Dermacol Mattító szemceruza (Matt Black) 0,35 g
1 550 Ft

Fekete színű mattító szemceruza, amely egész napon át tartó hatást biztosít. Belső szemvonal kihúzására is alkalmazható. Hagyja magát elvarázsolni a Sensation kollekció fekete mágiájával!.

Art Deco Ásványi szemceruza (Mineral Eye Styler) 0,4 g
3 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Artdeco Mineral Eye Styler ásványi szemceruza, ami tökéletes csúcspontja a szem smink. Egységes és pontos alkalmazását festéket a hegyével toll. Ceruzahegyező integrált és teljesen visszahúzható hegyet, ami nagyon kényelmes utazáshoz.

Art Deco gyengés szemceruza (Soft Kajal Liner) 1,1 g
2 470 Ft 2 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemceruza intenzív színárnyalatok és kellemes, mint egy gél textúra. Hosszan tartó szerkezetű és könnyű alkalmazás biztosítja ezt a tollat ​​nagy népszerűségnek örvendenek. Szabad az ásványi olajok, alkalmas a kontaktlencse viselők. .

Avon (Gel Paint Pencil) 1,2 g
1 250 Ft

A Gel Eye Pencil erősen és hosszan tartó színekkel szépen kiemeli a szemeket. A gél textúra és a tökéletes csúcs biztosítja a pontos vonalak pontos sminkjét. Ez tökéletesen kiemeli a megjelenését.

Bourjois Liner Stylo automata szemceruza 0,28 g
1 890 Ft 1 680 Ft

A visszahúzható ceruza ötvözi az egyszerűséget szemceruza és hosszan tartó hatása folyadék vonalak a szeme. Ultra finom szerkezetű dúsított kivonatok karnuby és méhviasz létrehoz egy erősebb smink, hogy hosszú ideig tart.

Catrice Szemceruza ceruza élesítővel 18h szín és kontúr 0.3g
980 Ft 940 Ft

Nem érdekel egy hosszú ideig tartó ceruza? A 18 órás színes és kontúr ceruzák akár 18 órát is tartanak, és tökéletesen erősítik a szemét intenzív és intenzív színekkel. A praktikus markolónak köszönhetően alkalmas utazásra.

Chanel Stylo Yeux vízálló szemceruza (Long-Lasting Eyeliner)
10 300 Ft

Vízhatlan szemceruza A Chanel Yeux vízálló, luxus szem smink termék, amit szeretni fog. Ez a ceruza tökéletesen kiemeli a szemét, és pontos vonalakat hoz létre! Fel van szerelve egy behúzható mechanizmussal, ami szükségtelenné teszi a vágást és mindig készen áll a gyors használatra.

Clinique Krémes szemceruza (Cream Shaper For Eyes) 1.2 g
5 980 Ft 5 770 Ft

A Clinique szeme csábító pillantást vet! A szemeket formálja, és az intenzív színeknek köszönhetően, csillogó kis lélegzetgel, egész napig tartja, és nem mosolyog. Vízálló és nem reped.

Clinique (Quickliner For Eyes) 0,3 g
7 150 Ft 6 420 Ft

Clinique hosszútávú kontúr ceruza-szem egyszeri lencse erőteljes színű folyadék szemvonalat kínál. A bársonyos textúra könnyen tapad a bőrre, és egész nap tart. Egy speciális ecsetnek köszönhetően nagyon könnyű elérni a füstöt.

Clinique Szemkontúrceruza (Quickliner For Eyes Intense) 0,28 g
6 560 Ft 5 890 Ft

Hosszan tartó hatású, automatikus szemkontúrceruza. Intenzív színű, folyékony összetétel, melynek köszönhetően egyetlen vonással kihangsúlyozhatja szemeit.  Bársonyos textúra, amely rátapad a bőrre,egész napon át tartó sminket biztosít.

Dermacol Szemceruza (Micro Black) 2,98 g
1 450 Ft 1 030 Ft

Nagyon vékony, természetes megjelenést kölcsönző szemceruza, amely a szuper vékony hegyének köszönhetően pontos és egyszerű alkalmazást biztosít.  Hagyja magát elvarázsolni a Sensation kollekció fekete mágiájával!.

