesítésű falatokat is tartalmaznak, hogy kis kedvencünk még vidámabb és életerősebb legyen.

Forgalmazó: MALL
Whiskas Junior csirkehúsos szgranule árazeledel 14 kg
677x

Whiskas Junior csirkehúsos szgranule árazeledel 14 kg

12 990 Ft 927,86 Ft/kg

Whiskas Junior szárazeledel az örökmozgó kiscicák, valamint a vemhes és szoptatós cicamamák számára lett kifejlesztve. A Whiskas eledel ízletes, fehérjedús húsokból és vitaminokból készül, így biztosítja minden kis apróságnak a megfelelő energia szükségletet.

Forgalmazó: MALL

Száraz macskaeledel

Tudja már, hogy milyen macskaeledellel szeretné etetni négylábú kedvencét?

A Mall.hu oldalán száraz macskaeledelek széles választékát találja. Olyan megbízható márkák állateledelei közül választhat, mint a Brit Care, a Purina Pro Plan, az Ontario, a Royal Canin, a Whiskas, a Taste of the Wild, a Calibra, az Eukanuba, a Carnilove stb.

Ezen kívül rengeteg egyéb kiegészítő tápot, többek között alutasakos és konzerv macskaeledeleket, jutalomfalatokat is talál oldalunkon.

Lepje meg kedvencét kényelmes macskaággyal, minőségi tálakkal, alomtálcával, és gondoskodjon szórakozásáról is, szerezzen be kaparófát, pihenőhelyet és játékokat is. Utazáshoz pedig jól jön egy utazótáska vagy egy szállítóbox.

Macskája értékelni fogja a szeretetteljes és minőségi törődést.