Kela Szemeteskosár Kilian 12 l
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ne vásárolj minden évben új szemeteskosarat azért, mert elromlik a lábbal nyitható mechanizmus. Szerezd be ezt a német Kela gyártó által gyártott fekete színű darabot. Fémből készült, a pedál ezer megnyomást is kibír.

Kela Kozmetikai szemetes Marta 1,7 l
2 890 Ft

Kis méretű, 1,7 l űrtartalmú kosár, mely kozmetikai kosárként használható vatta tamponokra és fülpucolókra. Egyetlen fürdőszobából vagy kozmetika tükörnél sem hiányozhat.

Kela Kozmetikai szemetes Ano 1,5
7 190 Ft

A kis kosár alkalmas arra, hogy a fürdőszobába a szekrénybe helyezd, ahol mindig kéznél van a vatta tamponok vagy fülpiszkálók eldobására. Az elegáns rozsdamentes acél kosár ideális partnered lesz a sminkelésnél.

Kela MARTA Szemetes, 5 liter
4 590 Ft

Kela MARTA Szemetes egy modern 5 literes szemetes. Kiváló védelmet nyújt a hulladék okozta kellemetlen szagok ellen. Matt felülete és klasszikus alakja révén minden fürdőszobának nem csak praktikus, de esztétikus tartozéka is.

Kela Kozmetikai szemetes kosár Elegance
8 990 Ft

A kis asztali kozmetikai kosár törlőkendőkre és fültisztító pálcikáknak 1 literes térfogattal és minden nő számára egy praktikus segítő. A méreteinek köszönhetően el lehet helyezni a polcon, és ezért azonnal kéznél van.

Kela Szemeteskosár Sam 5 l
7 190 Ft

A Sam szemeteskosár sötétbarna színben egy remek kiegészítő minden fürdőszobába. A test része minőségi vasból készült és nagyon halk önnyitó rendszerrel rendelkezik. A kosár mérete 5 liter.