Chanel Stylo Yeux vízálló szemceruza (Long-Lasting Eyeliner) (árnyalat 10 Ebene)

Márka: Chanel Katalógus száma: 100004222294

Közvetlenül partnerünktől

Chanel Stylo Yeux vízálló szemceruza (Long-Lasting Eyeliner) (árnyalat 10 Ebene)

Vízhatlan szemceruza A Chanel Yeux vízálló, luxus szem smink termék, amit szeretni fog. Ez a ceruza tökéletesen kiemeli a szemét, és pontos vonalakat hoz létre! Fel van szerelve egy behúzható mechanizmussal, ami szükségtelenné teszi a vágást és mindig készen áll a gyors használatra. További információ

9920

9 920 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004222294

Leírás

Termékleírás

Vízhatlan szemceruza A Chanel Yeux vízálló, luxus szem smink termék, amit szeretni fog. Ez a ceruza tökéletesen kiemeli a szemét, és pontos vonalakat hoz létre! Fel van szerelve egy behúzható mechanizmussal, ami szükségtelenné teszi a vágást és mindig készen áll a gyors használatra. Mindenki képes kezelni az alkalmazást – ezzel létrehozhat finom vonalakat a természetes sminkre vagy erősebb vonalakra a szemed drámai megjelenésére. A vízálló kezelésnek köszönhetően ellenáll a szélsőséges terheléseknek, és még az esőben sem kenet!

Jellemzők:

  • luxus szemceruza
  • vízálló
  • visszahúzható mechanizmussal
  • kiemeli a szemet
  • pontos vonalakat hoz létre
  • könnyen kezelhető
  • finom vagy kifejező sminkre.
Hogyan kell használni: A természetes sminkeléshez finom vonalakat készítsen az alsó szemhéjakon. Erős drámai sminkeléshez erősebb vonalak jönnek létre az alsó és a felső szemhéjakon.

Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat 10 Ebene

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.