Nutrican Junior Large Kutyatáp, 15 kg
8 990 Ft

Nutrican Junior Large Kutyatáp, 15 kg a nagytestű kölyök és fiatal kutyák számára lett speciálisan kifejlesztve. Hidegen sajtolt heringolajjal és kiváló minőségű csirkehússal. Alapvető vitaminok és aminosavak biztosítják az izmok fejlődését.

Nutrican Adult Kutyatáp, 15 kg
7 990 Ft

Nutrican Adult Kutyatáp, 15 kg, a felnőtt kis termetű kutyák számára lett kifejlesztve. A hozzáadott hidegen sajtolt heringolajnak köszönhetően gazdag H- vitaminban, ami hozzájárul a fényes és egészséges szőrzet megtartásához. Az alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Junior Kutyatáp, 15 kg
8 090 Ft

Nutrican Junior Kutyatáp, 15 kg a fiatal kis- és közepes termetű kutyák számára fejlesztették ki hidegen sajtolt heringolajjal és kiváló minőségű csirkehússal. Alapvető vitaminok és aminosavak biztosítják az izmok fejlődését.

Nutrican Senior & Light Kutyatáp, 15 kg
6 890 Ft

Nutrican Senior & Light Kutyatáp, 15 kg, idős korú és túlsúlyos kutyáknak lett speciálisan kifejlesztve. A szárított alma és yucca kivonat fokozza az anyagcserét, és hozzájárul a fogyáshoz. A hozzáadott hidegen sajtolt heringolaj hozzájárul a fényes és egészséges szőrzet megtartásához. Az alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges emésztés fenntartását.

Nutrican Sensitive Kutyatáp, 15 kg
8 890 Ft

A Nutrican Sensitive Kutyatáp, 15 kg, felnőtt, érzékeny kutyák számára ideális diétás eledel. Ételérzékenységben szenvedő kutyák számára ideális táplálék. A hozzáadott hidegen sajtolt heringolaj hozzájárul a fényes és egészséges szőrzet megtartásához. Az alapvető vitaminok, aminosavak és omega-3 zsírsavak biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges emésztés fenntartását.