Marley Coffee Szemes kávé One Love 227g

Márka: Marley Coffee Katalógus száma: 100049303451

Közvetlenül partnerünktől

Marley Coffee Szemes kávé One Love 227g

Virágos tónusú kávé, fokozatosan feltáruló áfonya, kakaó, fűszerek és cseresznye utóízzel. Kiegyensúlyozott kávé, amelyet ízlelőbimbói maximálisan élvezni fognak, és mély, tartós ízt hagy a szájban. További információ

3390

3 390 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100049303451

Leírás

Termékleírás

Virágos tónusú kávé, fokozatosan feltáruló áfonya, kakaó, fűszerek és cseresznye utóízzel. Kiegyensúlyozott kávé, amelyet ízlelőbimbói maximálisan élvezni fognak, és mély, tartós ízt hagy a szájban.

Közepes pörkölés. Alkalmas „reggeli“ kávéhoz.

Javasolt elkészítési módszer: francia sajtó, csepegtető tálca, AeroPress, Moka teáskanna

Kávé összetétele: 100% Organic Arabica: 70% Peru Magas, 30% Etiópia Yirgacheffe

Újrahasznosítható csomagolás

A Marley Coffee Bob Marley fia, Rohan által alapított márka. Amint a zene volt Bob életfeladata, a kávé is Rohanné vált. Mindkettő olyan napi szükségleteket képvisel, amelyek jobbá teszik életünket. A Marley Coffee 100% organikus Arabicából áll, amelyet több kiválasztott ökológiai ültetvényen termesztenek.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 227 g
Kávé fajta arabica
Bio, organikus igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.