Bobbi Brown (Long-Wear Eye Pencil) 1.3 g
10 260 Ft

9 740 Ft

Akció

Bobbi Brown szemkörnyék segít tökéletes szemkörnyezet létrehozásában. Ez a tartós ceruza gazdag pigment kompozícióval rendelkezik, amely megkülönböztető árnyalatokat eredményez. Könnyű alkalmazni és egész napig tart. Nem elkenődik, praktikus élesítőt is tartalmaz. .


Bobbi Brown (Perfectly Defined Gel Eyeliner) 0.35 g
10 260 Ft

9 740 Ft

Akció

Bobbi Brown szemkörnyéki ceruza gél alapú, tökéletesen definiálja és kontúrálja a színeket akár 12 órán át! Pontosan festett eyeliner-t szeretne elmosódni és elhalványulni? Így érik el ezt a kontúr ceruzát. Gyakorlati markolóval.


Sisley Szemhéjfesték Phyto-Khol Perfect (Eyeliner) 1,5 g
9 860 Ft

8 870 Ft

Akció

Sisley ceruzája intenzív megjelenést kölcsönöz a szemének, tökéletesen világít és kiemeli őket. Az alap lágy szerkezete hasonlít a krém szemhéjfestékhez. Van egy nagyon lágy formula, amely nem irritálja a bőrt, és alkalmas érzékeny szemek és a viselője a kontaktlencsék. .


Shiseido MicroLiner Ink szemceruza 0,08 g-33%
7 930 Ft

5 280 Ft

Akció

Shiseido MicroLiner Ink Pencil segítségével intenzív fekete vonalak érhetők el, amelyek elmosódnak. A ceruza tökéletesen illeszkedik és szinte a szemhéjban van. Hőérzékelő technológiával van felszerelve, amely megváltoztatja a ceruza textúráját a folyadékvezeték bőrével érintkezve.


MAC (Eye Kohl) krém (Eye Kohl) 1,45 g
7 000 Ft

6 510 Ft

Akció

A szemceruza keretei meghatározzák és ragyognak a szemükben, hogy egyedi, ragyogó megjelenést biztosítsanak nekik. Gazdag élénk színek a tökéletes kilátásért. Illeszkedik mind az alsó sorban, mind pedig a belső szemgömb vagy a teljes szemhéj kiemelésére. Szemészeti vizsgálat.


Lancome Le Crayon Khol szemceruza 1,8 g
6 740 Ft

6 070 Ft

Akció

Hogy a szemét egy intenzív megjelenés, nincs idő. Szemceruza Le Crayon Khol bársonyos textúra létrehozhat egy tökéletes vonalat, és ellenállhatatlan megjelenés. .


Clarins (Waterproof Eye Pencil) 0,29 g-15%
6 630 Ft

5 630 Ft

Akció

A Clarins vízálló gél szemceruza tökéletesen kiemeli a megjelenését. A vízálló kompozíciót a hő, a medence vagy a strand értékelik. Gél összetételének köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható és 8 órán át tart. Segítségével vékony vonalat és azonnali intenzív színt ad. .


MAC (Eye Pencil) 1,5 g
6 600 Ft

6 140 Ft

Akció

A szemceruza gyönyörűen kiemeli a szemét intenzív és tartós színnel. A finom lábujjak alakításának köszönhetően könnyen alkalmazható.


Dr. Hauschka (Kajal Eye Definer) 2 ceruza 1 1,15 g-ban
4 830 Ft

4 350 Ft

Akció

Ez az egyedülálló 2-in-1 szemceruza kettős hatást fejt ki – a ceruza egyik oldalán könnyedén egy tökéletes vonalat rajzolhat ki, amely kiemeli a szemek kontúrját, és a habhordozót a fedélen lévő vonal árnyékolására használja.


Revlon Eye Pencil 2 in 1 (Angled Kajal) 0,28 g
3 640 Ft
3 460 Ft

Akció

Dupla ceruza ceruza – egyrészről egy klasszikus ceruza, a másik egy egyedülálló, lekerekített vége az egyenletes alkalmazásra. Olyan finom, hogy a szemhéja belsejében használhatja. .


Art Deco Ásványi szemceruza (Mineral Eye Styler) 0,4 g
3 560 Ft

3 030 Ft

Akció

Artdeco Mineral Eye Styler ásványi szemceruza, ami tökéletes csúcspontja a szem smink. Egységes és pontos alkalmazását festéket a hegyével toll. Ceruzahegyező integrált és teljesen visszahúzható hegyet, ami nagyon kényelmes utazáshoz.


Collistar Szemceruza (Professional Eye Pencil) 1,2 g
3 380 Ft

2 900 Ft

Akció

Soft vízálló szemceruza egy sokoldalú segítő, hogy a tökéletes szem smink. Ceruza lehet használni, mint a szemceruza, szemkörnyék akcentus vagy a segítségével az egyedi applikátor vonal terjedt, mint az árnyék. .


Max Factor Automatikus szemkörnyék (Kohl Kajal Liner) 5 g-15%
2 640 Ft

2 240 Ft

Akció

Max Factor szemceruza egy krémes texturált krémes ceruza, amely segít csábító megjelenést kelteni. Ideális a nappali és éjszakai sminkhez, hosszan tartó és könnyen alkalmazható. Nincs szükség élesítőre – csak szereted ezt a kajal ceruzát!.


Revlon Klasszikus kajal szemceruza (Eyeliner Pencil) 1,49 g
2 180 Ft
2 080 Ft

Akció

Kajalová ceruza kiemeli a szemed, és lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy drámai megjelenés. Ezzel a ceruzával könnyen teremt pontos vonalak, amelyek kiemelik a szépségét a szemében. Összetétele ceruza finoman kezeli az érzékeny szem környékét.