Ontario Cat Sterilised 7+ 6,5kg
12 490 Ft

Szuper prémium teljes értékű eledel ivartalanított felnőtt macskák (7 éves kortól).

Fitmin cat Purity Senior 1,5 kg
4 290 Ft

Komplett eledel idősebb macskáknak több mint 8 évesnek, hogy támogassa az egészségügyi kiegészítőket. 71% ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJE

Ontario Cat Sterilised 7+ 2kg

Ontario Cat Sterilised 7+ 2kg

Értékelés: 3,8
3 990 Ft

Szuper prémium teljes értékű eledel ivartalanított felnőtt macskák (7 éves kortól).

Eukanuba Cat Senior Chicken Macskaeledel felnőtt macskáknak, 4 kg
10 990 Ft

Az Eukanuba Senior Macskaeledel tökéletes választás idősebb macskák számára. A macskák a természet legnagyszerűbb ragadozói, és ezzel a prémium minőségű táplálékkal az Ön kiscicája is hamar azzá válik, amire született. A magas állati eredetű fehérjetartalom az Eukanuba Adult macskaeledelben a ruganyos izomzat fenntartásához járul hozzá.

Fitmin cat Purity Senior 10kg

Fitmin cat Purity Senior 10kg

Értékelés: 4,3
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Komplett eledel idősebb macskáknak, amelyek több mint 8 évesek, hogy támogassa az egészségüket. 71% ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJE

Brit Premium Cat Senior 8kg

Brit Premium Cat Senior 8kg

Értékelés: 4,3
7 790 Ft 7 690 Ft

Finom csirkehús granulátumok csirkehús kivonattal macskafélék számára.

IAMS Cat Senior Ocean Fish 2 kg
3 390 Ft 3 290 Ft

Eledel felnőtt macskáknak tengeri halakkal, E-vitaminnal és antioxidánsokkal, melyek gondoskodnak az immunrendszer megerősödéséről. A kiegyensúlyozott omega-3 és omega-6 zsírsav tartalom fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. Iams Cat Senior Ocean Fish 2 kg az egészséges emésztéshez rostot tartalmaz.

IAMS Cat Senior Chicken 10 kg
11 490 Ft 10 990 Ft

Eledel idősödő macskáknak E-vitaminnal és antioxidánsokkal, melyek gondoskodnak az immunrendszer megerősödéséről. A kiegyensúlyozott omega-3 és omega-6 zsírsav tartalom fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. Iams Cat Senior Chicken 10 kg az egészséges emésztéshez rostot tartalmaz

IAMS Cat Senior Chicken 2 kg

IAMS Cat Senior Chicken 2 kg

Értékelés: 4,6
3 390 Ft

Eledel idősödő macskáknak E-vitaminnal és antioxidánsokkal, melyek gondoskodnak az immunrendszer megerősödéséről. A kiegyensúlyozott omega-3 és omega-6 zsírsav tartalom fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. Iams Cat Senior Chicken 2 kg az egészséges emésztéshez rostot tartalmaz

Akinu VITALITY cat sterilised chicken & greaves, 1,5 kg
4 390 Ft

Holisztikus eledel magas ízletes hús, gyümölcs, gyógynövény, vitamin és prebiotikum tartalommal. Gluténmentes, szója és génmódosított nyersanyagok nélkül. Az Akinu VITALITY cat sterilised chicken & greaves, 1,5 kg 1–8 év közötti ivartalanított macskák számára alkalmas.

Akinu VITALITY cat senior chicken & duck, 1,5 kg
4 390 Ft

Holisztikus eledel magas ízletes hús, gyümölcs, gyógynövény, vitamin és prebiotikum tartalommal. Gluténmentes, szója és génmódosított nyersanyagok nélkül. Az Akinu VITALITY cat senior chicken & duck, 1,5 kg minden 8 évesnél idősebb macska számára alkalmas.

Hill's Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 1,5 kg
5 590 Ft

Újdonság

A szuper prémium eledel E-vitamint és omega 6 zsírsavat tartalmaz, amelyek fényes szőrzetet biztosítanak. Összetevők keverékét tartalmazzák az interakció, az energia, a vitalitás és az agyműködés támogatása érdekében. Hill's Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 1,5 kg alkalmas a lakásban élő felnőtt macskák számára.

Hill's Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 7 kg
16 990 Ft

Újdonság

A szuper prémium eledel E-vitamint és omega 6 zsírsavat tartalmaz, amelyek fényes szőrzetet biztosítanak. Összetevők keverékét tartalmazzák az interakció, az energia, a vitalitás és az agyműködés támogatása érdekében. Hill's Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 7 kg alkalmas a lakásban élő felnőtt macskák számára.

Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Chicken 10 kg
19 890 Ft

Újdonság

A szuper prémium eledel omega 3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek gondoskodnak az öregedő ízületekről. Optimális foszformennyiséggel rendelkezik az egészséges veseműködés érdekében. Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Chicken 10 kg alkalmas a felnőtt macskák számára, 7 éves kortól.

Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Tuna 10 kg
19 890 Ft

Újdonság

A szuper prémium eledel omega 3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek gondoskodnak az öregedő ízületekről. Optimális foszformennyiséggel rendelkezik az egészséges veseműködés érdekében. Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Tuna 10 kg alkalmas a lakásban élő felnőtt macskák számára.

Applaws SENIOR Cat Chicken macskaeledel - 2 kg
5 590 Ft 4 990 Ft

Az Applaws SENIOR Macskaeledel, Csirkés, 2 kg csak természetes összetevőket tartalmaz, biztosítva ezzel macskájának az egészséget és vitalitást. Az eledel 80%-át hús teszi ki, emellett csak zöldséget és egyéb természetes kivonatokat tartalmaz. A vitaminok, probiotikumok és nyomelemek segítenek macskájának mindig egészségesnek maradni.

Applaws SENIOR Cat Chicken macskaeledel - 7,5 kg
12 490 Ft

Az Applaw SENIOR Cat felnőtt cicáknak készült csirkés ízesítésű macskaeledel különleges formulája a finom ízek mellett, kedvencünk időskori igényeit elégíti ki. 80% fehérjedús húst, valamint kókuszolajat tartalmaz, és teljes mértékben mellőzi a gabonatermékeket, így cicánk mindig karcsú és mozgékony maradhat.