nabbi Kuka (3 db) a szétválogatott hulladékhoz IKWB35S3 35 l - antracit

nabbi Kuka (3 db) a szétválogatott hulladékhoz IKWB35S3 35 l - antracit

Száma: 12203014
Közvetlenül partnerünktől
Műanyag szemetes edény (3 db) Válogatott hulladékhoz IKWB35S3 35 l hulladékválogatáshoz segít a háztartási hulladék egyszerű válogatásában. Ez egy három kiváló minőségű műanyag kosárból álló készlet, amelyek mindegyike 35 literes. A kosarak praktikus fedele biztosítja stabilitásukat egymásra rakva,… További információ
13 589 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2022.9.28 - 2022.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12203014

Leírás

Műanyag szemetes edény (3 db) Válogatott hulladékhoz IKWB35S3 35 l hulladékválogatáshoz segít a háztartási hulladék egyszerű válogatásában. Ez egy három kiváló minőségű műanyag kosárból álló készlet, amelyek mindegyike 35 literes. A kosarak praktikus fedele biztosítja stabilitásukat egymásra rakva, aminek köszönhetően helyet is takaríthat meg. Az egyszerű, modern dizájn és az időtlen antracit illeszkedés tökéletesen illeszkedik minden otthonba. A gyártáshoz felhasznált anyag kiváló minőségű, könnyen mosható műanyag, amely hosszú élettartamot garantál. Egy kosár mérete (SzxMxM): 29,3×39,2×62 cm. A csomagban a szétválogatott hulladék típusának megfelelő színű matricákat is találsz, amelyekkel már nem lesz gond a hulladék hatékony válogatása, az újrahasznosítás sem nem bonyolult, sem nem megerőltető. A szemét minden háztartásban megjelenik, így a szemeteskuka ennek szerves részét képezi.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.