Estée Lauder Vízálló szemceruza  (Little Black Liner) 9 g
9 780 Ft 9 430 Ft

Az Estée Lauder vízálló szemceruza a dupla hegynek köszönhetően mindig hozzáigazul! Ez az rúzs gyorsan szárad, és a tartós rögzítésnek köszönhetően akár 10 órán keresztül is kifogástalan tartósságot nyújt – plusz vízálló. .

Gabriella Salvete Automata szemceruza Eyeliner 0,28 g
1 450 Ft 1 250 Ft

A Gabriella Salvete Automata szemceruza alkalmas azonnali sminkeléshez, és a lágy színének köszönhetően a szemhéj árnyékolásához is használható. A kontúr ceruzát vonal húzásához használják, amelyet óvatosan kell húzni a felső és alsó szemhéjon a szem belső sarkától a külsőig.

Gabriella Salvete Bőrhalványító szemceruza Bright Eyes 0,28 g
2 180 Ft 1 860 Ft

A Gabriella Salvete-től származó új Bright Eyes szemceruzával tökéletesen kiemeli a szem sminkjét. A mikroszemcséknek köszönhetően a szeme felvillan attól függetlenül, hogy akár vonalként, akár szemhéjfestékként használja.

Gabriella Salvete Fa szemceruza Eyeliner Contour 1,5 g
1 450 Ft 1 170 Ft

Gabriella Salvete Eyeliner Contour fa kivitelezésű szemceruza alkalmas fekete vagy színes vonalak gyors pótlására, vagy szemhéj árnyékolásához is használható. Könnyen alkalmazható és a vízálló kompozíció gondtalan megjelenést biztosít egész nap.

Gabriella Salvete Szemceruza Deep Color Eyeliner 0,28 g
2 180 Ft 1 760 Ft

A Gabriella Salvete Deep Color szemceruza jellemzői a magas pigmentáció, könnyen alkalmazható és tartós, aamely a tökéletes kombináció az elégedettség eléréséhez. Mire számíthat a Deep Color ceruzától? Selymes, krémes állag.

Lancome Le Crayon Khol szemceruza 1,8 g
7 000 Ft 6 640 Ft

Hogy a szemét egy intenzív megjelenés, nincs idő. Szemceruza Le Crayon Khol bársonyos textúra létrehozhat egy tökéletes vonalat, és ellenállhatatlan megjelenés. .

Lavera Természetes szemceruza 1,14 g
1 450 Ft

Szemceruza tartalmazó ökológiai méhviasz intenzív és hosszan tartó hatást varázslatos szeme. Tiszta, természetes készítmény a kényes területen a szem körül, gyengéd gondoskodás.

Loreal Paris Le Khol by Superliner szemceruza 1,2 g
2 470 Ft

Le Khol by Superliner szemceruza a L´Oreal Paris márkától – segít a tökéletes smink elkészítésében. A szemceruza krémes textúrájú, könnyen felvihető, gyorsan és pontosan kiemeli a szem vonalait.

Loreal Paris Vízálló szemceruza  (Waterproof Gel Eye Liner Pencil) 6 g
3 350 Ft

A nem zsíros zsírokrészek a L´Oréal Paris Eye Gel ceruza, amely ellenállhatatlanul megjelenik. Nagymértékben pigmentált színeket tartalmaznak, hogy erősebb hatást gyakoroljanak a szemére. A Crayon Gel ceruza vízálló, így semmi sem akadályozza meg tökéletes megjelenését.

Max Factor Automatikus szemkörnyék (Kohl Kajal Liner) 5 g
2 910 Ft 2 360 Ft

Max Factor szemceruza egy krémes texturált krémes ceruza, amely segít csábító megjelenést kelteni. Ideális a nappali és éjszakai sminkhez, hosszan tartó és könnyen alkalmazható. Nincs szükség élesítőre – csak szereted ezt a kajal ceruzát!.