Cafédirect BIO Espresso őrölt kávé, 1kg

Értékelés: 5 6 értékelés Márka: Cafédirect Katalógus száma: 1241088

Cafédirect BIO Espresso őrölt kávé, 1kg

BIO minőségű szemes kávé, 100% Fairtrade tanúsítvánnyal. Ez a prémium perui kávé 80% BIO Arabica és 20% BIO Robusta kávészemet tartalmaz a Kelet-afrikai régióból. A kávét kézzel szüretelték és erős 5/5-ös intenzitású pörkölést kapott. Fogyasztásakor érezheted az enyhe kakaó ízt. További információ

8290
5 6

8 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1241088

Leírás

Termékleírás

  • Ennek a kávénak az alapját válogatott perui BIO Arabica kávészemek adják, válogatott BIO Robusta-val kiegészítve a Kelet-afrikai régióból.
  • A kávét kézzel takarították be pontosan abban az időszakban, amikor a kávészemek éppen megértek.
  • A kávéban kakaó aroma érezhető.

Összetétel: 80% Arabica pörkölt szemes kávé, 20% Robusta pörkölt szemes kávé. Az alapanyagok nem génmódosítottak.

  • Része a Fairtrade-nek: 100% BIO minőség
  • Erősen pörkölt kávé jellegzetes, finom ízzel.
  • Pörkölési intenzitás 5/5.

Elkészítési útmutató: 1 Espresso-hoz adj 6,5–8 g kávébabot (az elkészítés módjától függően). Az extrakció ajánlott időtartama 22–24 másodperc. Az őrlés finomságától függően ez a kávé alkalmas eszpresszó készítésére csepegtetős kávéfőzőben, francia kávéfőzőben és filteres kávéfőzőben egyaránt. Tárold száraz, hideg helyen.

Cafédirect közvetlenül az egyes szövetkezetektől szerzi be a kávébabot, amellyel 1996 óta működik együtt. A Cafédirect a nyereségének több, mint 50%-át visszaszolgáltatja a kávétermesztő szövetkezeteknek. A szövetkezetek jelentős támogatásának és a Cafédirect Fairtrade üzletben való részvételnek köszönhetően iskolázzák a termelőket minőségellenőrzés, a természeti erőforrások kezelése, a kávé ízének tesztelésének, a megfelelő betakarítási módszerek, a kávéfarm vezetésének és a kávéültetvények helyreállításának területén, hogy biztosítsák a fenntartható, kiváló minőségű kávét. A Fairtrade kereskedelem prémiumának köszönhetően a pénzügyi források az infrastruktúra fejlesztésébe, az egészségügybe és az oktatásba történő beruházások révén kerülnek visszatérítésre. Egy csésze Cafédirect kávé mögött nem csak az első osztályú kávé finom íze áll, hanem az összes résztvevő erőfeszítése és akarata is, hogy ezt a csésze kávét élvezhesd. Ezért a termelők méltányos árat érdemelnek a kiváló kávéjukért.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 1000 g
Garnitúra darabszáma 1 Darab
Kávé fajta arabica és robusta mix
Fair Trade igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.