Friskies Cat Indoor 10kg

Friskies Cat Indoor 10kg

Értékelés: 4,9
7 490 Ft 7 190 Ft

Friskies Cat Indoor komplex macskaeledel, elsősorban beltéri macskáknak. A beltéri állatok hajlamosak az elhízásra a kevés mozgás miatt, ezért fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz jusson szervezetük. A Friskies minden tápanyagot megad cicájának, hogy az egészséges és boldog legyen.

Royal Canin Indoor 10 kg

Royal Canin Indoor 10 kg

Értékelés: 4,8
19 490 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Indoor 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Brit Premium Cat Indoor 8kg

Brit Premium Cat Indoor 8kg

Értékelés: 4,7
8 290 Ft 7 690 Ft

Zamatos csirke granulátum csirkemáj kivonattal, lakásban élő macskák számára.

Royal Canin Indoor 4 kg

Royal Canin Indoor 4 kg

Értékelés: 4,8
9 690 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Indoor 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Indoor Long Hair 35 macskaeledel - 10 kg
17 990 Ft

Az Indoor Long Hair 35 kiváló minőségű macskatáp hosszúszőrű, lakásban tartott cicák számára. Egészséges étrendet biztosít, valamint regenerálja és ragyogóvá teszi a szőrzetet.

Calibra Cat EN House Cat 2kg

Calibra Cat EN House Cat 2kg

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Teljes eledel felnőtt macskák, amelyek beltérben élnek magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal.

Calibra Cat EN House Cat 7kg
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljes eledel felnőtt macskák, amelyek beltérben élnek magas csirke és kacsahús tartalommal és alacsony gabonatartalommal.

Fitmin cat Purity Indoor 1,5 kg
4 390 Ft

Komplett eledel felnőtt macskáknak, amelyek időlegesen vagy folyton beltérben dolgoznak. 69% ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJE

Fitmin cat Purity Indoor 10kg
22 990 Ft

Komplett eledel felnőtt macskáknak, amelyek időlegesen vagy folyton beltérben dolgoznak. 69% ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJE

Ontario Adult Indoor macskaeledel - 10 kg
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ontario Adult Indoor macskaeledelt, kifejezetten felnőtt házikedvenceknek fejlesztették ki. Teljes értékű, kiegyensúlyozott emésztést biztosító macskaeledel, felnőtt macskák számára. Kiváló minőségű összetevőkből. Megkönnyíti a szörcsomók lebontását.

Monge LECHAT EXCELLENCE INDOOR 400g 31/14 szuperprémium macskatáp
1 168 Ft

Egy teljesértékű eledel a felnőtt beltéri macskáknak, amelyek igénylik az ellenőrzött diétát, hogy megőrizze az alakját, különösen, ha sterilizált. A LeChat Excellence termékcsalád, ami a legjobbat kínálja macskája számára. A természetes összetevőiben gazdag teljeskör?…

Purina ONE Indoor pulyka - lakásban élő macskák számára, 3 kg-29%
6 390 Ft 4 490 Ft

Akció

A lakásban élő macskák számára készült eledel a Bifensis receptúrával rendelkezik, amely elősegíti a metabolizmus megfelelő működését. Beváltan csökkenti a szőrhullást és biztosítja az egészséges húgyúti rendszert. A kiegyensúlyozott fehérje/zsír arány segít a testsúly szabályozásában. Purina Indoor pulyka – lakásban élő macskák számára, 3 kg, prémium minőség

Hill's Science Plan Feline Adult "HBC for indoor cats" Chicken 10 kg
21 690 Ft

Újdonság

A szuperprémium eledel magas rosttartalmú, amely támogatja a bélműködést és csökkenti a trichobezoarok képződését. Optimális ásványianyag-tartalom a húgyutak egészségének támogatásáért Hill's Science Plan Feline Adult „HBC for indoor cats“ Chicken 10 kg alkalmas a lakásban élő felnőtt macskák számára.

Hill's Science Plan Feline Adult "HBC for indoor cats" Chicken 3 kg
8 790 Ft

Újdonság

A szuperprémium eledel magas rosttartalmú, amely támogatja a bélműködést és csökkenti a trichobezoarok képződését. Optimális ásványianyag-tartalom a húgyutak egészségének támogatásáért Hill's Science Plan Feline Adult „HBC for indoor cats“ Chicken 3 kg alkalmas a lakásban élő felnőtt macskák számára.