Carnilove Dog Fresh Carp & Trout 1,5kg
3 890 Ft

Teljesértékű szuper-prémium eledel felnőtt kutyák számára, gabonafélék és burgonya mentes, friss húst, pontyot és pisztrángot tartalmaz

Carnilove Dog Fresh Chicken & Rabbit 1,5kg
3 690 Ft

Teljesértékű szuper-prémium eledel felnőtt kutyák számára, gabonafélék és burgonya mentes, friss húst tartalmaz. Csirke és nyúl

Carnilove Adult - Lamb & Wild Boar Kutyatáp, 1,5kg
3 690 Ft

Carnilove bárány- és vaddisznóhúsos kutyatáp a vadhús kicsattanó energiáját nyújtja kedvencének! Emellett más gondosan kiválasztott (gyógy)növények és erdei gyümölcsök is kerültek ebbe a kiemelt minőségű keverékbe, ami tökéletesen visszaadja egy ragadozó állat eredeti táplálékigényét. Tömény energia, hozzáadott gabona és burgonya nélkül. 1,5 kg-os kiszerelés, felnőtt kutyák számára.

Carnilove Duck & Pheasant for Adult kutyatáp - 1,5kg
3 290 Ft

Carnilove Duck & Pheasant kutyatáp ideális választás felnőtt kutyák részére. Összességében 70% húst tartalmaz kacsa- és fácánhúsból, valamint 30% zöldséget és fűszernövényeket, mindezt gabona és burgonya nélkül. Tökéletes beviteli forrása vitaminoknak, ásványi anyagoknak, 1,5 kg-os kiszerelésben.

Carnilove Salmon for Adult kutyatáp - 1,5kg
3 990 Ft 3 690 Ft

Carnilove lazacos felnőtt kutyatáp az északi erdőségek minden tápanyagforrását magába foglalja, hiszen a fehérjedús lazac mellett más (gyógy)növények és erdei gyümölcsök is kerültek ebbe a kiemelt minőségű keverékbe, ami tökéletesen visszaadja egy ragadozó állat eredeti táplálékigényét. Tömény energia, hozzáadott gabona és burgonya nélkül. 1,5 kg-os kiszerelés.

Carnilove Adult - Reindeer Száraz kutyatáp, 1,5 kg
3 990 Ft 3 490 Ft

Carnilove Reindeer kutyatáp ideális választás felnőtt kutyák részére. Összességében 70% húseredetű tápanyagot tartalmaz főleg rénszarvasból, valamint 30% zöldséget és fűszernövényeket, mindezt gabona és burgonya nélkül. Tökéletes beviteli forrása vitaminoknak, ásványi anyagoknak, 1,5 kg-os kiszerelésben.

Royal Canin Yorkshire Adult 1,5 kg
3 890 Ft

Szárazeledel yorkshire kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Yorkshire Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Carnilove Salmon & Turkey for Large Breed Adult kutyatáp - 1,5kg
3 690 Ft

Carnilove lazacos-pulykás felnőtt kutyatáp nagyobb fajtájú kutyáknak kifejezetten ajánlott, hiszen a fehérjében gazdag lazac és a pulykahús rengeteg energiát tartalmaz. Emellett más gondosan kiválasztott (gyógy)növények és erdei gyümölcsök is kerültek ebbe a kiemelt minőségű keverékbe, ami tökéletesen visszaadja egy ragadozó állat eredeti táplálékigényét. Tömény energia, hozzáadott gabona és burgonya nélkül. 1,5 kg-os kiszerelés.

Calibra Dog Life Adult Small Breed Lamb 1,5 kg
3 090 Ft 2 890 Ft

Szuperprémium granulátum állati fehérje monoprotein forrásával. Nagy mennyiségű tápanyagokat, vitaminokat és ásványokat tartalmaz. Hipoallergén összetétel lazacolajjal, omega-3 telítetlen zsírsavak forrása. Calibra Dog Life Adult Small Breed Lamb 1,5 kg alkalmasak kisebb fajtájú felnőtt kutyáknak, támogatják a természetes fejlődést és növekedést.

Calibra Dog Life Adult Small Breed Chicken 1,5 kg
2 890 Ft 2 690 Ft

Szuperprémium granulátum állati fehérje monoprotein forrásával. Nagy mennyiségű tápanyagokat, vitaminokat és ásványokat tartalmaz. Hipoallergén összetétel lazacolajjal, omega-3 telítetlen zsírsavak forrása. Calibra Dog Life Adult Small Breed Chicken 1,5 kg alkalmasak kisebb fajtájú fiatal kutyáknak, támogatják a természetes fejlődést és növekedést.

Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel Chihuahua kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kalcium kelátokat tartalmaz, amelyek csökkentik a fogkő képződését. A Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg egy felnőtt kutyaeledel, amely segít csökkenteni a szagokat és a széklet mennyiségét.

Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Uszkár granulátum kifejezetten ehhez a fajtához van kialakítva és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágó olajat tartalmaznak, amelyek elősegítik az egészséges és szép szőrzetért. Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg egy felnőtt kutyaeledel, amely csökkenti a fogkőképződést.

Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel si-cu kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg szárazeledel felnőtt kutyáknak, csökkenti a széklet mennyiségét és kellemetlen szagát.

Royal Canin Westie Adult 1,5 kg-24%
6 090 Ft 4 590 Ft

Szárazeledel west highland white terrier kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Westie Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel tacskó kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz kalciumot és foszfort a csontok és ízületek egészségéhez. A Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely fenntartja az optimális súlyukat.

Szárazeledel felnőtt kutyáknak

Prémium és szuper prémium kutyatápok minőségi választékával várjuk! Ha kölyökkutyája vagy idős kutyája van, ajánlatunkban talál szárazeledelt kölyöknek és idős állatoknak is.

Négylábú társának étrendkiegészítőként konzerveket vagy tasakokat is vehet. Kasztrált kutyák és szukák számára is gazdag kutyatáp választékkal várjuk. Nézze meg komplett kutyaeledel kínálatunkat is!