Cafédirect Espresso szemes kávé, 1 kg

Értékelés: 4,5 2 értékelés Márka: Cafédirect Katalógus száma: 1241089

Cafédirect Espresso szemes kávé, 1 kg

Pörkölt szemes kávé, ami 60% Arabicát és 40% Robustát tartalmaz Peruból, Brazíliából és Közép-Amerikából. Ez egy 100%-ban Fairtrade kávé dohány és étcsokoládé árnyalatokkal. Pörkölési intenzitás 5/5. További információ

9190
4.5 2

9 190 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1241089

Leírás

Termékleírás

  • A perui, brazíliai, közép-amerikai és ugandai termesztőpartnerektől származó kávé kiváló, erős Espressóhoz dohány és étcsokoládé aromával.
  • Erős pörkölésű Arabica és Robusta keverék olasz stílusú eszpresszó készítéséhez.
  • Pörkölési intenzitás 5/5.

Összetétel: 60% Arabica pörkölt szemes kávé, 40% Robusta pörkölt szemes kávé. Az alapanyagok nem génmódosítottak.

  • Része a Fairtrade-nek: 100 %

Elkészítési útmutató: 1 Espresso-hoz adj 6,5–8 g kávébabot (az elkészítés módjától függően). Az extrakció ajánlott időtartama 20–22 másodperc. Az őrlés finomságától függően ez a kávé alkalmas eszpresszó készítésére csepegtetős kávéfőzőben, francia kávéfőzőben és filteres kávéfőzőben egyaránt. Tárold száraz, hideg helyen.

Cafédirect közvetlenül az egyes szövetkezetektől szerzi be a kávébabot, amellyel 1996 óta működik együtt. A Cafédirect a nyereségének több, mint 50%-át visszaszolgáltatja a kávétermesztő szövetkezeteknek. A szövetkezetek jelentős támogatásának és a Cafédirect Fairtrade üzletben való részvételnek köszönhetően iskolázzák a termelőket minőségellenőrzés, a természeti erőforrások kezelése, a kávé ízének tesztelésének, a megfelelő betakarítási módszerek, a kávéfarm vezetésének és a kávéültetvények helyreállításának területén, hogy biztosítsák a fenntartható, kiváló minőségű kávét. A Fairtrade kereskedelem prémiumának köszönhetően a pénzügyi források az infrastruktúra fejlesztésébe, az egészségügybe és az oktatásba történő beruházások révén kerülnek visszatérítésre. Egy csésze Cafédirect kávé mögött nem csak az első osztályú kávé finom íze áll, hanem az összes résztvevő erőfeszítése és akarata is, hogy ezt a csésze kávét élvezhesd. Ezért a termelők méltányos árat érdemelnek a kiváló kávéjukért.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 1000 g
Garnitúra darabszáma 1 Darab
Kávé fajta arabica és robusta mix
Fair Trade igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.